10 Celebrity-kinderen die BFF's zijn met hun ouders

Inhoudsopgave:

10 Celebrity-kinderen die BFF's zijn met hun ouders
10 Celebrity-kinderen die BFF's zijn met hun ouders
Anonim

Er is een bepaald stereotype met betrekking tot kinderen van beroemdheden - ze zijn verwend en onuitstaanbaar. Hoewel dit voor sommigen misschien waar is, zijn de meeste kinderen van beroemdheden verrassend goed aangepast en leiden ze een schijnbaar normaal leven. Sommige beroemde kinderen kiezen ervoor om in de voetsporen van hun beroemde ouders te treden, terwijl anderen gewoon gewone kinderen zijn… behalve dat ze uitzonderlijk rijk zijn!

In de wereld van vandaag, met de opkomst van een steeds groter aantal sociale-mediaplatforms, geven steeds meer beroemdheden en hun kroost fans een kijkje in hun dagelijks leven. Volgers hebben beroemdheden als Jessica Alba en de Kardashians zien poseren en met hun kinderen omgaan. Mensen hebben nu de kans om het dagelijkse leven van hun favoriete celebs en hun nakomelingen te volgen, veel intiemer dan ooit tevoren.

10 Willow Sage Hart en Pink zijn onafscheidelijk

Willow Sage Hart en haar moeder Pink zijn onafscheidelijk, het geweldige tweetal heeft de harten doen smelten door de jaren heen. Ondanks de kritiek op haar opvoedingskeuzes, is Pink een geweldige moeder en een goed rolmodel.

Willow is een lieverd en heeft een geweldige band met Pink. Het moeder-dochterduo is zo schattig samen. Tijdens een livestream-optreden een paar maanden geleden vergat Pink haar teksten, maar keek naar Willow voor hulp.

9 Kulture Kiari Cephus en Cardi B delen een flair voor mode

De tweejarige Kulture is de oogappel van haar moeder. Kulture en Cardi B delen zelfs een unieke flair voor mode, de twee zijn vaak gespot met bijpassende outfits. De 'Bodak Yellow'-zangeres kreeg kritiek omdat ze haar tweejarige een Hermès Birkin-tas cadeau had gedaan, vergelijkbaar met die van haar.

In een interview met Vogue zei de zanger: "Bro, er is een gevoel zodra mijn baby naar buiten kwam, dat is alsof ik mijn baby nu niet voor een seconde kan verlaten. Veel mensen houden Zeg me, je moet een oppas vinden, je moet snel gaan werken en het is zo moeilijk omdat ik elke seconde bij mijn baby wil zijn, zelfs als ik mijn haar doe in de andere kamer, ik moet gewoon zijn om haar heen."

8 Zaya Wade's ouders staan achter haar

12-jarige Zaya en haar ouders werden onder de loep genomen na de aankondiging van haar ouders over haar identiteit, favoriete voornaamwoorden en haar naam. Er waren net zoveel critici als supporters.

Zaya heeft een sterk ondersteuningssysteem. Haar vader Dwayne Wade en stiefmoeder Gabrielle Union hebben de keuzes van de 12-jarige verdedigd en ondersteund. Ze zijn een hechte eenheid die heeft geweigerd om nee-zeggers toe te staan hun dochter lastig te vallen. Zaya leeft haar leven authentiek en heeft de acceptatie van Gabrielle en Dwayne.

7 David Banda heeft meer gemeen met zijn moeder Madonna dan de rest van zijn broers en zussen

Madonna's geadopteerde zoon David Banda staat dicht bij zijn moeder en de twee hebben een schijnbaar geweldige relatie. Ondanks de controverse rond de adoptie van de nu 14-jarige, is hij gelijk en geaard.

In een interview met Vogue zei Madonna: "Wat hij (David) meer heeft dan wat dan ook, is focus en vastberadenheid. Ik ben er vrij zeker van dat hij het van mij heeft. Hij is degene met wie ik het meest gemeen heb Ik heb het gevoel dat hij me begrijpt; hij heeft tot nu toe meer van mijn DNA dan al mijn kinderen. Laten we eens kijken wat er gebeurt - het is nog te vroeg voor iedereen."

6 Mason Disick is de beste vriend van Scott Disick

10-jarige Mason Disick's capriolen op sociale media hebben hem meer dan eens in de problemen gebracht met zijn ouders. Zijn ouders hebben zijn sociale media-accounts verwijderd om zijn gebruik van sociale media te beperken. Het is bekend dat Mason familiegeheimen online prijsgeeft, tot grote vreugde van veel Keeping Up With The Kardashian-fans.

De oudste van 3 kinderen, Mason, en zijn ouders delen een geweldige band. Scott noemde hem zelfs zijn beste vriend in een Instagram-bericht.

5 Willow Smith en Jada hebben een hechte relatie en presenteren samen een show

Willow doet samen met haar moeder en grootmoeder mee aan de Red Table Talk op Facebook Watch. Soms pakken ze zware inhoud op de show aan en ze doen het met gemak vanwege hun hechte relatie. Er wordt gezegd dat Willow een hekel had aan opgroeien met beroemde ouders, maar dat behoort duidelijk tot het verleden.

Willow Smith is opgegroeid in een omgeving waar communicatie en eerlijkheid essentieel zijn. De 19-jarige dochter van Jada Pinkett en Will Smith heeft een hechte band met haar ouders. De Smith's staan bekend om hun onconventionele opvoedingsstijl.

4 Eer Marie Warren en Jessica Alba entertainen fans met hun schattige virale video's

Eer Marie en Jessica Alba's relatie is misschien wel een van de meest schattige moeder-dochterduo's van beroemdheden. Het paar wordt vaak gezien danst op Instagram- en TikTok-video's. In een hartverwarmende Instagram-video vertelde Jessica met tranen in haar ogen hoe ze niet kon geloven dat haar tween-dochter nu groter was dan zij.

Honor is een goed afgeronde 12-jarige, kijkend naar haar en Jessica's dynamische laat zien hoeveel het paar van elkaars gezelschap houdt. Hun interacties zijn zowel hilarisch als schattig, wat een geweldige vriendschap!

3 Blue Ivy Carter is verliefd op haar ouders

Zoals de meeste kinderen van beroemdheden, werd Blue Ivy zo lang mogelijk uit de schijnwerpers gehouden. De 8-jarige heeft nu verschillende evenementen met haar ouders gesierd. Van tours tot awardshows, Blue stond zelfs op Beyoncé's 'Black is King' visuele album.

Het lijdt geen twijfel dat Blue Ivy en haar beroemde ouders een geweldige relatie hebben. In een interview met Oprah uit 2013 zei Beyoncé: "Je weet dat mijn moeder en ik zo close zijn en ik bid altijd dat ik zo'n relatie met mijn dochter zou hebben."

2 Lola en Nakoa-Wolf Momoa hebben altijd lol met papa

Lola en Nakoa-Wolf zijn de kinderen van Aquaman, Jason Momoa en actrice Lisa Bonet. Hoewel de sterren extreem privé zijn, deelt Jason soms fragmenten van zijn leven op zijn Instagram-account. De 13-jarige Lola en haar 11-jarige broer Nakoa-Wolf lijken het altijd naar hun zin te hebben met hun beroemde vader.

De twee jongste Momoa's leren rotsklimmen en skateboarden van hun vader, ze lijken een familie die weet hoe ze plezier moeten hebben.

1 Deacon Phillippe en Reese Witherspoon zijn TikTok-sterren

Er is een misvatting over kinderen van beroemdheden, kijkend naar Deacon Phillippe sluit ze ze aan stukken. De 16-jarige zoon van Reese Witherspoon en Ryan Phillippe, Deacon, lijkt redelijk in balans. En als Reese's Instagram-berichten en TikTok's iets te bieden hebben, Deacon houdt van zijn moeder en geniet van haar gezelschap.

Reese deelt vaak video's en foto's van haar kinderen, en het is gemakkelijk te zien hoe close Reese en Deacon zijn. Het paar deelt graag gekke en gezonde foto's van elkaar. Dit moeder-zoonduo doet het goed.

Aanbevolen: