Dit is wat Disney's 'Cory In The House'-cast nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Disney's 'Cory In The House'-cast nu doet
Dit is wat Disney's 'Cory In The House'-cast nu doet
Anonim

In de jaren 2000 werd That's So Raven een van de meest succesvolle sitcoms van Disney Channel. Raven-Symoné werd een begrip en was een van de eerste Disney's leidende sterren die een gekleurde persoon was. De show eindigde goed, maar wilde oorspronkelijk een spin-off met Raven op de universiteit. Terwijl ze weigerde, zou de spin-off draaien rond Kyle Massey's personage Cory Baxter. Zo werd Cory in the House geboren.

Het is 14 jaar geleden dat de show in première ging, dus de cast is behoorlijk ouder geworden sinds de spin-off eindigde met zijn tweede seizoen in 2008. Wat heeft de cast de afgelopen 13 jaar gedaan? Zal Kyle ooit terugkeren als gastrol in Raven's Home? Dit is wat we tot nu toe weten.

8 Lisa Arch leeft ten volle van het leven

Lisa Arch speelde de persoonlijke assistent van president Richard Martinez. Hoewel ze geen deel uitmaakt van de hoofdcast, heeft ze enkele momenten om te schitteren als onderdeel van de terugkerende cast. Rond de tijd dat Cory in the House werd geannuleerd, vond Lisa een andere show om in te schitteren met HBO's Curb Your Enthusiasm als Carrie. Met de show in de hoofdrol en gemaakt door Larry David, wordt het gegarandeerd een fantastische show met hilarische teksten.

Als ze niet acteert, zamelt Lisa geld in voor een goed doel, besteedt ze haar vrije tijd aan haar man en honden en richt ze zich op haar veganistische leven. Hoewel ze op dit moment misschien niet bezig is met acteren, is Lisa nog niet klaar en zal ze meer werk blijven vinden.

7 Jake Thomas doet een spannend videogameproject

Disney Channel-fans zullen zich Jake Thomas herinneren als de jongere broer van Lizzie McGuire, dus om hem wat ouder te zien, zou fans misschien geschokt hebben toen Cory in the House verscheen. Als Cory's schoolvriend Jason Stickler had Jake grappige momenten waarbij zijn karakter altijd werd verslagen door Cory en zijn vrienden, ondanks dat hij een vader als CIA-agent had.

Na het einde van de show verscheen Jake in shows als Criminal Minds, waarmee hij zijn carrière uitbreidde. Onlangs is hij bezig geweest met een videogameproject waarbij VR betrokken is. Zijn liefde voor gamen stopt daar niet, want hij zal uiteindelijk binnenkort op Twitch zijn, dus fans zullen nostalgisch met hem omgaan.

6 Rondell Sheridan is aan het reizen en regisseren

Rondell Sheridan speelde de vader van Raven en Cory met een beroep als chef-kok, waardoor hij en Cory in het Witte Huis terechtkwamen. Ironisch genoeg had Victor Baxter, het personage van Rondell, vóór de spin-off een restaurant, maar er werd nooit onthuld wat ermee gebeurde toen hij de chef-kok van het Witte Huis werd. Rondell is verschenen als een speciale gastster in Raven's Home, waar hij opnieuw zijn iconische rol als Victor speelt en optreedt als de overgrootvader terwijl Chelsea op cruise is.

Met Raven's Home als zijn nieuwste tv-krediet, heeft Rondell wat gereisd. Hij heeft een aantal van zijn opwindende ervaringen vastgelegd op Instagram en YouTube, wat ook te danken is aan zijn werk als regisseur.

5 John D'Aquino richtte de Young Actors Workshop op

Als de fictieve president van de Verenigde Staten legt John D'Aquino de serieuze, maar dwaze aspecten van zijn karakter vast. Hij kan een man van wijsheid zijn of verstrikt raken in capriolen die zijn kinderlijke kant laten zien. Bovendien kunnen fans nooit vergeten dat president Martinez altijd de vierde muur doorbreekt wanneer hij naar de camera kijkt en zegt: "De president van de Verenigde Staten."

John is nu sterk gefocust op zijn workshop die zich richt op acteren, geïnspireerd door zijn eigen acteerleraar, wijlen Charles Nelson Reilly. John gebruikt de filosofie van zijn leraar om een nieuwe generatie de methoden van acteren te leren en beschikt over een geweldige staf, waaronder hijzelf.

4 Madison Pettis zal in de remake van 'She's All That' spelen

Van de castleden die zijn gegroeid sinds het einde van de show, heeft Madison Pettis de fans het meest verrast met hoe mooi ze is geworden naarmate ze ouder werd. Het was absoluut een whiplash toen ze destijds bekend stond als de dochter van The Rock op het scherm in The Game Plan en de dochter van de president Sophie Martinez in Cory in the House. Terwijl ze gestaag opgroeide, werkte ze nog steeds aan Disney Channel door de stem te zijn van Adyson Sweetwater van Phineas & Ferb.

Madison gaat nog steeds door met acteren en zal de hoofdrol spelen in He's All That, een van geslacht verwisselde versie van de cultklassieker She's All That uit 1999. En op Instagram is ze zeker niet bang om pikante foto's van zichzelf te hebben.

3 Maiara Walsh neemt de kunst over

Als een van Cory's vrienden in de spin-off, portretteerde Maiara Walsh Meena Paroom, de dochter van de ambassadeur van een fictief land die een beetje rebels is met haar liefde voor rockmuziek en Amerikaanse kleding. Het was verfrissend dat ze in de show geen liefdesbelang voor Cory werd, ondanks dat hij duidelijk verliefd op haar was, om zich meer te concentreren op haar persoonlijkheid en banden met haar thuisland.

Maiara is doorgegaan met acteren sinds de show eindigde, maar was enorm geïnteresseerd in de hoop een speelfilm te maken door te debuteren als regisseur, een EP te maken en haar eerste roman te schrijven. Ze heeft een Patreon die haar helpt extra inkomen te verdienen voor deze droomdoelen.

2 Jason Dolley streamt altijd op Twitch

Jason Dolley is een van de OG-acteurs van Disney Channel. Hij speelde in een handvol originele Disney Channel-films en naast Cory in the House, verscheen hij in de hoofdcast als PJ Duncan in Good Luck Charlie. Zijn personage Newt Livingston is zo belachelijk dat hij misschien het meest heeft gelachen van fans die naar de show kijken.

Naast het gebruikelijke acteren in film en televisie hier en daar, is Jason momenteel een Twitch-partner en streamt hij videogames wanneer hij vrij is. Hij heeft Fall Guys, Fortnite en tal van andere games gespeeld. Hem zien genieten van de eenvoudigste dingen in het leven is gezond en fans die hem kenden van Disney Channel hebben het geluk dat hij een behoorlijke carrière heeft op de streamingwebsite.

1 Kyle Massey doet het goed in coole productpromoties

Eens een terugkerende antagonist in That's So Raven, kreeg Cory Baxter exclusiviteit met zijn vader door in het Witte Huis te wonen. Ook al werd zijn spin-off na twee seizoenen geannuleerd, Kyle Massey vond toch werk als de stem van Milo uit Fish Hooks. Hij verscheen ook in Dancing with the Stars en eindigde als tweede in het 11e seizoen. Hier en daar heeft Kyle wat kleine rollen gespeeld in shows en heeft hij een discografie van rapmuziek.

Kyle heeft momenteel Cameo, waar fans met hem kunnen communiceren en heeft veel producten gepromoot, variërend van energiedrankjes tot jeans. Hij heeft het infuus, de toegewijde volgers en leeft het beste leven. We hopen nog steeds dat hij zal verschijnen als een speciale gastster in Raven's Home als de leuke oom.

Aanbevolen: