10 dingen die we momenteel weten over de 'iCarly'-revival

Inhoudsopgave:

10 dingen die we momenteel weten over de 'iCarly'-revival
10 dingen die we momenteel weten over de 'iCarly'-revival
Anonim

iCarly is al vele jaren een geliefde show sinds de uitzending op Nickelodeon in 2007. Het concept was destijds erg interessant, ook al lag de nadruk niet altijd op de webshow die Carly en Sam maakten op de plek. De serie is echt oud geworden als je bedenkt hoe groot influencers zijn op YouTube, Twitch of andere websites die makers ondersteunen.

De oude Nickelodeon-show is misschien goed geëindigd en heeft daarna een spin-off gekregen, en nu zijn fans onlangs enorm verwend met een revival. Het kwam uit de lucht vallen en sommige critici vonden dat Victorious de revival had moeten krijgen. Toch is het idee van iCarly jaren later interessant. Met slechts een korte tijd om te wachten, is dit wat we momenteel weten over de iCarly-revival.

10 Miranda wordt de uitvoerend producent

Miranda Cosgrove heeft verklaard dat iCarly als een tweede thuis voor haar is, en dat is zeker een stemming voor degenen die zijn opgegroeid met de show. Zelfs als ze in Drake & Josh verscheen als het sluwe zusje Megan Parker, is Carly Shay haar beroemdste live-actierol ooit geworden.

Toen werd onthuld dat Cosgrove als uitvoerend producent aan de show zal deelnemen, waren fans opgelucht en dolblij omdat ze de show als haar broekzak kent. Ondertussen zal Spencer's acteur Jerry Trainor dienen als producer. Dit betekent dat de show in goede handen is en dat het een van de beste dingen zal zijn die ooit voor een iCarly-fan kunnen gebeuren.

9 De serie vindt tien jaar later plaats

In de finale van de iCarly-serie ging Carly naar Italië om bij haar vader te zijn, die in het leger zit. De spin-off, Sam & Cat, laat Sam en Freddie met elkaar omgaan, en er werd gesuggereerd dat ze misschien nog steeds gevoelens voor elkaar hebben, maar dat was slechts voor twee afleveringen, omdat de show uiteindelijk werd geannuleerd. Ook al waren de iCarly-crew al jaren bevriend, in tien jaar kan er veel gebeuren.

Er is bevestigd dat de show tien jaar later zal plaatsvinden, met Carly, Freddie en Harper van midden tot eind twintig, terwijl Spencer begin dertig en begin veertig is. Avonturen zullen zeker interessant zijn voor de cast, maar fans zullen vooral nieuwsgierig zijn naar Spencer, aangezien hij aanzienlijk ouder is geworden.

8 Freddie heeft een stiefdochter

De vraag die fans hadden voor de iCarly-scheepsoorlogen was of het eindspel Creddie of Seddie zal zijn. Freddie is met zowel Carly als Sam uitgegaan, maar heeft het in verschillende gevallen uitgemaakt. Dus toen werd onthuld dat Freddie een stiefdochter heeft, hebben fans zoveel vragen. We weten wel dat haar naam Millicent is en dat ze gek is op sociale media. Maar met wie is Freddie momenteel getrouwd, of wat is er zelfs met zijn vrouw gebeurd waardoor hij een alleenstaande vader werd?

Met Sam momenteel niet in de revival, is het mogelijk dat Carly en Freddie officieel samen kunnen eindigen, hoewel dat de fans van Seddie diepbedroefd zal achterlaten. De cirkel is ook rond, aangezien Freddie's acteur Nathan Kress getrouwd is en twee dochters heeft.

7 De show wordt volwassener

De kans is groot dat fans die geïnteresseerd zijn in de revival van iCarly nu volwassenen zijn. Een van de producers twitterde dat de show inderdaad iCarly voor volwassenen is. Hoewel het jongere publiek erin kan komen als ze verwend zijn met herhalingen van de show, zal het idee dat de iCarly-bende in meer volwassen situaties terechtkomt, geweldig zijn voor hun karakterontwikkeling.

Hopelijk zal het niet te donker zijn, maar als er volwassen situaties zijn, kan het met zorg worden behandeld en de gevaren laten zien van een internetpersoonlijkheid.

6 Het plot kan overal heen

Hoewel we weten dat de show tien jaar later zal plaatsvinden, is er zoveel vrijheid in het verhaal dat letterlijk alles kan gebeuren in de wereld van iCarly. Wat zullen Carly en Harper doen als huisgenoten? Hoe gaat het met Spencer met zijn carrière als artiest? En zullen we ook verwijzingen naar zijn voorganger tegenkomen?

Met hoeveel technologie er is geëvolueerd sinds het einde van de originele show, zal Carly veel interessante paden te bewandelen hebben als ze van plan is haar webshow nieuw leven in te blazen. Er zal ook een stevige concurrentie zijn met streamers en influencers, dus hoe dat zal worden aangepakt, zal aantrekkelijk zijn.

5 De show wordt naar verwachting in juni uitgezonden

December 2020 was de maand waarin de show werd aangekondigd voor Paramount+, en binnen enkele maanden in 2021 is de show geproduceerd en gefilmd. Voordat de productie begon, waren er twee opmerkelijke mensen aan de show toegewezen, namelijk Jay Kogen en Ali Schouten. De eerste verliet de show in februari vanwege creatieve meningsverschillen met Cosgrove.

Volgens TheWrap zal de iCarly-revival naar verwachting op 17 juni debuteren, wat een maand verwijderd is. Fans hoeven niet lang meer te wachten op de revival! Er zullen 13 afleveringen zijn en het zal interessant zijn om te zien wat de show de personages zal bieden.

4 Jennette zal helaas niet terugkeren in de opwekking

Jennette McCurdy acteert al sinds ze een jong meisje was. Ondanks haar lange tijd bij Nickelodeon, heeft ze uitgedrukt hoe verontrustend en frustrerend het was om door haar overleden moeder te worden geacteerd. Ondanks dat het een populair personage was, kon McCurdy geen relatie hebben met Sam Puckett. Het hielp ook niet dat haar moeder in 2013 stierf aan borstkanker, terwijl ze aan Sam & Cat werkte.

McCurdy is gefocust op haar podcast Empty Inside en heeft interesse getoond om films te maken. Met deze opwindende kansen betekende dat ook dat ze heeft bevestigd dat ze zichzelf nooit meer ziet terugkeren naar acteren.

3 Een LGBTQ+ vertegenwoordiger zal deel uitmaken van de hoofdcast

Fans zullen Sam zeker missen en vragen zich af wat er van haar karakter zal worden, maar naast Freddie's stiefdochter zal Carly een nieuwe vriend hebben in de revival. Ze heet Harper en wordt gespeeld door Laci Mosley van A Black Lady Sketch Show. Ze is kamergenoot van Carly en hoopt een modeontwerpster te worden om terug te verdienen wat haar familie financieel heeft verloren.

Ze is ook een van de eerste Nickelodeon-shows die deel uitmaakt van de LGBTQ+-gemeenschap en zich identificeert als panseksueel. Met een volwassen publiek gecombineerd met een jonger publiek, zal Harper niet alleen een mogelijk geweldig rolmodel zijn voor degenen die hun seksuele geaardheid in twijfel trekken, maar ook voor een persoon van kleur.

2 Noah kon terugkeren

Noah Munck portretteerde het vreemde, maar lieve personage Gibby. Hoewel er momenteel geen bevestiging is of Munck zal terugkeren in de opwekking, heeft hij commentaar gegeven op hoe de show zijn leven heeft beïnvloed. Het zal interessant zijn, als hij terugkomt, dat Gibby de originele spin-off in gedachten heeft om in het spel te komen.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn van de mislukte spin-off, Schneider gooide een pilot waarin Gibby de leiding heeft en wordt toegewezen om bijles te geven aan moeilijke middelbare scholieren. Helaas, ondanks dat Schneider Munck prees voor zijn optreden, pakte Nickelodeon de piloot niet op, maar gaf Sam & Cat wel groen licht.

1 Dan Schneider zal er niet bij betrokken zijn

In 2018 gingen Nickelodeon en Schneider uit elkaar, ondanks dat Henry Danger doorging tot het einde in 2020. Er deden veel geruchten de ronde dat de oude medewerker kindertrimmer was en geassocieerd werd met een abnormale obsessie met voeten. Deadline meldde dat er klachten waren over het gedrag van Schneider, waaronder woedeproblemen.

Ondanks de revival van iCarly waarbij de maker helemaal niet betrokken is, is er echt niets om je zorgen over te maken, aangezien Cosgrove de show uit zijn hoofd kent en uitstekend werk zal leveren als uitvoerend producent, terwijl ze haar iconische titulaire karakter opnieuw vertolkt.

Aanbevolen: