Alles wat we weten over de 'Batman'-film van Robert Pattinson

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de 'Batman'-film van Robert Pattinson
Alles wat we weten over de 'Batman'-film van Robert Pattinson
Anonim

Het is jaren geleden dat het eerste nieuws van een DC Extended Universe ontwikkeling voor een Batman-film opdook. Geruchten over verhaalplots, castleden en zelfs verschillende vertragingen van releasedatums hebben veel fans doen verlangen naar meer details.

Dus, wanneer wordt het uitgebracht en waar? Zal Ben Affleck hierin een rol spelen? Zijn er sequels of series in de maak? Terwijl het filmproces in maart 2021 werd afgerond, is het nu de beste tijd om alles wat we weten over de aankomende Batman-film te bekijken en waarom je er enthousiast over zou moeten zijn.

10 Ben Affleck was aanvankelijk ingesteld om te regisseren

Ja, Ben Affleck werd aanvankelijk gecast als Bruce Wayne. Sterker nog, hij had zijn script al in gedachten en ontwikkelde zijn verhaal. Samen met Geoff Johns ontwikkelden de twee de scripts al in 2014, voordat de acteur in 2017 besloot af te treden om zich te concentreren op het vertolken van het personage. Twee jaar later, zoals opgemerkt door Deadline, verliet hij uiteindelijk het project, uit angst om terug te keren naar zijn oude eetbuiengewoonte.

9 Zoë Kravitz, Paul Dano, Barry Keoghan, & More voegen zich bij de met sterren bezaaide cast

The Batman zal een met sterren bezaaide cast bevatten. Naast voormalig Twilight-ster Robert Pattinson als Bruce Wayne, zal de komende film Zoe Kravitz als Selina/Catwoman, Paul Dano als Edward/Riddler, Jeffrey Wright als James Gordon, John Turturro als Carmine Falcone, Collin Farrell als Oz/Penguin, Barry Keoghan zien als Stanley Merkel, en meer.

8 Wat het verhaal betreft, volgt het Batmans nieuwe avontuur van het bestrijden van misdaden in Gotham City

Wat het verhaal betreft, wordt The Batman een "noir-gedreven" definitief verhaal waarin Batman het opneemt tegen The Riddler in een gevaarlijk kat-en-muisspel in het corrupte Gotham City. Interessant is dat het de verhaallijn van de vorige Dark Knight Trilogy niet zal volgen, waardoor de schrijvers en regisseurs een heel nieuw canvas krijgen om te schilderen.

Ik ben opnieuw diep onder de grond gegaan en heb al mijn favoriete strips opnieuw bekeken. Die informeren allemaal door osmose. Er is geen voortzetting van de (Christopher) Nolan-films. Het is heel erg zoeken naar een manier om dit te doen als iets dat voor mij wordt het definitief Batman en nieuw en cool', zei Matt Reeves, de regisseur van de film, over het schrijfproces.

7 De productie begon helemaal in 2014

Zoals hierboven vermeld, begonnen de ideeën voor The Batman helemaal terug in 2014 met Ben Affleck in gedachten. Affleck nam Arkham Asylum als zijn belangrijkste inspiratiebron bij het schrijven van het originele script, en het was een donkere, harde en verontrustende rit over waanzin. Toen de acteur in 2019 stopte met het project, stonden veel A-lijststerren zoals Robert Pattinson, Nicholas Hoult, Armie Hammer en Aaron Taylor-Johnson op de shortlist om Affleck te vervangen.

6 Pattinson weigerde aanvankelijk de hoofdrol op zich te nemen

De voormalige Twilight-ster wilde aanvankelijk echter niet deelnemen aan de rol. De belangrijkste reden was dat de acteur na Twilight niet mee wilde doen aan een nieuwe "grote franchisestudio" -film uit angst voor paparazzi. In 2019 bekende de acteur zelfs dat hij "verdomd woedend" was toen het nieuws over zijn toekomstige verschijning in The Batman voortijdig uitlekte.

5 Christian Bale gaf Pattinson zijn amen

Toen het nieuws over Pattinsons rol als Batman bekend werd, uitten veel fans en critici hun teleurstelling over de casting. Sommigen hebben er zelfs een Change.org-petitie voor opgezet.

"Denk er eens over na, " Christian Bale, die Bruce Wayne speelde in de Dark Knight-trilogie, steunde de collega-acteur terwijl hij sprak met ExtraTV. "Iedereen protesteerde toen Heath werd gecast als de Joker. Kijk wat een absoluut briljante prestatie hij gaf. Luister niet naar die jongens, doe zijn eigen ding. Hij is een fascinerende acteur en een geweldige keuze."

4 Jonah Hill werd aanvankelijk gecast als de Riddler of de Penguin

Voordat Paul Dano en Colin Farrell respectievelijk als de Riddler en de Penguin werden gecast, zeiden veel rapporten dat Jonah Hill de onderhandelingen was aangegaan om een van deze personages te spelen. Echter, zoals opgemerkt door Deadline, "omcirkelde" de acteur The Batman niet langer toen de onderhandeling mislukte. Naar verluidt eiste Hill het dubbele van het bedrag dat Pattinson zou verdienen.

3 Het wordt uitgebracht in 2022

De slagman
De slagman

The Batman zal op 4 maart 2022 in de bioscoop verschijnen - of dat is tenminste wat de laatste officiële releasedatum zegt. Omdat de hele wereld lijdt onder de gevolgen van de aanhoudende pandemie, is The Batman niet de enige film die herhaaldelijk vertragingen oploopt. De film zou oorspronkelijk in juni 2021 uitkomen.

2 Er zijn nog twee vervolgen in het werk …

Gelukkig is dit niet de laatste keer dat we iets van dit universum horen. The Batman zal de eerste van de komende trilogie zijn en veel van de belangrijkste castleden hebben getekend om hun rol in de komende twee films opnieuw te spelen. Matt Reeves zal terug op de stoel van de regisseur zitten, en ik hoop op meer!

1 … En één spin-off-serie over HBO Max

Batman-pak
Batman-pak

Plus, er zal één spin-off serie worden gemaakt door HBO Max. Reeves en Terence Winter zouden een vervolg op de film schrijven om fans een meer diepgaande kijk te geven op het corrupte Gotham City. De laatste verliet het project echter vanwege creatieve meningsverschillen in 2020, waardoor Joe Barton een lege plek overbleef om hem te vervangen als een van de showrunners.

Aanbevolen: