Alles wat fans over Matthew Perry zeggen sinds de 'Friends'-reünie

Inhoudsopgave:

Alles wat fans over Matthew Perry zeggen sinds de 'Friends'-reünie
Alles wat fans over Matthew Perry zeggen sinds de 'Friends'-reünie
Anonim

Friends is een van die shows die voortleeft. Dit wordt bewezen door de reüniespecial genaamd "The One Where They Get Back Together", die wordt uitgezonden op HBO Max, vanaf donderdag 27 mei. Kunnen we nog meer opgewonden zijn?! De langverwachte reünie zou vorig jaar plaatsvinden, maar werd door de pandemie uitgesteld.

Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry kwamen afgelopen lente allemaal samen op het terrein van Warner Bros. veel gaststerren. Ze spelen niet hun personages, maar komen als zichzelf en reflecteren op de tijd dat ze in de show waren.

Toen de trailer uitkwam, waren fans emotioneel, maar ze merkten ook dat Matthew Perry, die Chandler Bing speelde, een beetje gestoord leek. Hij slurpte zijn woorden en zag er niet goed uit. Fans maakten zich zorgen en uitten dat op sociale media. Hier is alles wat fans zeggen over Matthew Perry sinds de Friends-reünie.

8 Hij had een beroerte

In de trailer van de Friends-reünie lijkt het op een gegeven moment alsof Matthew Perry zijn woorden onduidelijk maakt en dat hij gaat zitten en er niet goed uitziet. Onduidelijke spraak is een groot symptoom van een beroerte, dus fans waren bang dat er iets mis was. Zijn team bevestigde echter dat Perry op de dag van de reünie een spoedoperatie moest ondergaan, wat een impact had op zijn welzijn. Hij had veel pijn gehad.

7 Hij ziet er ziek uit

Fans merkten echter niet alleen dat hij zijn toespraak onduidelijk maakte, maar dat hij er ook gewoon ziek uitzag in de trailer en in zijn Instagram-post waarin hij de nieuwe shirts en hoodies promootte voor de reünie dat hij er niet goed uitzag. Perry heeft in het verleden veel problemen gehad, dus fans waren bang dat hij weer terug zou vallen. Maar hij is toch niet ziek. In feite wordt hij gewoon ouder, zoals iedereen doet als ze ouder worden.

6 Drugs en alcohol hebben hun tol geëist

Het is een bekend feit dat Matthew Perry worstelde met drugs en alcohol. Sterker nog, terwijl hij op Friends zat, liet hij zich in 1997 en 2001 naar een revalidatiekliniek, volgens The Sun. In een interview met PEOPLE in 2013 vertelde hij hen: "Ik had een groot probleem met alcohol en pillen en ik kon niet stoppen." Fans merkten dat hij er niet was en dachten dat hij misschien weer terugviel.

5 Het doet me pijn om hem zo te zien

Er is een clip op PEOPLE's website geplaatst waarin de drie mannen praten over de show en de reünie. Op een bepaald moment in het interview sprak Matthew Perry zijn woorden opnieuw uit en een fan twitterde: Het doet me pijn om Matthew Perry zo te zien, hij lijkt gewoon afwezig, starend naar de leegte, langzaam pratend. Een andere fan schreef dat ze verdrietig waren en 'bang waren voor Matthew Perry'. Het is leuk om te zien dat fans zich zorgen maken, maar verkeerde veronderstellingen maken kan iemands tol eisen.

4 Hij ziet er zo geweldig en gezond uit

Aan de andere kant ging een fan naar Twitter met een foto van PEOPLE magazine om te zeggen dat hij "hij ziet er zo geweldig en gezond uit. Ze zien er allemaal geweldig uit!" Toen de show in 2004 eindigde, waren ze allemaal nog in de dertig in de bloei van hun carrière en leven. Ze zijn allemaal aanzienlijk ouder geworden. Het is leuk om beroemdheden op natuurlijke wijze te zien verouderen in plaats van dat ze cosmetische operaties ondergaan en proberen er nog steeds jong uit te zien.

3 Wees respectvol, hij heeft veel meegemaakt

Een fan op Twitter, die Chandler Bing als profielfoto heeft, vertelde anderen die geruchten verspreidden over Matthew Perry om "respectvol te zijn". Mensen worden ouder en "Matthew heeft veel meegemaakt sinds Friends ingepakt is."

En ze hebben gelijk. Ook al wisten fans niet dat hij diezelfde dag een procedure op zijn mond had, het is niet juist om geruchten te verspreiden en veroordelend te zijn, omdat het ervoor kan zorgen dat hij weer terugv alt, vooral als hij de opmerkingen ziet.

2 Hij is ongevoelig voor koopwaar

Om de reünie te vieren, werkte Matthew Perry samen met "Represent" om een limited edition Chandler Bing/Friends-merchandise uit te brengen. Maar sommige fans vonden het ongevoelig. Omdat hij een shirt had met de tekst 'Kan ik nog meer gevaccineerd worden?' een parodie maken op hoe Chandler de BE benadrukte toen hij sprak. Fans vonden het ongevoelig en dachten dat hij grappen maakte over COVID en de 100.000 mensen die het leven lieten. Andere fans kwamen hem verdedigen en kochten de shirts zodra ze hun kans kregen.

1 Wees dankbaar

Omdat Perry veel heeft meegemaakt, vertellen fans op Twitter degenen die hem neerhalen dankbaar te zijn dat hij zelfs bij de reünie is en dat hij leeft om hier te zijn. Mensen maken zich alleen maar zorgen over zijn uiterlijk, wanneer de man ouder is geworden zoals de rest van de cast, en ze weten niet echt wat hij heeft meegemaakt of doormaakt. Ze willen gewoon dat fans dankbaar zijn dat hij dit zelfs mocht komen doen. Zorg ervoor dat je afstemt op HBO Max om de zes vrienden te zien herenigen.

Aanbevolen: