Waarom deze acteurs vroegen om hun personages uit de serie te laten schrijven

Inhoudsopgave:

Waarom deze acteurs vroegen om hun personages uit de serie te laten schrijven
Waarom deze acteurs vroegen om hun personages uit de serie te laten schrijven
Anonim

In de loop der jaren hebben enkele van onze favoriete beroemdheden enkele van onze meest favoriete en iconische personages gespeeld. Sommigen worden zo bekend om de rol dat fans uiteindelijk van streek raken als hun tijd om dat personage te spelen ten einde loopt. Meestal, wanneer een beroemdheid stopt met het spelen van het personage waar ze het meest bekend om staan, is het hoogstwaarschijnlijk dat de show of de filmfranchise ten einde loopt, en het is niet meer dan normaal dat dat gebeurt. Aan de andere kant zijn er een handvol beroemdheden geweest die hebben gevraagd om hun personages te doden of uit de show of film waarin ze spelen te schrijven.

Aan de andere kant zijn er een handvol beroemdheden geweest die hebben gevraagd om hun personages te vermoorden of uit de show of film waarin ze spelen te schrijven. Je zou er versteld van staan hoeveel beroemdheden hebben gevraagd om hun personages uit de show of film waarin ze spelen te laten schrijven. Of ze nu een ander project willen doen, of gewoon genoeg hebben van het spelen van de hetzelfde karakter, het is de beslissing die ze moeten nemen.

10 Patrick Dempsey - 'Grey's Anatomy'

Patrick Dempsey was een nietje in de show Grey's Anatomy en speelde de rol van Derek "McDreamy" Shepherd. Hij speelde de rol bijna 11 jaar voordat hij besloot dat genoeg genoeg voor hem was. In samenwerking met de makers van de show besloot hij dat het tijd was om verder te gaan en hij wilde dat zijn personage uit de show werd geschreven. Het was een moeilijke beslissing voor hem omdat het iets was dat hij al zo lang had gedaan, maar het leek het beste voor hem. Als gevolg daarvan lieten ze zijn personage omkomen in een zeer dramatisch en vreselijk triest auto-ongeluk.

9 TR Ridder - 'Grey's Anatomy'

Patrick Dempsey was niet de enige acteur die klaar was om verder te gaan met de show. TR Knight nam ook de zeer moeilijke beslissing om Grey's Anatomy te verlaten. Het begon allemaal toen zijn personage George O'Malley amper in de eerste paar afleveringen van seizoen vijf zat. Niet echt blij met zijn zendtijd en waar de richting van zijn personage naartoe ging, sprak hij met producenten en vroeg hen om hem uit de show te laten schrijven.

Hij maakte zijn vertrek aan het einde van seizoen 5 toen zijn personage voor een bus stapte om iemands leven te redden. In plaats daarvan offerde hij zichzelf op en werd in plaats daarvan geraakt door de bus, wat resulteerde in zijn tragische dood. Al die jaren later heeft hij nog steeds het gevoel dat het destijds de beste beslissing voor hem was, en daar blijft hij bij.

8 Andrew Lincoln - 'The Walking Dead'

Andrew Lincoln speelde 9 seizoenen de rol van Rick Grimes in de hitshow The Walking Dead. Na veel heen en weer gediscussieerd te hebben, besloot Andrew dat het tijd was om Rick niet meer te spelen. Als gevolg hiervan vroeg hij de producenten om zijn personage uit de show te laten afschrijven, zodat hij meer tijd met zijn gezin en zijn kinderen in Londen zou kunnen doorbrengen. Het goede nieuws is dat ze zijn karakter niet hebben laten sterven, wat hem open laat om uiteindelijk op een of andere manier zijn rol opnieuw op te nemen. Het was een emotionele beslissing voor hem om na al die jaren te vertrekken, maar het was uiteindelijk de juiste.

7 Milo Ventimiglia - 'Gilmore Girls'

De dag voordat Milo Ventimiglia op This Is Us was, was hij op Gilmore Girls waar hij Jess Mariano speelde, Rory Gilmore's vriend. Toen Milo de beslissing nam dat hij klaar was om de show te verlaten, wilde hij met een knal uitgaan. Hij sprak met producenten en vertelde hen dat hij uit de show wilde worden geschreven, maar in plaats van dat hij stilletjes zou gaan, wilde hij dat zijn personage op de een of andere manier zou worden gedood en een grote exit zou maken. Hij vertelde dat hij wilde dat Jess door een bus zou worden aangereden of zelfs zou worden neergestoken. Helaas was dat niet de richting die de producers wilden inslaan, en gaven ze hem in plaats daarvan een rustiger vertrek uit de show.

6 Dean Norris - 'Breaking Bad'

Dean Norris speelde de rol van W alter White's zwager Hank, in Breaking Bad. Tegen het einde van het afgelopen seizoen werd Dean in een andere show gecast en was bang dat de opnameschema's voor Breaking Bad en zijn nieuwe show elkaar overlappen, waardoor het hem moeilijker werd. Als gevolg hiervan vroeg hij de producenten of hij zijn personage aan het begin van het vorige seizoen van de show kon laten afschrijven, zodat hij verder kon, in plaats van te blijven om het hele ding te filmen. Helaas kreeg zijn personage uiteindelijk zijn einde, maar de producers lieten hem het niet zo vroeg krijgen als hij wilde.

5 Kal Penn - 'Huis'

Kal Penn was ooit een dokter in de populaire show House. Hoewel dit verhaal goed ging en hij het leuk vond om in de show te zijn, kreeg hij een aanbod dat hij niet kon weigeren. Toen president Obama in functie was, werd Kal gevraagd om deel uit te maken van zijn regering als Associate Director in het White House Office of Public Liaison.

Toen Kal de kans kreeg, wilde hij die grijpen, dus sprak hij met producenten en zei hij dat hij wilde dat zijn personage uit de show zou worden afgeschreven, zodat hij de functie kon overnemen. Als gevolg hiervan schoot zijn personage, Dr. Lawrence Kutner, zichzelf dood, wat uiteindelijk een einde maakte aan zijn tijd in de show.

4 Adewale Akinnuoye-Agbaje - 'Lost'

Adeqalw Akinnyoye-Agbaje speelde de rol van Mr. Eko in de hitshow Lost. Hij uitte voor het eerst zijn interesse om zijn personage uit de show te laten schrijven toen hij helemaal ongelukkig was in Hawaï, waar de show werd gefilmd. Blijkbaar had hij zich er ellendig voor gevoeld om daar alleen te wonen en weg van zijn familie. Zijn ouders waren overleden en hij had terug naar huis willen gaan om bij zijn familie in het Verenigd Koninkrijk te zijn. Hoewel de producers zijn karakter in de show niet wilden verliezen, begrepen ze dat hij ongelukkig was en vermoordden ze hem in het derde seizoen.

3 John Francis Daley - 'Bones'

John Francis Daley speelde de rol van Dr. Lance Sweets in de hitshow Bones. Hoewel hij het leuk vond om Dr. Sweets te spelen, gaf hij uiteindelijk aan dat hij uit de show wilde worden geschreven. Hij wilde andere dingen gaan doen, en zelfs regisseren. Als gevolg hiervan besprak hij dingen met producenten, en zij werkten met hem samen om Dr. Sweets van de show te laten doden. Aan het begin van het 10e seizoen werd Dr. Sweets geslagen en stierf op tragische wijze.

2 Topher Grace - 'That 70s Show'

Topher Grace was meer dan zeven jaar te zien in That '70s Show en het was zijn eerste echte acteerbaan. Nadat hij zo lang Eric Forman had gespeeld, besloot Topher de show te verlaten en door te gaan naar grotere rollen op het grote scherm. Vanwege het veeleisende filmschema van That '70s Show was het moeilijk voor hem om filmrollen na te streven, daarom nam hij de beslissing om te vertrekken. Als gevolg hiervan besprak hij dingen met de producenten van de show, en ze schreven hem met succes uit de show.

1 Harrison Ford - 'Star Wars'

Harrison Ford staat bekend om vele iconische rollen door de jaren heen, waaronder niemand minder dan Han Solo in de Star Wars-franchise. Na letterlijk decennia bekend te zijn geweest als Han Solo, was Harrison klaar om de rol en het personage te laten rusten … letterlijk. Hij beweerde al jaren dat hij klaar was voor Han Solo om te sterven, niet omdat hij zich verveelde of moe was om hem te spelen, maar het was tijd voor nieuwe personages om het over te nemen en verder te gaan in het verhaal van de franchise. In een van de nieuwere films, The Force Awakens, komen Harrisons wensen eindelijk uit, want zijn personage wordt uiteindelijk op schokkende wijze vermoord. De dood van Han Solo is bitterzoet voor fans, maar Harrison maakt een goed punt om verder te gaan en nu kan het verhaal worden voortgezet met nieuwere personages.

Aanbevolen: