11 Acteurs die vroegen om hun personages te laten vermoorden

Inhoudsopgave:

11 Acteurs die vroegen om hun personages te laten vermoorden
11 Acteurs die vroegen om hun personages te laten vermoorden
Anonim

Acteurs groeien met hun personages mee, ze beginnen vaak hun leven om hen heen te bouwen. Veel acteurs hebben hun processen beschreven om in harmonie te komen met hun karakters, zoals het schrijven van boeken over het leven van hun karakters, een dagboek bijhouden als hun karakters, of deelnemen aan gelijkaardige handelingen als hun karakters.

Soms kan een acteur het gevoel hebben dat het tijd is om zijn personage achter te laten, nog voordat een scenarioschrijver dat doet. Veel acteurs hebben gevraagd om hun personages te doden van tv-programma's en films, sommige zonder resultaat en andere krijgen die wens. Hier zijn 11 acteurs die hebben gevraagd om hun personages te doden.

11 Sophie Turner als Sansa Stark in Game Of Thrones

Sophie Turner in de HBO-show Game of Thrones
Sophie Turner in de HBO-show Game of Thrones

Sophie Turner wilde dat haar personage een gedenkwaardige dood zou hebben, op ware GoT-manier, en vóór het einde van de serie zou worden gedood. Ze beweerde: "Ik wil niet overleven, als je in Game of Thrones zit en je hebt geen coole sterfscène, wat heeft het dan voor zin?" Hoewel veel van haar co-sterren in de populaire HBO-serie zich heel anders voelden, in de hoop dat ze tot het einde zouden overleven, zag Sansa een ander einde voor zichzelf. Gelukkig kreeg ze haar zin niet en konden fans Sansa tot het einde zien.

10 Dean Norris als Hank Schrader in Breaking Bad

Dean Norris staart in de camera terwijl Hank in 'Breaking Bad&39
Dean Norris staart in de camera terwijl Hank in 'Breaking Bad&39

Dean Norris smeekte bijna om zijn personage, Hank Schrader, te vermoorden. De Breaking Bad-schrijvers stonden er echter op hem tot het einde te houden. Hij wilde vertrekken vanwege een hoofdrol in een andere serie, maar moest dit uiteindelijk afwijzen vanwege zijn doorlopende rol in de AMC-klassieker. Hopelijk is er geen kwaad bloed.

9 Harrison Ford als Han Solo In The Force Awakens

Harrison Ford als Han Solo in Star Wars: A New Hope
Harrison Ford als Han Solo in Star Wars: A New Hope

Tijdens de productie van Return of the Jedi zei Harrison Ford dat hij wilde dat zijn personage, Han Solo, zou sterven tijdens de laatste film van de originele trilogie. George Lucas had de gedachte afgewezen, omdat zijn films al gepland waren. 30 jaar verder, met een gloednieuw productieteam en schrijver, kreeg Ford zijn wens. In The Force Awakens was hij blij dat het verhaal van zijn personage eindigde. De acteur verklaarde: "Ik pleit al ongeveer 30 jaar voor de dood van Han Solo, niet omdat ik hem beu was of omdat hij saai is, maar zijn opoffering voor de andere personages zou gravitas en emotioneel gewicht geven." Hij had wel het juiste idee.

8 TR Knight als George O'Malley in Grey's Anatomy

TR Ridder
TR Ridder

De dood van deze Grey is altijd de meest trieste! TR Knight had vanaf de eerste dag problemen met de Grey's Anatomy-set. Hij behandelde homofobe opmerkingen van een bepaalde andere acteur (Dr. Burk), totdat hij uiteindelijk werd afgeschreven. Een paar seizoenen later besloot Knight te vertrekken nadat hij een afname van de schermtijd van zijn personage en een "storing in de communicatie" met de maker en schrijver van de show, Shonda Rhimes, opmerkte. Hij zei in een verklaring met betrekking tot zijn zorgen "mijn vijfjarige ervaring heeft me bewezen dat ik geen enkel antwoord kon vertrouwen dat [over zijn karakter] werd gegeven." Jakkes. Ondanks zijn gevoelens van verlof keerde Knight terug voor een enkele reünie-aflevering in 2021.

7 Milo Ventimiglia als Jess Mariano in Gilmore Girls

gilmore girls milo ventimiglia jess mariano uitgelichte afbeelding
gilmore girls milo ventimiglia jess mariano uitgelichte afbeelding

Hoewel de boekminnende bad boy niet stierf in de serie, had Milo Ventimiglia andere gedachten. Hij vroeg de schrijvers om een bloedige exit en beweerde: "Ik was degene die daadwerkelijk probeerde Jess te laten doden, en ze gingen er niet voor. Laat hem geraakt worden door een bus, een mes aan de zijkant van de nek, iets ergs. " Dat zou heel romanistisch van hem zijn geweest, maar een beetje uit de toon voor de CW-show. De schrijvers gaven Jess uiteindelijk de onschuldige exit om naar Philadelphia te verhuizen.

6 Chyler Leigh als Lexie Gray in Grey's Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Nog meer drama op de ABC-set? Chyler Leigh was klaar om Grey's Anatomy te verlaten nadat ze een langere pauze had gehad waar ze meer tijd met haar familie wilde doorbrengen. Zij en schrijver Shonda Rhimes kwamen samen om "Lexie's verhaal een passende afsluiting te geven." Haar personage werd uiteindelijk gedood door een vliegtuigcrash in de serie. Leigh die wilde dat haar personage werd gedood, leidde er in feite toe dat het personage van Eric Dane, Mark Sloane, werd gedood. Hij verklaarde dat Mark zonder Lexie geen doel heeft in de show. Hoe romantisch? Chyler Leigh keerde negen jaar later terug voor een enkele reünie-aflevering.

5 Mandy Patinkin als Jason Gideon in Criminal Minds

Mandy Patinkin - 'Criminal Minds&39
Mandy Patinkin - 'Criminal Minds&39

De voormalige prinses Brid e zwaardvechters Mandy Patinkin verliet Criminal Minds na het tweede seizoen in 2007 om een dramatische reden. Hij kwam niet meer opdagen op de CBS-set omdat hij niet meer tevreden was met hoe grafisch en distribuerend de show was. Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat de show "de grootste publieke fout" was die hij verkoos te doen.

4 Jim Parsons als Sheldon Cooper in The Big Bang Theory

Sheldon Cooper Vulcan
Sheldon Cooper Vulcan

Nadat Jim Parsons een Golden Globe had verdiend voor zijn rol als Sheldon Cooper, besloot hij dat seizoen 12 zijn laatste zou zijn, omdat hij andere projecten wilde nastreven. Hoewel het netwerk hem een contract van $ 50 miljoen voor nog eens twee jaar aanbood, weigerde hij nog steeds. De producers besloten dat ze zonder Sheldon Cooper geen show zouden hebben. Later werd aangekondigd dat de show ook in seizoen 12 zou eindigen. Parson keerde echter terug om zijn rol enigszins te herzien door middel van voice-overs in Young Sheldon.

3 Topher Grace als Eric Forman in That 70s Show

Topher Grace als Eric Foreman liggend op Spider-Man lakens in That '70s Show
Topher Grace als Eric Foreman liggend op Spider-Man lakens in That '70s Show

Na seizoen 6 van That 70s Show had hoofdpersoon Eric Forman steeds minder schermtijd. Voor het laatste seizoen wilde Grace een permanente exit voor zijn personage. Gelukkig besloten de schrijvers om Eric naar Afrika te laten verhuizen om les te geven, en hij keerde terug voor de laatste aflevering in 2006. Grace wilde de Fox-show verlaten om zijn filmcarrière voort te zetten en werd al snel gecast als Eddie in Spider-Man 3.

2 Patrick Dempsey als Derek Shepherd in Grey's Anatomy

patrick-dempsey-grijs-anatomie-derek-herder
patrick-dempsey-grijs-anatomie-derek-herder

Na 11 seizoenen had Patrick Dempsey gevraagd dat Shonda Rhimes zijn personage Derek Shepherd uit de show zou schrijven. De reden voor zijn vertrek was zijn wens om aan andere projecten te werken. Dempsey legde uit: "het was lang genoeg geweest. Het was tijd voor mij om verder te gaan met andere dingen en andere interesses. Ik had waarschijnlijk een paar jaar eerder verder moeten gaan." Zijn karakter werd later gedood door een auto-ongeluk. Hoewel Shepherd een van de vele personages was die terugkeerde in de reünie-aflevering in 2021.

1 Chad Michael Murray als Lucas Scott in One Tree Hill

chad-michael-murray
chad-michael-murray

Hoewel Chad Michael Murray, de geliefde hartenbreker uit de jaren 2000, een van de hoofdpersonages van de show speelde, en oorspronkelijk werd gemeld dat hij enthousiast was om terug te keren voor het laatste seizoen, werd later aangekondigd dat zijn personage niet zou terugkeren. De reden hierachter was dat hij er niet in slaagde zijn contract met CW te heronderhandelen. Hoewel hij later in het seizoen terugkwam voor een nieuwe aflevering.

Aanbevolen: