Al deze recente 'vrienden'-mislukkingen die fans net hebben ontdekt

Inhoudsopgave:

Al deze recente 'vrienden'-mislukkingen die fans net hebben ontdekt
Al deze recente 'vrienden'-mislukkingen die fans net hebben ontdekt
Anonim

Nu de Friends-reünie in première ging op HBO Max, bruist de wereld weer van de show. Nadat ze de reünie hadden gezien en commentaar hadden gegeven op het uiterlijk van Matthew Perry, gingen veel fans terug en begonnen ze de seizoenen van de geliefde show opnieuw te bekijken.

En als je een show keer op keer opnieuw bekijkt, begin je de kleine dingen op te pikken die je eerder niet opmerkte, vooral als je je niet meer zo goed op het plot concentreert omdat je het hebt gezien 50 keer. Goed kijken kan ertoe leiden dat fans rommel, continuïteitsfouten en storingen ontdekken.

De cast heeft veel gelachen tijdens de show, personages vaak gebroken, maar heb je iets opgemerkt dat een complete mislukking was en duidelijker voor je had moeten zijn? Dus niemand heeft je verteld dat het leven zo zou zijn, maar hier zijn alle recente fans van Friends-mislukkingen die fans zojuist hebben ontdekt.

12 Degene met de lamp

In deze scène waarin Emily Ross voor het eerst belt nadat hij Rachels naam bij het altaar had gezegd, improviseerde David Schwimmer. Terwijl hij aan de telefoon was, raakte hij zo in zijn karakter dat hij Chandler (Matthew Perry) het eerste overhandigde dat hij kon vinden, namelijk de lamp op de tafel. Dat stond niet in het script, en het was ook niet de bedoeling dat hij dat zou doen, dus Perry's reactie is echt, maar veroorzaakt een lach van het publiek en een gedenkwaardige scène.

11 Degene waar ze Monica verwisselden

In deze scène zie je Phoebe en Monica praten bij Central Perk, maar als het op Phoebe aankomt, is er een ander meisje in Monica's huis dat niet Courteney Cox is. Het gebeurt zo snel dat je het lichaam niet eens dubbel zou opmerken, tenzij je echt keek. Dan schakelt de camera weer over en is Cox weer op haar plaats. Dit besef is zojuist aan het licht gekomen en is een van de meest recente bevindingen in de vele inconsistenties.

10 Degene waar het appartementnummer verandert

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen één heeft het appartement van Monica en Rachel nummer 5 op de deur, wat in de eerste plaats nooit logisch was omdat ze een trap op liepen, en appartement 5 zou op de eerste verdieping zijn. Maar dat is niet de enige mislukking. Twee seizoenen later verandert het aantal van 5 naar 20. Chandler en Joey, die aan de overkant van de hal wonen, gaan ook van nummer 4 naar nummer 19. Ja, de fout is gemaakt, maar waarom veranderen als fans het al opmerkten nummer?

9 Degene waar dat niet Rachel is

Net als het ongeluk met Monica, werd Rachel halverwege de scène vervangen. Knipper en je zou het kunnen missen. In "The One With The Mugging" komt Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston, binnen en vertelt Joey opgewonden dat hij auditie heeft gedaan met Leonard Hayes. Hij gaat naar de deuropening om er met haar over te praten en over zijn schouder zit een andere actrice die niet Aniston is. Ze draagt niet eens hetzelfde shirt als zij.

8 Degene waar Chandler en Rachel elkaar eerder hebben ontmoet

Afbeelding
Afbeelding

In de pilot-aflevering zien we Rachel Central Perk tegenkomen op zoek naar Monica. Wanneer ze haar vindt, stelt Monica haar voor aan haar vrienden en broer, die ze eerder heeft ontmoet, maar het lijkt alsof Rachel Chandler nog nooit heeft ontmoet. In latere afleveringen wordt echter onthuld dat Chandler en Rachel ooit op een feestje hebben gekust. En niet alleen dat, ze ontmoeten elkaar in een andere flashback-aflevering waar ze bij de Gellar's zijn voor Thanksgiving. Er is hier iets vreemds…

7 Degene waar ze Ben vergeten

In het eerste seizoen scheidt Ross van zijn vrouw Carol, omdat blijkt dat ze lesbisch is, maar ze is ook zwanger van zijn kind, Ben. Nu is Ben (Cole Sprouse) overal in de serie te zien, maar het lijkt alsof Ross na verloop van tijd gewoon vergeet dat hij een zoon heeft. Ben verschijnt niet op de bruiloft van Ross en Emily en is niet in een van de latere seizoenen. Hij wordt terloops genoemd, maar we zien hem zelfs nooit zijn halfzus Emma ontmoeten of opgroeien.

6 Degene met de extra's op de luchthaven

In "The Last One" haast Ross zich naar het vliegveld om te proberen Rachel ervan te weerhouden naar Frankrijk te gaan omdat hij smoorverliefd op haar is. Kijk nu goed naar de achtergrond. Als Ross naar de balie gaat om een kaartje te kopen, zie je achterin een stel door het JFK-vliegveld slenteren. Als Rachel haar instapkaart niet kan vinden en er in haar koffers naar zoekt, zijn de figuranten achter haar exact dezelfde mensen, behalve dat ze op Newark Airport is. Hoe kwamen ze daar zo snel?

5 Degene waar Mike net niet meer kwam opdagen

Phoebe is eindelijk gelukkig en krijgt haar happy end. Ze vindt haar Prince Charming in Mike, en ze trouwen in seizoen 10. Maar nadat ze getrouwd zijn, is hij te zien in de aflevering waarin ze haar naam wil veranderen, en dan gedurende 5 minuten in het eerste deel van de finale. En zelfs dan verdwijnt hij vreemd genoeg terwijl ze allemaal in het appartement van Chandler en Monica zijn. Ja, hij maakte geen deel uit van de belangrijkste zes, maar hij was de echtgenoot van Phoebe en verdiende het om in de slotscène te staan. Hij verscheen ook niet op de reünie.

4 Degene waar het kuiken en de eend gewoon verdwijnen

Afbeelding
Afbeelding

Het kuiken en de eend waren een tijdje cruciale onderdelen van de serie. Het zijn de geliefde huisdieren van Chandler en Joey. Rachel en Monica konden ze echter niet uitstaan. De vrienden spelen later zelfs een spel waarbij ze een appartement inzetten of het kuiken en de eend kwijtraken, maar Joey en Chandler winnen zodat het kuiken en de eend blijven. Maar in latere seizoenen worden ze gewoon niet meer gezien. De logische verklaring is dat ze stierven, maar waarom zou dat niet worden geschreven, aangezien ze zo'n belangrijke rol speelden in het leven van de vrienden?

3 Degene waar Ross zijn verjaardag niet kent

Afbeelding
Afbeelding

In één aflevering viert Ross zijn verjaardag in maart. Als Gunther Rachel haar verjaardag vraagt, zegt Ross dat hij in december is, maar dat kan Gunther niet schelen en onderbreekt hem. Maar dan in "The One Where Emma Cries", is Ross in het ziekenhuis en wanneer Joey de formulieren voor hem invult, vertelt hij hem dat het 18 oktober is. Dus welke dag is het echt? Hij zou ook drie hele seizoenen 29 blijven.

2 Degene waar Rachel langer dan normaal zwanger is

Afbeelding
Afbeelding

Rachel ontdekt dat ze zwanger is op de bruiloft van Monica en Chandler, die we weten uit een eerdere aflevering op 15 mei. Nu zou ze al ongeveer een maand zwanger zijn omdat Ross onthult dat hij ongeveer een maand geleden met Rachel heeft geslapen. Ze is bijna het hele seizoen 8 zwanger, wat ongeveer een jaar is in Friends-wereld. In aflevering 9 van dat seizoen is het Thanksgiving, en Rachel zou ongeveer zeven maanden zwanger moeten zijn, maar ze komt helemaal niet opdagen. Eindelijk, in aflevering 22, bev alt ze, waar ze Ross vertelt dat het buiten 100 graden is, wat aangeeft dat het zomer is in New York City. Maar volgens de tijdlijn had ze in januari moeten bevallen.

1 De ramp met de stoel

Hoe konden ze? Tijdens de Friends Reunion bezoeken Matt LeBlanc en Matthew Perry hun oude appartement opnieuw en zitten in hun beroemde ligstoelen. Fans waren echter boos omdat ze van kant wisselden. De partijen waren altijd gevestigd op de show en om dat tijdens de reünie gewoon te negeren, maakte fans van streek. Ze hebben ze ook niet op de juiste coördinaten geplaatst. Het is onduidelijk of het netwerk dat deed om te zien of fans het zouden merken of dat het een eerlijke fout was.

Aanbevolen: