Een jaar later: wat doet 'Big Brother'-ster Nicole Franzel nu?

Inhoudsopgave:

Een jaar later: wat doet 'Big Brother'-ster Nicole Franzel nu?
Een jaar later: wat doet 'Big Brother'-ster Nicole Franzel nu?
Anonim

De show begon al in de zomer van 2000 op CBS. Snel vooruit, meer dan twee decennia later, en ' Big Brother ' is nog steeds actief op hetzelfde netwerk, met 23 seizoenen en 796 afleveringen.

Julie Chen, de presentator van de show, zou de eerste zijn om toe te geven dat dit in het begin erg onwaarschijnlijk leek. De show had last van een identiteitscrisis en het bleek dat de kijkers daar ook niet op afstemden.

Langzaam maar zeker ontwikkelde het een identiteit, en de gastheer Julie Chen zou zich ook steeds meer op zijn gemak voelen in de rol.

De show heeft een enorme fanbase en voor het huidige seizoen is de winnende pot verhoogd naar $ 750.000.

Een belangrijke reden voor het succes van de show moeten de persoonlijkheden zijn die we door de jaren heen hebben gezien. Mike Boogie en Dr. Will zijn twee namen die meteen in je opkomen. In recentere jaren moet Nicole Franzel op de top van de berg staan, vooral gezien de controverse die ze veroorzaakte tijdens het All-Star-seizoen.

Wat het spel betreft, kwam ze zo dichtbij door het een tweede keer mee naar huis te nemen, hoewel ze in de laatste drie werd verdreven door Cody, een zet die ze niet zag aankomen.

Het stof is vanaf het moment neergedaald en Nicole is verder gegaan met haar leven. We zullen kijken hoe ze het tegenwoordig druk heeft, samen met een recente angst die ze moest doorstaan.

Het 'Big Brother' All-Star-seizoen was haar laatste

Het was een dramatisch einde van een anders voorspelbaar seizoen. Fans waardeerden de All-Star-wending, maar het ontbrak het seizoen aan grote bewegingen, tot de finale. Nicole en Cody leken de laatste twee te zijn, hoewel Cody andere gevoelens had en besloot de zekere route langs Enzo te nemen.

Naast ons Magazine gaf Nicole toe dat de verhuizing haar verpletterde. Ik had nooit gedacht dat hij me in een miljoen, ontelbare jaren zou snijden. Ik dacht dat ik hem eerst zou snijden. En hij vertelde het me toen hij naar de Diary Room liep. ik wil je niet verblinden.'

"En dat is alles wat hij zo ongeveer zei. Ik had zoiets van: "Hou je me voor de gek? Denk er niet eens aan om dit te doen." Ik was zo bereid om de laatste twee te zitten op de finaleavond. Het maakt niet uit welke kant het op ging. En dus zie ik er gewoon uit als een dwaas."

Nicole zei dat als het aan haar had gelegen, ze Cody bij de laatste twee zou hebben gehaald en trouw zou zijn gebleven aan hun deal. Franzel was niet blij met de zet van het spel en het bleek dat ze ook persoonlijk gewond was. Ze ging naar sociale media en ontvolgde haar voormalige goede vriend.

Wat betreft een terugkeer naar de show, die zal niet plaatsvinden, de veteraan is er klaar mee. Ze heeft het ook niet over de huidige cast, ze schrapt Twitter helemaal en noemt het een giftige omgeving.

Het is haar verdienste dat ze ten goede is gegaan in haar leven.

Een gezin stichten

Er was geklets tijdens haar tijd in het huis met betrekking tot een bruiloft, naast BB alum Victor Arroyo. Echter, gezien de pandemische omstandigheden, was Nicole gedwongen haar huwelijk terug te schuiven.

Het speciale moment zou nog steeds plaatsvinden voor het gelukkige paar en bovendien kondigden ze een nieuw lid aan hun familie aan, Victor Arrow Arroyo.

Nicole opende via sociale media over het speciale moment. "Ik hoefde het arbeidsgedeelte helemaal niet te doorlopen!" “Het was verrassend kort en ik voelde niets. De wervelkolom ontspande me echt, ik dacht dat het me gewoon zou verdoven en ik zou nog steeds in paniek raken, maar het was allemaal een heel rustige bevalling. Een zeer ontspannen sfeer, die ik niet had verwacht.”

Ze zou verder zeggen dat het herstelproces ook goed was: Ik voel me elke dag een beetje beter. Het is verbazingwekkend hoe ons lichaam zo snel kan herstellen! Het heeft zeker een week geduurd voordat ik zin had om rond te lopen. De eerste paar dagen wilde ik helemaal niet bewegen.”

Ondanks het snelle herstel, heeft ze de laatste tijd wel een beetje schrik gehad.

Recente gezondheidsangst

Ze werd onlangs op IG gevraagd hoe het met de herstelweg ging. Volgens Franzel ging ze door een angststoornis, wat resulteerde in een reis naar de eerste hulp.

"Ik bloedde behoorlijk hevig en dacht dat ik bloedingen had omdat ik zo snel door de pads ging en een paar dagen geleden naar de eerste hulp ging."

Hoewel het een eng moment was, voelt de BB-winnaar zich tegenwoordig veel beter en geniet ze van het nieuwe hoofdstuk in haar leven.

Aanbevolen: