Madea is terug: 8 details over de nieuwe Netflix-film van Tyler Perry, 'A Madea Homecoming

Inhoudsopgave:

Madea is terug: 8 details over de nieuwe Netflix-film van Tyler Perry, 'A Madea Homecoming
Madea is terug: 8 details over de nieuwe Netflix-film van Tyler Perry, 'A Madea Homecoming
Anonim

Fans zitten op het puntje van hun stoel met het nieuws dat Tyler Perry Madea weer tot leven brengt. Zijn historische rol wordt opnieuw gespeeld en het komt op het perfecte moment voor fans die er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen.

Perry is gecrediteerd voor het tot leven brengen van Madea op het podium en op het scherm sinds 1999, en heeft het verhaal van het personage in een kaskraker veranderd met zijn 2019 A Madea Family Funeral, goed voor iets meer dan $ 75 miljoen, wereldwijd. Bronnen onthullen dat terwijl Perry zich voorbereidt op zijn comeback Madea, de volgende uitbreiding de eerdere records ver zal overtreffen en snel zal stijgen naar het hoogste niveau van succes.

8 Het is nog minder dan een jaar verwijderd

Fansided meldt dat Perry een comeback maakt met de nieuwe titel A Madea Homecoming, en dit project vordert al in een snel tempo. Toen hij naar Instagram ging om het opwindende nieuws aan zijn fans te onthullen, kondigde hij aan dat dit niet iets zal zijn waar fans lang op moeten wachten. De verwachte releasedatum is ergens in 2022, en het is duidelijk dat Perry meer dan enthousiast is om dit nieuwe project te delen met zijn wereldwijde fanbase.

7 Hij is er in alle opzichten helemaal over

Als Tyler Perry een nieuw project op zich neemt, stort hij zich er op alle mogelijke manieren in, en dit is duidelijk weer zo'n voorbeeld van zijn gepassioneerde werk. Perry heeft verklaard dat hij zal schrijven, regisseren en natuurlijk ook in de film zal schitteren, en ooit de ongelooflijke jurk en pruik van Madea zal aantrekken, fans opwinden met elk moment dat hij in die rol doorbrengt.

Hij is overal aanwezig in elk aspect van de productie en uitvoering van A Madea Homecoming, en fans kunnen verwachten dat zijn invloed in elke scène tot leven komt.

6 Perry is hier al een tijdje mee bezig

Nieuws over de release van A Madea Homecoming is misschien nieuwe informatie voor fans, maar de waarheid is dat Tyler Perry er al heel lang aan heeft gewerkt. Door middel van een verscheidenheid aan interviews en Instagram-berichten heeft Tyler gemeld dat hij dit project sinds afgelopen herfst heel stiekem en stilletjes aan het ontwikkelen is. Dat betekent dat dit al vele maanden in de maak is en dat de bemanning goed aan het werk is geweest en grote vooruitgang heeft geboekt om dit samen te stellen voor de releasedatum in 2022.

5 De pandemie inspireerde hem om Madea weer op te graven

Tyler Perry had eerder gemeld dat hij "heel klaar" was met Madea en zijn pruik echt had opgehangen en het "het einde" noemde. Maar toen hij zag hoe de pandemie de samenleving verwoestte en zag hoe de levens van zoveel mensen werden beïnvloed door de strijd die het coronavirus de wereld oplegde, realiseerde hij zich dat gelach en vreugde hard nodig waren.

Verontrust door de toestand van de wereld die hem omringde, was het de pandemie die Tyler Perry echt inspireerde om een glimlach op de gezichten van zijn fans te toveren, en hij was er toen van overtuigd dat hij Madea opnieuw moest opgraven.

4 Opnamedetails zijn onthuld

Er zijn een paar sappige details die kunnen worden bevestigd, waaronder het feit dat deze film volledig zal worden opgenomen in de Tyler Perry Studios in Atlanta, Georgia. Tyler zal aanwezig zijn om toezicht te houden op elke stap van het project en de algehele ontwikkeling ervan, en Michelle Sneed zal ook nauw betrokken zijn. Michelle zal samen met Tyler Perry uitvoerend produceren.

De producenten van de film zijn vermeld als Will Areu en Mark Swinton.

3 Madea versterkt de band tussen Perry en Netflix

Tyler Perry brengt A Madea Homecoming exclusief uit via Netflix, en dit blijft de toch al hechte band die hij heeft met het streamingnetwerk versterken. Door Madea opnieuw op Netflix uit te brengen, verstevigt Perry opnieuw zijn gevestigde interesse in Netflix en voegt hij toe aan een verzameling andere deals en releases die hij heeft met Netflix, zoals A Fall From Grace en de aanstaande Jazzman's Blues.

2 De details worden stil gehouden

Tyler Perry weet zijn publiek zeker aan te trekken en betrokken te houden zonder alle handelsgeheimen prijs te geven. Hij heeft genoeg informatie over Madea's comeback laten vallen om de aandacht te trekken voor de nieuwe film, maar hij houdt veel van de feitelijke details rond deze film zeer dicht bij zijn hart. Informatie over de cast van de film, of de algehele verhaallijn, is topgeheim gehouden, waardoor fans nog meer geïntrigeerd en enthousiast zijn over de officiële release.

1 Perry brengt waarschijnlijk binnenkort een teaser uit

Tyler Perry is de man om nu naar te kijken. Hij heeft alle antwoorden waar fans naar op zoek zijn, en naarmate hij dichter bij de voltooiing van deze film komt, is de kans het grootst dat hij enkele teasers vrijgeeft waar fans van kunnen genieten. Als de geschiedenis zich zou herhalen, staat Perry klaar om enkele teasers of videotrailers van de film uit te brengen een paar maanden voordat deze voor het grote publiek wordt vrijgegeven, als een manier om meer interesse te wekken.

Fans die een voorproefje van de film willen, moeten de sociale media-accounts van Tyler Perry in de gaten houden, want nieuws en details zullen zeker binnenkort met de fans worden gedeeld.

Aanbevolen: