Beyond The Edge': details over CBS' nieuwe Celebrity Extreme Survival Show, onthuld

Inhoudsopgave:

Beyond The Edge': details over CBS' nieuwe Celebrity Extreme Survival Show, onthuld
Beyond The Edge': details over CBS' nieuwe Celebrity Extreme Survival Show, onthuld
Anonim

Beyond the Edge komt in maart naar CBS. In de nieuwe reality-avonturenserie zullen beroemdheden zichzelf en elkaar uitdagen voor het goede doel. Negen beroemde gezichten zullen hun wereld van luxe inruilen voor een leven in de jungle van Panama, waar ze uit hun comfortzone moeten treden en in wrede omstandigheden moeten leven.

Hoewel de realityshow pas in maart debuteert, is hier alles wat we tot nu toe weten over Beyond the Edge.

6 'Beyond The Edge' bevat negen beroemde gezichten

Beyond The Edge bevat negen beroemde gezichten, waarvan er zeven bekend zullen zijn bij reguliere kijkers van reality-tv. The Real Housewives van de New Yorkse ster en advocaat Eboni K Williams, voormalig basketballer Metta World Peace (die ook verscheen op Dancing with the Stars en Celebrity Big Brother) en American football-speler en voormalig Dancing with the Stars-deelnemer Ray Lewis.

Vergezeld van hen is Full House-actrice Jodie Sweetin, America's Top Model-jurylid Paulina Porizkova, American Idol en Dancing with the Stars-deelneemster Laura Alaina. De vrijgezel ster Colton Underwood, countryzanger Craig Morgan en voormalig NFL-speler en coach Mike Singletary completeren de met sterren bezaaide line-up.

5 'Beyond The Edge' is gemaakt door een vertrouwd productieteam

De show wordt geproduceerd door Renegade 83, beter bekend als het productiebedrijf achter Naked and Afraid. Deadline begrijpt dat Survivor-presentator en uitvoerend producent Jeff Probst bij het project betrokken is geweest. Hij is niet gastheer van de show, de Canadese WWE-omroeper en sport Mauro Ranallo zal als gastheer dienen.

4 'Beyond The Edge' is eigenlijk Celebrity 'Survivor'

Fans eisen al jaren een celebrity-versie van Survivor. Mark Burnett heeft toegegeven dat er met Jeff Probst is gesproken en zelfs beroemdheden zijn uitgedaagd voor een 10-daagse versie van de show. Toch is het nooit gebeurd. Beyond the Edge, hoewel het geen deel uitmaakt van de Survivor-franchise, heeft veel vergelijkbare thema's.

De casting en de locatie in Midden-Amerika herinnert reality-tv-fans aan I'm a Celebrity… Haal me hier weg! die twee seizoenen werd uitgezonden. Het verscheen voor het eerst op ABC en zes jaar later op NBC. Hoewel het formaat enorm populair is in het VK en Australië, worden de Amerikaanse versies over het algemeen als een ramp beschouwd. Er wordt verwacht dat er binnenkort een nieuwe show met horrorthema komt die is gebaseerd op het I'm A Celeb-formaat in het VK.

3 'Beyond The Edge' is voor het goede doel

Elke beroemdheid speelt voor zijn eigen goede doel. De winnaar van de show is niet de persoon met de beste strategie of de grootste alliantie, maar eerder de deelnemer die het meeste geld heeft verdiend voor hun goede doel.

Craig Morgan doet mee aan de show voor Operatie Eindelijk Thuis, een non-profitorganisatie die huizen bouwt voor behoeftigen. Laura Alaina zamelt geld in voor The Next Door, een liefdadigheidsinstelling voor vrouwen die op weg zijn naar herstel. Supermodel Paulina verdient geld voor de ACLU en Lewis voor het Johns Hopkins Children's Center.

Metta World Peace probeert geld te verdienen in Beyond the Edge voor The Artest University en Singletary Changing Our Perspective, dat campagne voert voor inclusiviteit. Colton Underwood zal proberen geld te verdienen voor de Colton Underwood Legacy Foundation.

2 'Beyond The Edge' test de sterren

Executive Greg Goldman heeft beweerd dat de show "het meest extreme celebrity-format ooit zal zijn". De dag voordat we met de hoofdfotografie begonnen, keken alle producers elkaar aan met het beduidende gevoel dat deze cast van beroemdheden misschien wel twee weken lang zou zien waar ze woonden - de ruige jungle van Panama - en gewoon op hol sloeg." Verwacht dat celebs hevige stortbuien, verzengende hitte en dodelijke dieren in het wild zullen bestrijden. We zijn er zeker van dat er een paar ruzies zullen ontstaan, te oordelen naar de vurige combinatie van beroemdheden die deelnemen.

Integendeel, we waren verbaasd over hoe deze iconen zichzelf naar hun breekpunt duwden en ongelooflijke mentale kracht en fysieke vasthoudendheid toonden. En dat allemaal voor een ongelooflijk doel: geld inzamelen voor goede doelen die dichtbij en dierbaar zijn hun hart.”

1 Geen eliminaties op 'Beyond The Edge'

Er zullen geen juryleden of eliminaties zijn. In plaats daarvan moet elke ster vertrouwen op hun innerlijke kracht, fysieke capaciteit en moed. Elke dag dat ze meegaan in de show en voor elke slopende uitdaging die ze winnen, zullen ze meer geld inzamelen voor hun goede doel. Als een celeb zijn breekpunt bereikt, kunnen ze aanbellen om aan te geven dat ze klaar zijn om naar huis te gaan.

Na 14 dagen gaan de twee deelnemers die het meeste geld hebben verdiend het tegen elkaar op in een laatste avontuurlijke uitdaging. De winnaar wordt de Beyond the Edge-kampioen en neemt het meeste geld mee naar huis voor hun goede doel.

Beyond the Edge debuteert op woensdag 16 maart om 21.00 uur. ET onmiddellijk na Survivor.

Aanbevolen: