Kaley Cuoco deelt nieuwe details over relatiegeschiedenis met Johnny Galecki

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco deelt nieuwe details over relatiegeschiedenis met Johnny Galecki
Kaley Cuoco deelt nieuwe details over relatiegeschiedenis met Johnny Galecki
Anonim

Voor 'The Big Bang Theory's Penny and Leonard eindigde romantiek niet altijd toen de camera stopte met rollen. Kaley Cuoco herinnert haar enorme aanhang eraan dat zij en Johnny Galecki ook iets heel speciaals buiten het scherm hadden.

Op de podcast 'Armchair Expert' van Dax Shepard vertelde Kaley hoe het was om voor te vallen en het uiteindelijk uit te maken met Johnny Galecki toen ze allebei schitterden in die show waar mensen van houden of haten. Hier is hoe het begon, eindigde en belangrijke details over hoe dichtbij ze echt waren.

Kaley was 'geobsedeerd' door hem

"Het was heel vroeg in de show", beschrijft Kaley aan Dax. "Toen we de pilot deden, was ik gewoon zo hard aan het verpletteren op Galecki, toch? Hij had een vriendin, maar ik was geobsedeerd."

Ze gaat verder met te zeggen dat ze zouden praten en rondhangen tijdens het filmen van de eerste paar afleveringen, en uiteindelijk op een avond uitgingen voor een drankje.

"Ik was zo verliefd op hem en ik dacht niet dat hij zo over mij dacht", legt ze uit. "We kwamen bij elkaar en werden gewoon twee jaar lang boos op elkaar."

Ze raakten in paniek toen ze samen een verhoging kregen

"Johnny en ik waren erg close en we waren vanaf het begin partners in dit ding, " vertelt ze Dax, verwijzend naar de 12 lange jaren dat 'The Big Bang Theory' in de lucht was. "We deelden vieringen, wij waren degenen die zeiden 'kun je verdomme geloven wat er aan de hand is?' Dat hebben we samen gedaan."

Kaley zei dat wanneer er onderhandelingen zouden plaatsvinden over hoeveel ze per aflevering zouden krijgen, zij en Johnny elkaar in vertrouwen zouden nemen over hoe gek het allemaal voelde.

"We zouden huilen, en we zouden deze lange nachtelijke gesprekken hebben waar we gewoon zouden huilen omdat ik wist en hij wist op dat moment dat dit nooit meer zou gebeuren. Het zal niet en het was ongelooflijk om ervaring, en hij en ik deden dat."

Ze zijn nu dichterbij dan ooit

In tegenstelling tot Penny en Leonard, beëindigden Kaley en Johnny hun liefdesverhaal - in ieder geval romantisch. Hoewel beide acteurs nu met verschillende mensen getrouwd zijn, zegt Kaley dat ze nog steeds een hechte band hebben. Ondanks hun breuk houdt Kaley een speciaal plekje in haar hart voor Johnny.

"Gelukkig zijn Johnny en ik er zo briljant uitgekomen", vertelt ze. "We zijn vandaag dichterbij dan we ooit waren." (Lenny Stans, er is nog hoop!)

Aanbevolen: