Alles wat Jennifer Lawrence heeft gezegd over 'The Hunger Games'-films

Inhoudsopgave:

Alles wat Jennifer Lawrence heeft gezegd over 'The Hunger Games'-films
Alles wat Jennifer Lawrence heeft gezegd over 'The Hunger Games'-films
Anonim

De film The Hunger Games - gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanne Collins - ging in première in 2012 en werd meteen een enorme hit. In de dystopische sci-fi-film speelde Jennifer Lawrence (die toen 20 jaar oud was) de hoofdrol van Katniss Everdeen en daarmee, werd ze een wereldster. De filmfranchise eindigde in 2015 met de laatste aflevering The Hunger Games: Mockingjay - Part 2.

Vandaag bekijken we alles wat Jennifer Lawrence over de films heeft gezegd. Of ze nu Team Gale of Team Peeta is naar welke film ze het liefste is - blijf scrollen om erachter te komen!

10 De actrice gaf toe dat ze altijd wist dat de films groot zouden worden

Jennifer Lawrence Hongerspelen
Jennifer Lawrence Hongerspelen

Zelfs in 2011 wist Jennifer Lawrence al dat The Hunger Games een van de grootste en beroemdste filmfranchises aller tijden zou worden. Dit is wat de ster op dat moment onthulde over haar gevoelens:

"Ik heb me nooit afgevraagd of deze films echt enorm zouden worden. Toen mij de rol werd aangeboden, dacht ik: 'Je kunt nee zeggen en indiefilms blijven maken en je minibus-voetbalmoeder dromen dat je dacht dat je toekomst zou zijn. Of je kunt alles veranderen en besluiten dit te doen.'"

9 Katniss inspireerde Jennifer om zich uit te spreken tegen de loonkloof in de filmindustrie

Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen die een boog schiet in 'Hunger Games&39
Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen die een boog schiet in 'Hunger Games&39

Dit is wat Jennifer zei over Katniss in een interview in Berlijn een dag voor de wereldpremière van The Hunger Games: Mockingjay - Part 2:

"Ik begrijp niet hoe ik niet door dit personage zou kunnen worden geïnspireerd, ik bedoel, ik was zo geïnspireerd door haar toen ik de boeken las, dat is de reden waarom ik haar wilde spelen. Dus ik denk dat het zou het is onmogelijk om vier jaar met dit personage mee te gaan en je niet door haar te laten inspireren."

8 Jennifer gaf toe dat ze niet zou deelnemen aan een 'The Hunger Games'-show

The Hunger Games: Mockingjay Part 2
The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Toen het nieuws brak over een mogelijke prequelshow van The Hunger Games, had Jennifer Lawrence er natuurlijk haar eigen mening over. Dit is wat de actrice - die Katniss Everdeen in de films speelde - te zeggen had over een mogelijke show:

"Ik zou er niet bij betrokken zijn. Ik denk dat het te vroeg is. Ze moeten het lichaam naar mijn mening koud laten worden."

7 Maar ze zou graag betrokken zijn bij een verhaal dat zich afspeelt in het verleden

Wat Jennifer Lawrence echt denkt over Katniss en de hongerspelen
Wat Jennifer Lawrence echt denkt over Katniss en de hongerspelen

Dit is wat Jennifer Lawrence onthulde in een interview met Entertainment Weekly over een prequel van de film:

"Het interessante deel van het verhaal voor mij is om 75 jaar eerder terug te gaan en te zien hoe alles is geworden zoals het is. Ik weet zeker dat als [auteur] Suzanne [Collins] geïnspireerd zou raken en zou besluiten dat er een ander verhaal dat belangrijk voor haar is om te vertellen dat bestaat in de wereld van Panem en of het nu gaat over de Dark Days, een ander personage of een andere reeks Games, wat dat ook zou kunnen zijn, ik weet zeker dat het geweldig zou zijn. om erbij betrokken te zijn, absoluut."

6 De actrice gaf toe dat de franchise een groot deel van haar leven was

Jennifer Lawrence schittert in The Hunger Games
Jennifer Lawrence schittert in The Hunger Games

Destijds had Jennifer een relatie met collega-acteur Nicholas Hoult en ze gaf toe dat hun relatie en The Hunger Games-films het hele leven van haar leven waren. Dit is wat de actrice zei:

"Deze films waren al zo lang mijn leven en ze moesten in alles op de eerste plaats komen. Ik had ook vijf jaar een relatie met iemand en dat was mijn leven. Dus mijn leven was deze persoon en deze films en we gingen uit elkaar rond dezelfde tijd dat ik die films inpakte. Wie ben ik zonder deze films? Wie ben ik zonder deze man?' Het was altijd 'wij'. Het klinkt zo jong om dat te zeggen, maar het is waar."

5 Jennifer onthulde dat haar favoriete fan een extra was op de set

Jennifer Lawrence schittert in The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Jennifer Lawrence schittert in The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Op de set van de eerste The Hunger Games-film ontmoette Jennifer Lawrence een fan die een brandwond had met littekens over haar hele lichaam. Dit is wat de actrice over haar zei:

"Ze zei: 'Ik hou van mijn lichaam, en ik hou van mezelf omdat ik het 'Meisje in Vuur' ben, 'en het gaf haar een sterk en dapper gevoel. Ik begon gewoon te huilen omdat ze me zo'n Ik ben gewoon aan het acteren, maar als een personage of een verhaal, zelfs als het verzonnen is, iemand dat gevoel kan geven of de perceptie kan veranderen van hoe ze over zichzelf denken, dan is dat prachtig."

4 De actrice zegt dat ze twee keer afscheid moet nemen van Katniss

Jennifer Lawrence speelt in The Hunger Games: Catching Fire
Jennifer Lawrence speelt in The Hunger Games: Catching Fire

Jennifer onthulde dat afscheid nemen van Katniss Everdeen niet gemakkelijk was - en dat ze eigenlijk twee keer afscheid moest nemen van haar personage. Dit is wat ze onthulde:

"Ik heb het gevoel dat ik twee eindes had met Katniss. Een toen we de film in Berlijn inpakten en dat was een soort afscheid van de film en toen had ik ongeveer een jaar later een moment met mijn neven. Ze speelden mijn kinderen in de scène die we schoten, dus het was een geweldige afsluiting van dit personage waar ik al zoveel jaren van hou om mijn familie daar te hebben, mijn bloedfamilie, ik moet van beiden afscheid nemen."

3 En ze kon niet kiezen tussen Team Gale en Team Peeta

The Hunger Games cast netto waarde
The Hunger Games cast netto waarde

In een interview met het tijdschrift Seventeen onthulde de actrice dat ze niet kon beslissen welke van de personages van haar mede-sterren ze leuker vond. Dit is wat Jennifer zei:

"Ik denk dat ik [Team] Gale was totdat hij een beetje te schietgrage begon te worden. Of misschien eerst Peeta en dan Gale of Gale, dan Peeta? Ik ging heen en weer. Ik flip-flopte."

2 Maar ze was super close met zowel Josh Hutcherson als Liam Hemsworth

The Hunger Games: Catching Fire
The Hunger Games: Catching Fire

Hoewel Jennifer niet kon kiezen tussen Team Gale en Team Peeta, vond hij het juist leuk om tijd door te brengen met de acteurs die beide speelden. Dit is wat Jennifer zei over Josh en Liam:

"Ze zijn hilarisch en lief. Ze zijn net mijn broers. Zodra we allemaal bij elkaar kwamen, werden we weer 13-jarigen. Josh en ik waren buren. Elke keer als ik te laat kwam, ik zou gaan en op de deur bonzen en hem wakker maken en we zouden allemaal rondhangen."

1 Ten slotte heeft Jennifer ook onthuld welke haar favoriete en minst favoriete film van de franchise was

Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen in 'The Hunger Games&39
Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen in 'The Hunger Games&39

Tijdens een optreden in Watch What Happens Live With Andy Cohen onthulde Jennifer dat haar favoriete film in de franchise de eerste was. Haar minst favoriete was daarentegen The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en dit is waarom:

"Ik denk de derde, omdat… ze het in tweeën splitsten, en het bleef hangen tussen 'Catching Fire', en dat gezegd hebbende, ik heb er al jaren geen gezien, dus misschien Ik zou het mis hebben. Ik gok alleen dat de derde de ergste zou zijn, maar ik weet het eigenlijk niet."

Aanbevolen: