Wat vond Jennifer Lawrence echt van de hoofdrol in 'The Hunger Games'?

Inhoudsopgave:

Wat vond Jennifer Lawrence echt van de hoofdrol in 'The Hunger Games'?
Wat vond Jennifer Lawrence echt van de hoofdrol in 'The Hunger Games'?
Anonim

Hoewel sommige acteurs allemaal over designertassen en privéjets gaan, lijkt Jennifer Lawrence een normaal persoon. Ze praat over het eten van junkfood, reist soms tijdens een prijsuitreiking en gedraagt zich niet als een diva.

De actrice is zeker verder gegaan met The Hunger Games, een filmfranchise die niet kan worden genegeerd. Maar hoewel ze een Dior Fall 2020-campagne heeft en ze ook pas getrouwd is, aangezien ze in oktober 2019 met Cooke Maroney trouwde, zal haar tijd als Katniss Everdeen haar altijd blijven volgen.

Vond Jennifer Lawrence het leuk om Katniss te spelen? Laten we eens kijken wat ze vindt van een hoofdrol in The Hunger Games.

Positieve herinneringen

Jennifer Lawrence heeft een aantal beroemde exen, en het blijkt dat ze denkt dat haar tijd in deze beroemde franchise verband houdt met een van haar vroegere romances.

Als Jennifer Lawrence praat over de hoofdrol in The Hunger Games, klinkt ze behoorlijk weemoedig en alsof ze zich een heel positieve tijd in haar leven herinnert.

Lawrence zei dat de films een groot deel van haar leven uitmaakten en dat het moeilijk was om te accepteren dat ze voorbij waren. Ze vertelde ABC News Go dat ze dacht: "Wie ben ik zonder deze films?" Ze legde ook uit: "Deze films waren al zo lang mijn leven en ze moesten in alles op de eerste plaats komen. Ik had ook vijf jaar een relatie met iemand en dat was mijn leven. Dus mijn leven was deze persoon en deze films en we gingen uit elkaar rond dezelfde tijd dat ik die films inpakte.”

Volgens Us Weekly had Lawerence van 2010 tot 2014 een serieuze relatie met acteur Nicholas Hoult, met een breuk in 2013. Het klinkt alsof dat de relatie was waarnaar ze verwees.

Lawrence heeft ook gezegd dat ze de filmfranchise goed gedaan vindt. Volgens Vanity Fair werd ze geïnterviewd door BBC Radio en zei ze een fan te zijn van de films. Het enige probleem? Ze vindt het moeilijk om zichzelf op het scherm te zien, wat maar weer bewijst hoe echt en oprecht ze lijkt.

Lawrence zei: Ik hou echt van films nadat ik ze heb gezien. Omdat ik de hele tijd naar ze kijk, denk ik alleen maar aan wat een trol en hoe ongetalenteerd en vreselijk ik ben Maar daarna dacht ik: 'Dat was echt een goede film.'”

Toen ze werd geïnterviewd op NPR's 'Fresh Air', vertelde de actrice hoe ze kon zien dat de beslissing om te schitteren in The Hunger Games een enorme keuze zou zijn die haar leven voor altijd zou veranderen. Ze zei dat ze iemand is die graag thuis blijft, maar na het spelen van Katniss werd ze natuurlijk heel beroemd. Volgens NPR.com zei ze: "Ik zei meestal gewoon:" Weet je wat? Ik hou van dit personage. Ik hou van deze film. Ik geloof erin, en ik ga 'ja' zeggen om dezelfde redenen dat ik 'ja' zou zeggen tegen elke indie.'"

Lawrence's gedachten over Katniss

Zoals natuurlijk is naarmate iemand ouder wordt en opgroeit, heeft Jennifer Lawrence gezegd dat de manier waarop ze over Katniss Everdeen denkt is geëvolueerd.

Lawrence zei dat ze geïrriteerd was door hoe 'terughoudend' en aarzelend het personage in eerste instantie leek. Volgens ABC News Go zei Lawrence dat haar mening over haar beruchte personage definitief veranderde en dat ze haar positiever begon te zien.

Ze zei: "Ik had zoiets van, ik wil dat ze deze held is, ik wil dat ze dit leiderschap op zich neemt, en pas toen ik ouder werd, dacht ik, nee, dat is een echte krijger en een echte held die de gevolgen van oorlog kent en de gevolgen kent van het ondernemen van actie en de offers kent die met verandering gepaard gaan."

Prequels?

Een paar jaar geleden werd er gebabbeld over prequelfilms van Hunger Games. The Guardian citeerde Jennifer Lawrence, die niet alleen vindt dat dit geen goed idee is, maar er ook niet in wil schitteren.

De actrice gaf haar mening en zei: Ik zou er niet bij betrokken zijn. Ik denk dat het te vroeg is. Ze moeten het lichaam koud laten worden, vind ik.” Volgens Digital Spy was de prequel-film vanaf april 2020 zeker en het wordt een bewerking van de nieuwe roman The Ballad of Songbirds and Snakes over het personage Coriolanus Snow.

Veel fans vonden het geweldig om te zien hoe Jennifer Lawrence de rol van Katniss Everdeen op zich nam in The Hunger Games-franchise, terwijl ze een schop onder de kont kreeg, verwikkeld raakte in een sappige liefdesdriehoek en iedereen inspireerde. Het is cool om te weten dat ze genoten heeft van de ervaring en dat ze een aantal interessante gedachten en meningen heeft over haar iconische karakter.

Aanbevolen: