10 vergeten feiten over 'Kenan And Kel

Inhoudsopgave:

10 vergeten feiten over 'Kenan And Kel
10 vergeten feiten over 'Kenan And Kel
Anonim

Als het oude gezegde "uit het oog, uit het hart" waar is, heb je de afgelopen paar tientallen jaren. Hoewel Kenan Thompson's Saturday Night Live carrière alles wat hij deed in de jaren '90 overschaduwde, waren hij en zijn voormalige costar Kel Mitchell ooit de prinsen van een gouden tijdperk van Nickelodeon komedie. De twee ontmoetten elkaar toen ze allebei castleden waren in de sketchshow All That, en het duurde niet lang voordat ze hun eigen show hadden, met gekke personages en running gags die naar spawn menig slogan.

Kom op - kun je eerlijk zeggen dat je niet elke keer aan Kel Mitchell denkt als je een sinaasappelsap drinkt? Dat kunnen we zeker niet. Hoewel ze vandaag nog steeds aan het werk zijn, kunnen we niet anders dan nostalgie voelen naar de goede oude tijd van Kenan en Kel in hun hoogtijdagen. Heb je al zin om die oude VHS-kopie van Good Burger af te stoffen? Wij garanderen u dat na het lezen van dit; hier zijn 10 vergeten feiten over Kenan en Kel.

10

Kenan en Kel hebben allebei verteld hoe ze aan hun eigen show kwamen. Eerder castleden van de cultklassieker All That, maakte het paar vaak samen grapjes op de set, wat de aandacht trok van sommige producers die dachten dat hun stijl van absurde personages en geïmproviseerde stukjes iets meeslepends was.

Ze benaderden hen over het doen van hun eigen show, en de piloot van Kenan en Kel werd neergeschoten tijdens een onderbreking van All That.

9 Ze waren de eerste zwarte sterren van een Nickelodeon-sitcom

Op 16-jarige leeftijd werden Kenan Thompson en Kel Mitchell de eerste zwarte acteurs die schitterden in hun eigen sitcom op Nickelodeon. Dit was te danken aan Kim Bass, de maker van de show, die al een ander zwart duo op primetime TV had gezet toen hij Sister, Sister voor ABC creëerde, de familie sitcom met de tweelingzussen Tia en Tamera Mowry.

8 Britney heeft ooit een gastrol gespeeld

Beide sterren hebben gezegd dat het ontmoeten van beroemdheden een van hun favoriete dingen was tijdens hun tijd in de show. Britney Spears speelde een gastrol in een aflevering in 1999 waarin de grap was dat Kenan en Kel haar kleedkamer binnenslopen en haar haar deden - met een rampzalig effect. Britney speelde haar rol goed en leverde de perfecte geschokte reactie toen ze wakker werd met een afschuwelijk kapsel.

7 Hun karakters maakten een crossover-verschijning op neef Skeeter

Als je iets vindt dat werkt, blijf het dan gewoon doen! Dat leek de reden te zijn voor een groot deel van de collectieve carrière van Kenan en Kel, nadat ze Kenan en Kel hadden gekregen van hun succes op All That, wat op zijn beurt Good Burger voortbracht. Cousin Skeeter, een sitcom voor kinderen die van 1998 tot 2001 op Nickelodeon werd uitgezonden. Kenan en Kel waren dol op fans toen ze in 1999 als zichzelf in de afleveringen "Hoo, I'm Wild Wild West: Parts 1 &2" verschenen.

6 De seriefinale was een volledige film

Nickelodeon deed allerlei avant-garde dingen, zoals het hebben van een speelfilm als de laatste "aflevering" van de tv-serie Kenan en Kel, waarvan de reguliere afleveringen slechts 24 minuten duurden. In de filmfinale zijn de jongens op familievakantie met Kenan's ouders wanneer de auto kapot gaat en ze steeds griezeliger ontmoetingen hebben in het bos.

5 Kel Mitchell houdt echt van sinaasappelsap

Kel Mitchell kan tot op de dag van vandaag niet ontsnappen aan de kenmerkende gimmick die hij op Kenan en Kel speelde. Hij zegt dat fastfoodmedewerkers hem in drive-throughs vaak zullen ribben als hij bijvoorbeeld wortelbier bestelt in plaats van sinaasappelsoda. Hij houdt wel van sinaasappelfrisdrank, geeft hij toe, maar nu hij ouder is, probeert hij weg te blijven van suikerhoudende dranken en verkiest hij kruidenthee boven elk type frisdrank.

4 Ze waren BFF's in het echte leven

Kenan en Kel's IRL-vriendschap was het ding dat de aandacht trok van de All That-producenten en hen in de eerste plaats hun eigen show bezorgde, dus je weet dat ze behoorlijk dichtbij moesten zijn. Ze vertellen allebei over vele cast-uitjes, tijdens het filmen in Orlando, naar Universal Studios, waar ze de hele dag op ritten zouden gaan en rondhangen. Kenan en Kel gingen ook de hele tijd naar elkaars huis. Ze waren zo close, zelfs hun moeders waren vrienden!

3 Er was een Myspace-gerucht dat Kel dood was

Myspace-gebruikers schrokken in juli 2006 toen het gerucht de ronde deed dat Kel Mitchell dood was, naar verluidt 's nachts overleden aan "onbekende oorzaken". Toen er een paar dagen voorbijgingen zonder dat zijn dood in het nieuws kwam, verstomde het gerucht, volgens een soortgelijk patroon als de doodshoax van een mede-ex- Nickelodeon-acteur, Steve Burns van Blue's Clues-faam.

2 Ze zijn allebei getrouwd en hebben kinderen

We zien hem regelmatig op onze tv's op zaterdagavond tijdens zijn langdurige optreden als castlid op Saturday Night Live, maar Kenan speelt een andere grote rol achter de schermen: papa. Hij is getrouwd met model Christina Evangeline met wie hij twee dochters heeft, Georgia en Gianna. Kel is een trotse papa van vier, met een zoon en een dochter uit zijn vorige huwelijk en een dochter en zoon met zijn nu-vrouw rapper Asia Lee.

1 Ze zijn beide uitvoerend producenten van de 'All That'-reboot

Reboots zijn tegenwoordig een rage, dus het is geen verrassing dat de geliefde sketchshow All That uit de jaren 90 de reboot-behandeling kreeg, met een geheel nieuwe line-up van grappige tieners - en ook een paar bekende gezichten. Kenan en Kel zijn beide uitvoerende producenten en traden op in de show samen met andere voormalige castleden Lori Beth Denberg en Justin Server.

Aanbevolen: