Onthoud wanneer deze beroemdheden op '7th Heaven' verschenen

Inhoudsopgave:

Onthoud wanneer deze beroemdheden op '7th Heaven' verschenen
Onthoud wanneer deze beroemdheden op '7th Heaven' verschenen
Anonim

Het populaire familiedrama 7th Heaven ging in première in 1996 en werd al snel een grote hit. De show - die het leven van de Camden-familie volgde - werd een hoofdbestanddeel in elk huishouden en het duurde maar liefst 11 seizoenen, waarna het eindigde in 2007. Terwijl de cast ons enkele superberoemde namen heeft gegeven, zoalsJessica Biel, Beverley Mitchell, Barry Watson en David Gallagher - er zijn zeker een paar beroemdheden die we helemaal vergeten waren in het familiedrama.

Vandaag kijken we naar die sterren die een cameo in de show hadden, of het nu voor of na hun grote doorbraak was. Van Ashley Tisdale tot Ashley Bensons - blijf scrollen om te zien welke sterren de lijst hebben gehaald!

10 Ashley Benson

Ashley Benson op 7th Heaven
Ashley Benson op 7th Heaven

De lijst wordt afgetrapt door Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson. Voor haar grote doorbraak met het tienerdrama verscheen Ashley Benson eigenlijk in het familiedrama 7th Heaven. In de show portretteerde Ashley Margot en ze was te zien in afleveringen 17 en 19 van seizoen negen getiteld "Hungry" en "Tangled Web We Weaved." Ashley was toen pas 16 jaar oud.

9 Kaley Cuoco

Kaley Cuoco op 7th Heaven
Kaley Cuoco op 7th Heaven

De volgende op de lijst is The Big Bang Theory-ster, Kaley Cuoco. De actrice verscheen in een aflevering van 7th Heaven uit 2001, getiteld 'Relationships'. Daarin portretteerde Kaley Lynn, en net als Ashley was ze ook pas 16 jaar oud. De actrice volgde een behoorlijk indrukwekkende carrière als televisieactrice en vandaag is ze een van de best betaalde vrouwen op tv.

8 Dave Franco

Dave Franco op 7th Heaven
Dave Franco op 7th Heaven

Laten we verder gaan met Hollywood-ster Dave Franco. In een aflevering uit 2006 van het familiedrama getiteld "Highway to Cell" portretteerde de acteur Benjamin Bainsworth. De acteur was toen 21 - en sindsdien is hij zeker een grote Hollywood-ster geworden.

Gerelateerd: 10 beroemdheden met een gastrol in een Disney Channel-show

Samen met zijn broer James maakt Dave zeker deel uit van een van de beroemdste Hollywood-broers en zussen! Enkele van Dave's beroemdste projecten zijn Superbad, Scrubs, The Disaster Artist en Now You See Me.

7 Leighton Meester

Leighton Meester op 7th Heaven
Leighton Meester op 7th Heaven

Leighton Meester die beroemd werd als Blair Waldorf in het tienerdrama Gossip Girl is de volgende. In twee afleveringen van 7th Heaven getiteld "Little White Lies: Part 1" en "Little White Lies: Part 2", die in 2004 werden uitgezonden, portretteerde Leighton Meester Kendall. Leighton was toen 18 jaar oud en sindsdien is ze zeker een grote televisiester geworden via Gossip Girl !

6 Usher

Usher op de 7e hemel
Usher op de 7e hemel

Een muzikant die zijn weg naar de lijst van vandaag heeft gevonden, is niemand minder dan R&B-zanger Usher. De ster was te zien in aflevering 10 van seizoen zeven, uitgezonden in 2002. In de aflevering - die getiteld is "A Cry for Help" - portretteerde Usher Will. De zanger was toen 24 jaar oud en zeker al een zeer bekende naam in de entertainmentindustrie!

5 Mary-Kate en Ashley Olsen

Mary-Kate en Ashley Olsen op 7th Heaven
Mary-Kate en Ashley Olsen op 7th Heaven

Volgende op de lijst zijn de legendarische tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen. De twee werden begin jaren 90 beroemd vanwege hun vertolking van Michelle Tanner in de populaire sitcom Full House - en gedurende het decennium waren ze grote tienericonen. In 2000 waren de twee te zien in een aflevering van 7th Heaven getiteld "Gossip", waarin Mary Kate Carol Murphy portretteerde terwijl Ashley Sue Murphy portretteerde. De twee dames waren toen 14 jaar oud.

4 Ashley Tisdale

Ashley Tisdale op 7th Heaven
Ashley Tisdale op 7th Heaven

Laten we verder gaan met de voormalige Disney Channel-ster Ashley Tisdale. Ashley werd beroemd als Sharpay Evans in de populaire Disney-franchise High School Musical, maar de ster is daarvoor al gaan acteren.

In 1997 verscheen Ashley Tisdale in een aflevering van 7th Heaven met de titel 'Breaking Up Is Hard to Do'. Daarin portretteerde de jonge actrice Janice en ze was toen nog maar 12 jaar oud.

3 Aaron Carter

Aaron Carter op de 7e hemel
Aaron Carter op de 7e hemel

Muzikant en acteur Aaron Carter is de volgende op onze lijst. Aaron werd beroemd als de jongere broer van Backstreet Boys-zanger Nick Carter - en in 2004 verscheen hij zelfs in twee afleveringen van het populaire familiedrama. In afleveringen drie en vier van seizoen negen van 7th Heaven getiteld "Song of Lucy" en "Bad Boys, Bad Boys, Whatcha Gonna Do" portretteerde Aaron Carter Harry. Aaron was toen 17 jaar oud.

2 Lance Bass

Lance Bass op 7th Heaven
Lance Bass op 7th Heaven

De volgende op de lijst is muzikant en acteur Lance Bass, die beroemd werd als bandlid van de populaire boyband NSYNC. In 2000 verscheen Lance in een aflevering van 7th Heaven getiteld "Who Do You Trust?" waarin hij Rick Palmer portretteerde. Lance was toen 21 jaar oud.

1 Shiri Appleby

Shiri Appleby op 7th Heaven
Shiri Appleby op 7th Heaven

En tot slot, het afronden van de lijst is actrice Shiri Appleby, vooral bekend van haar hoofdrol in dramashows zoals Rosewell en Unreal. In 1997 verscheen Shiri echter in aflevering zeven van seizoen twee van het populaire familiedrama. De aflevering van 7th Heaven was getiteld "Girls Just Want to Have Fun" en daarin portretteerde Shiri Karen. De actrice was toen 19 jaar oud.

Aanbevolen: