Deze beroemdheden verschenen op 'Seinfeld' voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden verschenen op 'Seinfeld' voordat ze beroemd werden
Deze beroemdheden verschenen op 'Seinfeld' voordat ze beroemd werden
Anonim

Sitcoms zijn een groot deel van televisie, en hoewel sommige formules zijn, zijn ze nog steeds moeilijk te realiseren. Als je de zaken goed doet, heb je een hit die tien jaar kan duren. Als je het verkeerd hebt, wordt je piloot ofwel niet opgepikt, of je bent snel weg.

Seinfeld is een van de grootste sitcoms in de geschiedenis en gedurende de lange duur gaf het kleinere artiesten de kans om hun vaardigheden te demonstreren voor een groot publiek.

Laten we eens kijken naar enkele beroemdheden die op Seinfeld waren voordat ze sterren werden.

8 Sarah Silverman was op de show in 1997

X Sarah Silverman Seinfeld
X Sarah Silverman Seinfeld

Sarah Silverman heeft het zeker goed gedaan voor zichzelf tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie, maar lang voordat ze een begrip was dat bekend stond om haar briljante komedie, kreeg Silverman een gastplek op Seinfeld. Dit was een enorme overwinning voor de jonge actrice, en het vormde de basis voor wat er zou komen in haar carrière.

7 Bryan Cranston scoorde meerdere afleveringen van 'Seinfeld'

Bryan Cranston Seinfeld
Bryan Cranston Seinfeld

Voor een totaal van vijf afleveringen speelde Bryan Cranston Dr. Tim Whatley op Seinfeld, en dit duurde enkele jaren voordat hij zijn doorbraakrol zou spelen in Malcolm in the Middle. Natuurlijk zouden sommige sterren helemaal tevreden zijn geweest met één hitshow onder hun riem, maar zoals fans te zien kregen, zou Bryan Cranston W alter White spelen in Breaking Bad, en vervolgens een legende van het kleine scherm worden.

6 Megan Mullally was er voor 'Will &Grace'

Megan Mullally op Seinfeld
Megan Mullally op Seinfeld

In 1993 was Megan Mullally een actrice die nog steeds haar weg vond in de entertainmentindustrie, en ze kreeg uiteindelijk een rol in een enkele aflevering van Seinfeld. Mullally's personage gaat eigenlijk uit met George Costanza in de aflevering, en in dezelfde aflevering was ook een optreden van Teri Hatcher te zien, dus het functioneert als een soort dubbele klap. Mullally zou natuurlijk een dynamo worden op Will & Grace.

5 Jon Favreau was nog steeds op zoek naar zijn grote doorbraak

Jon Favreau op Seinfeld
Jon Favreau op Seinfeld

Lang voordat hij een veelgeprezen regisseur was met films als Elf, Iron Man en The Jungle Book op zijn naam, was Jon Favreau een acteur die nog steeds op zoek was naar zijn doorbraak in Hollywood. Hij scoorde een rol in een aflevering van Seinfeld, die enige tijd voorafging aan zijn zesdelige stint op Friends. Uiteindelijk zou Favreau het publiek versteld doen staan met zijn werk achter de camera, terwijl hij er toch in slaagde ze ervoor aan het lachen te maken.

4 Mariska Hargitay werd te zijner tijd een legende

Mariska Hargitay Seinfeld
Mariska Hargitay Seinfeld

Mariska Hargitay is een televisielegende die nauwelijks introductie behoeft, maar dit was niet altijd het geval. Eerder in haar carrière, voordat ze de rol van Olivia Benson in Law & Order: SVU op zich nam, eindigde de jongere Hargitay een korte periode bij Seinfeld. Mensen wisten toen nog niet dat ze niets minder dan een krachtpatser op het kleine scherm zou worden. Het is echt geweldig om te zien wat ze heeft gedaan sinds haar tijd op Seinfeld.

3 Jeremy Piven scoorde 'Seinfeld' voor 'Ellen' en 'Entourage'

Jeremy Piven op Seinfeld
Jeremy Piven op Seinfeld

Voordat Jeremy Piven een enorme televisiester werd dankzij zijn optreden in hitprojecten zoals Ellen en Entourage, speelde hij kleinere rollen in shows in de hoop iets te vinden waardoor hij opgemerkt zou worden door het reguliere publiek. Uiteindelijk zou Piven terechtkomen in een aflevering van Seinfeld, wat zeker hielp om de bal voor hem aan het rollen te krijgen. Het zou een understatement zijn om te zeggen dat het goed is gekomen.

2 Lauren Graham ging van New York naar Stars Hollow

Lauren Graham On Seinfeld
Lauren Graham On Seinfeld

Lauren Graham is een zeldzaam voorbeeld van iemand die tijdens haar carrière een hoofdrol heeft gespeeld in twee enorm succesvolle shows, wat maar weer laat zien wat ze voor elk project kan betekenen. Voordat ze rondhing met haar dochter Rory en Stars Hollow, kon Graham echter een rol spelen in Seinfeld. Drie jaar later klopte Gilmore Girls aan en werd ze een enorme ster op zich.

1 Daniel Dae Kim gebruikte 'Seinfeld' als startpunt

Daniel Dae Kim op Seinfeld
Daniel Dae Kim op Seinfeld

Daniel Dae Kim is het perfecte voorbeeld van iemand die een onderschatte carrière in Hollywood heeft gehad. Hij is in meer succesvolle projecten geweest dan de meeste mensen zich realiseren, en een snelle blik op zijn credits zal onthullen dat Kim het al jaren verplettert. Voordat hij een begrip was, grotendeels dankzij zijn tijd bij Heroes, kon hij een eenmalige rol krijgen op Seinfeld. Het was niet veel, maar het hielp hem om te komen waar hij nu is.

Aanbevolen: