Alles wat we weten over de nieuwe 'Spider-Man'-film, 'No Way Home

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwe 'Spider-Man'-film, 'No Way Home
Alles wat we weten over de nieuwe 'Spider-Man'-film, 'No Way Home
Anonim

Spider-Man is een van de Marvel-films die talloze keren opnieuw is opgestart. Momenteel is Tom Holland Spider-Man en hoeven fans de originele verhalen niet opnieuw uit te zitten. In Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home probeerde Peter Parker zijn leven te leiden als een normale tiener op school, terwijl hij ook de populairste superheld in zijn universum was.

Spider-Man: No Way Home, het derde deel van de franchise komt dit jaar uit, maar fans vragen zich nog steeds af waar deze film over zal gaan, aangezien er nog geen trailer is uitgebracht.

Deze Spider-Man-aanpassing heeft de andere Avengers in de film verwerkt en Tom Holland naar het sterrendom geduwd. Wat voor avonturen beleven Peter Parker en zijn vrienden in deze film? Gebeurt er eigenlijk een multiversum?

Dit is alles wat we weten over de nieuwe Spider-Man-film, No Way Home.

WAARSCHUWING: SPOILERS VOORUIT ALS JE SPIDER-MAN NIET KIJKT: VER VAN HUIS

7 Waar de tweede was gebleven

Peters spinnenzintuigen tintelden toen zijn echte identiteit werd onthuld. Far From Home eindigt met Spider-Man die MJ meeneemt voor een webswing in New York City, maar elke Marvel-fan weet dat het echte einde de midden- of postcreditscene is. De mid-credit scene laat ze landen en MJ suggereert dat ze dat nooit meer zullen doen, maar ze worden onderbroken door een nieuwsuitzending.

Een videoclip van Spider-Man en Mysterio's laatste confrontatie verschijnt op het scherm, en het is bewerkt om te laten zien dat Parker Mysterio's drone beveelt om mensen te doden, maar dat is niet wat er gebeurde en iemand heeft de beelden gehackt. Dan overtreft Mysterio Spiderman als Peter Parker. Ook J. Jonah Jameson keert terug. Er zijn vragen of Mysterio daadwerkelijk is overleden of niet.

6 When It's Coming Out

Nadat er dit jaar een hele reeks Marvel-films zijn uitgebracht, waaronder Black Widow, Eternals, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness en meer, zal No Way Home de laatste bioscoop zijn op 17 december 2021. Hopelijk zullen bioscopen zal tegen die tijd weer normaal zijn en het kan de box office-nummers verdienen die het verdient. Fans hoeven dus maar een paar maanden te wachten om erachter te komen wat er met hun favoriete vriendelijke buurt Spider-Man gebeurt.

5 Waar 'No Way Home' over gaat

Er is niet veel bekend over het plot van het derde deel, maar uit de titel en de laatste film kunnen fans wel vermoeden. "Geen weg naar huis" suggereert dat Parker ergens vastzit, misschien in een ander multiversum, en niet terug naar huis kan, naar zijn New York City en zijn leven. Hij zal hoogstwaarschijnlijk ook de repercussies volgen van Mysterio die zijn identiteit onthult, en mensen zijn misschien op jacht naar hem. Er gaan ook geruchten dat hij samenwerkt met andere Spider-Mans om de sinistere zes te bestrijden.

Tom Holland vertelde Fandango: "Mensen kennen Peter's identiteit. Mensen denken nu dat hij een slechterik is, Mysterio speelt nog een laatste truc met hem en slaagt… [dus dat] betekent dat alles anders is. Waar het heen gaat, we zullen zien. Maar het is opwindend dat het ons opnieuw klaarstoomt voor een Peter Parker-verhaal dat nog nooit eerder op film is vertoond."

4 Oude personages uit het verleden van Spider-Mans komen mogelijk terug

Natuurlijk komen Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon en Tony Revolori allemaal terug, maar misschien is er een nog grotere cast en veel verrassingen.

Het grootste gerucht is dat Spider-Man van Tobey Maguire en Spider-Man van Andrew Garfield het multiversum zullen betreden en Spider-Man van Tom Holland zullen helpen de Sinister Six te bestrijden. Dat is echter door geen van de acteurs bevestigd en zelfs ontkend door Holland en Garfield, maar we weten allemaal dat Tom Holland geen geheim kan bewaren toch?

Alfred Molina, die Doctor Octopus of Doc Ock speelde in Maguire's Spider-Man-franchise, werd echter bevestigd om terug te komen en noemde zijn uiterlijk het 'slechtst bewaarde geheim in Hollywood. Ook Electro, gespeeld door Jamie Foxx in Garfield's The Amazing Spider-Man 2, heeft bevestigd terug te keren. J. Jonah Jameson moet terugkomen terwijl hij een cameo maakte in de tweede film, toch?

Wat betreft geruchten, het is de bedoeling dat Willem Dafoe terugkomt als The Green Goblin en Kirsten Dunst als Mary Jane Watson, beide uit Toby Maguire's Spider-Man-films. Het gerucht gaat dat Charlie Coxx ook terug is als Daredevil en Benedict Cumberbatch als Doctor Strange.

3 Toms broer staat op het punt om op te treden

Spider-Man als je echte broer hebben moet cool genoeg zijn, maar het moet nog beter zijn om naast hem in de film een cameo te kunnen maken. Tijdens Talking about zijn film, Cherry, met Collider, Holland liet hij weten dat zijn broer, Harry Holland, in No Way Home zal verschijnen. Tom had een barbecue bij hem thuis en Harry ging naar de regisseur, Jon Watts en vroeg hem wanneer hij in de film zou spelen. Dus nu zal Tom zijn eigen broer moeten vangen terwijl hij een bankrover speelt in de film.

2 Er is nog geen trailer uitgebracht, maar fans zijn ervan overtuigd dat dit binnenkort zal gebeuren

Ondanks dat de titel in februari werd onthuld en de film over bijna maanden uitkomt, is er nog geen trailer vrijgegeven. Veel fans waren ervan overtuigd dat de trailer zou verschijnen op de verjaardag van Tom Holland of wanneer de Phase Four sizzle reel werd uitgebracht, maar het enige wat ze kregen was het logo. Het zou ook in de bioscoop in première kunnen gaan vóór de Black Widow-film, wat niet schokkend zou zijn. De plot was erg stil en het laat fans zich afvragen waarom en waar deze derde film precies over zal gaan. Ze zijn er nog steeds van overtuigd dat er elke dag een trailer kan vallen zonder waarschuwing.

1 Tom Holland's contract loopt af na deze film

In februari 2021 zei Tom Holland dat No Way Home de laatste film was onder zijn contract met Marvel en Sony, maar dat hij in de toekomst Spider-Man zou blijven spelen als hem dat gevraagd werd. Sony en Marvel bereikten eindelijk een deal om Spider-Man in de MCU te houden. Disney is nu eigenaar van Marvel en er zijn al jaren gevechten om de rechten op Spider-Man te krijgen.

“[Spider-Man 3] zou mijn laatste zijn [onder contract], dus ik heb altijd tegen ze gezegd dat als ze me terug willen, ik er zo zal zijn. Ik heb genoten van elke minuut om deel uit te maken van deze geweldige wereld. Het heeft mijn leven ten goede veranderd, ik heb zoveel geluk dat ik hier ben. Als ze me terug willen, zal ik er zijn, als ze dat niet doen, loop ik de zonsondergang in als een heel, heel gelukkig persoon, want het was een geweldige reis, "vertelde Holland aan Collider.

Aanbevolen: