Alles wat Jesse Metcalfe heeft gedaan sinds 'Desperate Housewives

Inhoudsopgave:

Alles wat Jesse Metcalfe heeft gedaan sinds 'Desperate Housewives
Alles wat Jesse Metcalfe heeft gedaan sinds 'Desperate Housewives
Anonim

Acteur Jesse Metcalfe werd beroemd in 2004 toen hij John Rowland begon te spelen in de comedy-drama/mysterieshow Desperate Housewives. De show liep acht seizoenen en hoewel Jesse slechts een hoofdcastlid was in seizoen één, kwam hij terug als gastster in seizoen twee, drie, vier en zes. Terwijl Desperate Housewives officieel werd afgesloten in 2012, maakte Jesse er slechts tot 2009 deel van uit.

Vandaag bekijken we alles wat de acteur heeft gedaan sinds hij afscheid nam van de show. Van concurreren op Dancing With The Stars tot met Chesapeake Shores in de hoofdrol - blijf scrollen om te zien waar Jesse zich mee bezig hield!

10 Jesse speelde in het politie-procesdrama 'Chase'

We beginnen de lijst met het feit dat Jesse Metcalfe speelde in het politie-procedurele drama Chase, dat één seizoen liep. In de show - die in 2010 in première ging - portretteerde Jesse Luke Watson en speelde hij samen met Kelli Giddish, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Travis Fimmel, Eddie Cibrian, Siena Goines, Mo Gallini en Rose Rollins. Momenteel heeft Chase een beoordeling van 7,1 op IMDb.

9 Evenals The Soap Opera 'Dallas'

In 2012 trad Jesse toe tot de cast van de prime time televisiesoap Dallas, een heropleving van de gelijknamige soapserie die liep van de jaren '70 tot de jaren '90. De revival duurde drie seizoenen van 2012 tot 2014 en daarin portretteerde Jesse Christopher Ewing. Naast Jesse speelde de soap ook Josh Henderson, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Larry Hagman, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker en Juan Pablo Di Pace. Momenteel heeft Dallas een beoordeling van 7,1 op IMDb.

8 Hij nam deel aan 'Dancing With The Stars'

Vorig jaar deed de acteur mee aan het 29e seizoen van Dancing with the Stars. Zijn danspartner was Sharna Burgess en ze gaven zeker een paar geweldige optredens, maar helaas werden ze als vierde uitgeschakeld.

De winnaar van dat seizoen van Dancing with the Stars was The Bachelorette-ster Kaitlyn Bristowe.

7 Jesse trad toe tot de cast van de dramashow 'Chesapeake Shores'

Laten we verder gaan met de dramashow Chesapeake Shores die in 2016 in première ging. Daarin portretteert Jesse Metcalfe Trace Riley en schittert hij samen met Meghan Ory, Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny, Andrew Francis, Diane Ladd en Treat Williams. Tot nu toe heeft de show vier seizoenen uitgebracht en het vijfde zal in augustus in première gaan. Momenteel heeft Chesapeake Shores een beoordeling van 7,5 op IMDb.

6 Hij splitste zich van actrice Cara Santana

Jesse Metcalfe en collega-actrice Cara Santana begonnen te daten in december 2009. Bijna 7 jaar later - in augustus 2016 - verloofde het paar zich. Na meer dan tien jaar samenzijn kwam het echter niet goed tussen de twee en in januari 2020 besloten ze hun eigen weg te gaan.

5 En hij is momenteel aan het daten met model Corin Jamie-Lee Clark

In 2020 begon Jesse Metcalf te daten met het Canadese model Corin Jamie-Lee Clark. De twee worden vaak samen gespot en ja - ze zijn zelfs Instagram-officieel geworden. Toen fans eenmaal over het paar hoorden, waren ze er snel bij om vergelijkingen te maken tussen het model en Jesse's voormalige Desperate Housewives-medester Eva Longoria. Wat de sociale media van Jesse en Corin betreft, lijken de twee nog steeds gelukkig samen te zijn.

4 Hij speelde in de zombiefilm 'Dead Rising: Watchtower'

De volgende op de lijst is de actie-zombiefilm Dead Rising: Watchtower uit 2015 waarin Jesse het hoofdpersonage Chase Carter speelt.

Naast Jesse zijn er in de film ook Meghan Ory, Virginia Madsen, Keegan Connor Tracy, Rob Riggle, Dennis Haysbert, Aleks Paunovic, Gary Jones, Carrie Genzel, Harley Morenstein en Julia Benson te zien. Momenteel heeft Dead Rising: Watchtower een 5,2 beoordeling op IMDb.

3 Evenals de horrorfilm 'The Ninth Passenger'

In 2018 speelde Jesse Metcalfe in de horrorthriller The Ninth Passenger. Daarin portretteerde Jesse Brady en speelde hij naast Alexia Fast, Tom Maden, Cinta Laura Kiehl, Timothy V. Murphy, Veronica Dunne, Sabina Gadecki, Corey Large, David Hennessey, Selwa Dahab, Joel Echallier en Erik Robertson. Momenteel heeft The Ninth Passenger een 3.0 rating op IMDb - en het is zeker niet een van Jesse's meest succesvolle films.

2 Jesse speelde in talloze bekende films

Degenen die de carrière van Jesse Metcalfe hebben bijgehouden, weten zeker dat hij een beetje een nietje werd op Hallmark Channel. Enkele Hallmark-projecten waarin hij speelde, zijn onder meer Poisoned in Paradise: A Martha's Vineyard Mystery, Ships in the Night: A Martha's Vineyard Mystery, Riddled with Deceit: A Martha's Vineyard Mystery, A Beautiful Place to Die: A Martha's Vineyard Mystery, Christmas Under the Stars, Christmas Next Door, A Country Wedding, en Fairfield Road.

1 Ten slotte vergaarde hij een nettowaarde van $ 12 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat de Desperate Housewife-ster erin slaagde een indrukwekkend vermogen van $ 12 miljoen te verzamelen. Een groot deel van zijn vermogen komt natuurlijk van de hoofdrol in het populaire drama uit de jaren 2000, maar sindsdien is Jesse doorgegaan met acteren in tal van projecten en het is veilig om te zeggen dat zijn vermogen in de toekomst alleen maar zal groeien.

Aanbevolen: