Alles wat de cast van 'Stranger Things' heeft gezegd over seizoen 4

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Stranger Things' heeft gezegd over seizoen 4
Alles wat de cast van 'Stranger Things' heeft gezegd over seizoen 4
Anonim

Laten we handen opsteken - wie kan er nog meer geen genoeg krijgen van Stranger Things ? De Netflix-show debuteerde in juli 2016 en het werd al snel een show waar zoveel mensen van hielden. Nu, drie seizoenen later, zijn de kijkers er nog steeds verslaafd aan! Maar sinds het derde seizoen op 4 juli 2019 werd uitgebracht, hebben fans vol spanning gewacht op nog meer.

In dit artikel zullen we het hebben over alles wat de Stranger Things-cast over seizoen 4 heeft gezegd. We bespreken een mogelijke releasedatum, de cast die terugkeert voor het komende seizoen en nog veel meer.

8 Filmseizoen 4

Zet je schrap, mensen, want de show is officieel begonnen met het filmen van seizoen 4, volgens foto's van de Daily Mail, die laten zien dat de castleden een scène in Atlanta filmen.

Tijdens een Q&A via haar Instagram Stories op 8 januari 2020 heeft Millie Bobby Brown fans voorzien van een broodnodige update. Toen een fan haar vroeg of de productie al was begonnen, schreef ze: "Binnenkort! Begin dit jaar zeker, en ik ben er erg enthousiast over."

Ook Finn Wolfhard onthulde in een interview dat het filmen klaar was om in februari te beginnen. In januari 2020 verklaarde hij: "Ja, we beginnen over een paar maanden - over een maand, sorry" (wat natuurlijk niet is gebeurd vanwege de pandemie van het coronavirus).

Maya Hawke, die Robin speelde in seizoen 3, opende zich voor Entertainment Tonight Canada over wanneer het filmen weer gaat beginnen. Ze zei: "We bekijken het gewoon van dag tot dag en wachten op het juiste moment, maar iedereen staat te popelen om weer aan het werk te gaan. Ik ben geïntimideerd door hoe eng het zou kunnen zijn en hoeveel eenzamer het filmproces zou kunnen worden, weet je hoeveel scheiding er is tussen mensen en groepen mensen en mensen met verschillende banen."

7 Leeft Hopper?

Fans verloren hun verstand volledig toen Netflix op 4 februari 2020 een trailer uitbracht voor seizoen 4 van Stranger Things. In de nieuwe teaser, die ze 'From Russia with love' noemden, zagen fans een heleboel mensen werken aan een spoorlijn op een Russische basis. Tegen het einde richtte de camera zich op één specifieke werknemer, wiens gezicht verborgen was. Op het laatste moment draaide hij zich echter om om naar de camera te kijken, en het is Hopper - springlevend! (nou ja misschien niet goed, maar het is maar een gezegde).

David Harbour, de acteur achter het geliefde personage was er helemaal zeker van dat hij nog leefde voordat de trailer uitkwam. Hij zei tegen Forbes: "Aan het einde van deze post-creditsscène is er dit ding en het is 'The American', en ik dacht: 'Oh, duidelijk ben ik The American.'"

In januari 2021 zei Gaten Matarazzo tegen Us Weekly: "Ik denk dat de meeste cast een redelijk goed idee hadden dat hij misschien terug zou keren, maar ze waren" t te zeker over het vanaf het begin. Tegen de tijd dat we aan de tafel zaten te lezen en we allemaal samen begonnen te lezen, was het vrij duidelijk. Maar het was geweldig om het bevestigd te zien toen we David daar zagen."

6 Seizoen 4 Plot

De cast en crew van de Netflix-show hebben al een heleboel spannende informatie over het volgende seizoen gedeeld. De regisseurs van de show, Matt Duffer en Ross Duffer, zeiden zelfs dat Eleven en zijn gezelschap misschien helemaal naar Rusland zouden reizen om Hopper te redden.

Gaten had behoorlijk epische ideeën voor zijn personage. Hij zei: "Het zou cool zijn om hem een of andere baan te zien hebben. Ik wilde hem al zo lang bij de Palace Arcade zien werken met Keith en Keith als zijn baas hebben. Ze hebben die rivaliteit en het is hilarisch en ik wil nog meer met Matty [Cardarople] werken omdat hij geweldig is."

Om nog maar te zwijgen, we leren nieuwe dingen over Hopper. David onthulde dat "Dus ik weet specifiek dat we je in seizoen vier een grote, enorme onthulling zullen geven over het achtergrondverhaal van Hopper, waar we je niet echt over hebben verteld."

Millie heeft ook gedeeld wat ze wil zien gebeuren in seizoen 4, en ze wil dat haar personage, Elf, en Mike gaan trouwen. Ze vertelde Glamour Magazine: "Ik vertrouw de gebroeders Duffer zo erg dat het mooi zal worden en ik zal er dol op zijn, wat het ook is. Maar ik zou graag willen dat ze haar krachten terugkrijgt, want ze is een held, ze is in zekere zin een supervrouw. En ze houdt van Mike - ik wil dat ze trouwen. Dat is wat ik nodig heb. Ik heb een trouwscène nodig voor Stranger Things, punt uit."

5 Terugkerende castleden

De show zou niet hetzelfde zijn zonder zijn epische cast, dus fans kunnen uitkijken naar Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Joe Keery, Natalia Dyer, Charlie Heaton en Winona Ryder terug op hun schermen voor seizoen 4. Ook hebben de schrijvers van de show op Twitter bevestigd dat Maya terug zal komen voor het vierde seizoen.

Zoals aangegeven door Variety, Priah Ferguson, die het zusje van Lucas, Erica Sinclar, speelt, is opgewaardeerd tot een vaste waarde voor seizoen 4. Ook waren fans duidelijk bezorgd dat David, die Jim Hopper speelt, niet terug zou komen, maar nadat de nieuwste teaser was uitgebracht, komt hij zeker terug.

4 Nieuwe karakters

Er zullen een heleboel nieuwe personages zijn in seizoen 4. In november 2020 heeft de show een hele reeks nieuwe sterren gepost via de Instagram-post hierboven.

In juni 2021 plaatsten ze nog vier personages via Instagram. Amybeth McNulty is klaar om te schitteren als Vickie, Myles Truitt speelt Patrick, Regina Ting Chen pakte een deel als mevrouw Kelly, en Grace Van Dien zal verschijnen als Chrissy.

3 De premièredatum

Helaas heeft Netflix de releasedatum voor seizoen 4 nog niet gedeeld. David liet echter een enorme hint vallen tijdens een Q&A op zijn Instagram Stories op 25 maart 2020.

De acteur maakte duidelijk dat het volgende seizoen "begin volgend jaar zou moeten uitkomen", maar vanwege de coronavirusepidemie zal het "waarschijnlijk worden teruggedrongen".

2 Is dit het laatste seizoen?

Creators Ross en Matt bevestigden aan The Hollywood Reporter dat seizoen 4 niet het laatste zal zijn. Hoewel er nog meer moet worden ontdekt, werd Millie emotioneel toen ze in september aan het einde van Stranger Things dacht tijdens een gesprek met BBC Radio 1.

"Het maakt me bang dat we naar een soort van… Ik weet het niet, ik bedoel, het is seizoen 3. Hoeveel gaan we nog doen?" verklaarde ze. "Ik wil er niet eens over praten, ik word er te boos van."

1 Een seizoen 5

Tijdens een verschijning in juli 2021 op SiriusXM's Pop Culture Spotlight met Jessica Shaw plaagde David een potentieel seizoen 5.

"Ik mag niet zeggen dat er een vijfde seizoen is, maar omdat je het zei Jessica, zal ik zeggen, en ik mag er ook niets van weten, maar ik zal het zeker zeggen Als je op de set zou zijn met iemand die een show doet die mogelijk een vijfde seizoen zou kunnen hebben, dan weet ik zeker dat die mensen, als je dicht bij hen zou staan, zoals ik bij de Duffer Brothers ben, waarschijnlijk dingen naar voren zouden brengen die zouden kunnen bewegen vooruit naar dat volgende seizoen."

Aanbevolen: