Family Guy: 16 wilde onthullingen over de relatie tussen Peter en Lois

Inhoudsopgave:

Family Guy: 16 wilde onthullingen over de relatie tussen Peter en Lois
Family Guy: 16 wilde onthullingen over de relatie tussen Peter en Lois
Anonim

Family Guy is ongetwijfeld een van de meest succesvolle shows die we het afgelopen decennium ooit hebben gezien, en het heeft zijn plaats verdiend als een van de meest geliefde shows op tv. Door de jaren heen hebben we de familie Griffin en al hun eigenaardigheden leren kennen en ervan gaan houden. En aan het hoofd van het gezin staat een van de meest interessante en hilarische koppels die we ooit hebben gezien: Peter en Lois. Deze twee geliefden zijn allesbehalve functioneel, maar ze dienen als een van de beste toevoegingen aan de show.

Het is deze relatie die de focus vormt van de meeste afleveringen. Hoewel ze absoluut een van de vreemdste fictieve koppels zijn die ooit zijn gemaakt, zijn er veel momenten waarop we ons kunnen identificeren met hun ervaringen. In sommige gevallen zijn we echter genoodzaakt om verbaasd achterover te leunen op enkele van de meer wilde momenten die dit paar meemaakt. Het lijkt alsof we met elke voorbijgaande aflevering nieuwe onthullingen krijgen die een heel andere draai aan hun huwelijk geven. De onthullingen zijn misschien niet zo bekend, zelfs niet bij doorgewinterde fans van Family Guy. Terugkijkend is het gemakkelijk om sommige van deze gekke momenten te vergeten, en de implicaties die ze hebben voor dit (meestal) liefdevolle huwelijk. Hier zijn wilde onthullingen over de relatie tussen Peter en Lois.

16 Hun relatie is altijd weer normaal tegen de volgende aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel we talloze voorbeelden kunnen bedenken van specifieke momenten in de relatie van Lois en Peter, is het vreemdste aan dit huwelijk iets veel eenvoudiger. Het is het feit dat wat er ook gebeurt, deze twee altijd hun meningsverschillen bijleggen en verder gaan.

Niet alleen dat, maar ze vergeten volledig alles wat er is gebeurd wanneer de volgende aflevering begint. We begrijpen dat dit slechts de structuur is van episodische tekenfilms zoals Family Guy - de show is op deze manier nauwelijks uniek, maar als je kijkt naar alle krankzinnige dingen die in hun relatie gebeuren, is dit waarschijnlijk het vreemdste element van het huwelijk.

15 Ze raken regelmatig in fysieke gevechten

Afbeelding
Afbeelding

Het gekibbel van een minnaar zo nu en dan is nauwelijks een probleem. Relaties zijn tenslotte vaak erg gepassioneerd en er komen altijd sterke emoties naar boven, maar door de jaren heen lijkt het alsof de gevechten van Lois en Peter steeds intenser worden. Wat begon als onschuldig gekibbel en ruzie, is nu uitgegroeid tot volwaardige vechtpartijen en woordenwisselingen.

En om eerlijk te zijn, Lois is meestal de dominante partner wanneer deze twee weggooien. Ze brengt Peter vaak zware wonden toe, waardoor hij zichtbare schaafwonden en blauwe plekken heeft. In bepaalde situaties zijn de verwondingen nog gruwelijker. Hoewel Lois haar man deze pijn toebrengt, zullen veel mensen beweren dat hij het verdient.

14 Moeras flirt regelmatig met Lois

Afbeelding
Afbeelding

We weten allemaal dat Quagmire een enorme flirt is. Sterker nog, hij is waarschijnlijk de grootste flirt van de hele show. Hij heeft schijnbaar geen grenzen, zelfs als het gaat om vrouwen die duidelijk verboden terrein zijn. We weten ook dat Lois wordt beschouwd als een buitengewoon mooie vrouw in de context van de show, en ze is vaak het voorwerp van mannelijke aandacht.

Toch is het verrassend dat Quagmire het lef heeft om zo vaak met Lois te flirten. Hij zou tenslotte bevriend zijn met Peter. Op een gegeven moment onthult Quagmire zelfs dat hij van Lois houdt! Het is duidelijk dat er veel spanning is tussen deze twee, en Peter is er niet zo blij mee.

13 Lois probeerde ooit Justin Bieber te raken

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de hele show worden we er constant aan herinnerd dat Lois allesbehalve een ingetogen huisvrouw is. Deze dame heeft een wild verleden, en soms komt haar wilde kant iets te sterk naar voren. Ze wordt vaak gezien dat ze van haar huwelijk afdwa alt en andere opties verkent met verschillende mannen. En soms is het een beetje verrassend wie ze kiest om te benaderen.

Een van de meest verrassende momenten waarbij Lois betrokken was, was toen ze probeerde Justin Bieber te versieren. Ze was duidelijk van plan Peter te verlaten voor de popster, waardoor we ons afvragen hoe vaak ze dit in het verleden heeft gedaan tijdens haar huwelijk met Peter.

12 Peter verliet Lois ooit voor een man

Afbeelding
Afbeelding

Lois is niet de enige die op verrassende manieren in deze relatie is afgedwaald. Tijdens een aflevering van Family Guy worden de voorkeuren van Peter in twijfel getrokken als hij zich plotseling tot mannen aangetrokken voelt. Uiteindelijk laat hij zijn familie achter en begint hij een nieuwe relatie met een andere man.

Uiteraard wordt dit allemaal weer normaal in de volgende aflevering, en Peter keert uiteindelijk terug naar zijn oude voorkeuren, Lois terugvorderen als zijn vrouw, maar een tijdje daar vroegen we ons af waar dit hele ding naartoe ging. Hoe dan ook, Peter heeft Lois inderdaad verlaten, en op een manier die veel mensen verraste.

11 Lois verkleedde zich ooit als grimas van McDonald's in de slaapkamer

Afbeelding
Afbeelding

Peter en Lois staan bekend om hun slaapkamer capriolen. Door de jaren heen hebben we ze op verrassende en hilarische manieren zien rollen en experimenteren. Het is absoluut een van de running gags van de hele show, en we kunnen nooit helemaal raden wat ze hierna gaan proberen, maar een van de meest verrassende momenten in de show was toen Lois de rol van Grimace speelde.

Voor degenen die het niet weten, Grimace is een mascotte voor McDonald's en dit personage was vele jaren geleden actief in tv-commercials. Grimas zien we niet veel meer. Om wat voor reden dan ook, Peter had duidelijk een soort fantasie over Grimace, wat behoorlijk hilarisch is.

10 Lois was oorspronkelijk blond

Afbeelding
Afbeelding

We weten allemaal dat Family Guy in de loop der jaren enorm is geëvolueerd. In het begin was het een show die relatief onschuldig leek, alleen vaag ongepaste grappen maakte en in zeldzame gevallen een beetje willekeurig werd. In de loop der jaren heeft de show de grenzen steeds verder verlegd en grappen gemaakt die altijd gedurfder en willekeuriger zijn dan de vorige.

Maar dat is niet het enige dat is veranderd. Lois was eigenlijk blond. Dat klopt, deze moeder had vroeger blond haar in plaats van haar kenmerkende rode haar, en dit werd heel snel veranderd. Het is moeilijk om je Lois als blondine voor te stellen, maar het is echt gebeurd.

9 Lois wilde nooit kinderen

Afbeelding
Afbeelding

In alle opzichten is Lois een goede moeder. Ze heeft zo haar momenten, maar de meeste fans zijn het erover eens dat ze over het algemeen veel verantwoordelijker en attenter is dan Peter, maar wilde deze vrouw eigenlijk ooit kinderen?

Fans die de meeste afleveringen van Family Guy hebben gezien, weten dat ze haar mening hierover heel duidelijk heeft gemaakt. Ze heeft meerdere keren verklaard dat ze eigenlijk nooit één kind wilde hebben, laat staan drie. Hoewel ze zich heeft neergelegd bij het gezinsleven met Peter, is het vrij duidelijk dat ze zichzelf nooit als moeder heeft voorgesteld.

8 Peter is misschien niet Megs echte vader

Afbeelding
Afbeelding

Sinds het allereerste begin van de show is Meg een beetje een buitenbeentje in de familie. Ze wordt bijna universeel gehaat door elk ander gezinslid en lijkt nooit enige waardering van iemand te krijgen, maar zou hier een reden achter kunnen zijn? Zou haar afstand tot de rest van de familie meer dan toeval kunnen zijn?

Veel fans weten dat Peter waarschijnlijk niet de echte vader van Meg is. Haar echte vader is waarschijnlijk een man die Stan Thompson heet. Dit maakt Megs rol zeker begrijpelijker, maar het zegt ook veel over de aard van de relatie tussen Lois en Peter.

7 Lois had in totaal acht kinderen kunnen krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Meg een voorbeeld is van een kind dat Lois had zonder Peters hulp, is ze niet het enige voorbeeld. Als je goed oplet bij de verschillende afleveringen, kom je erachter dat Lois nog 8 andere potentiële kinderen heeft. Als we alles in de juiste context plaatsen, betekent dat dat Peter slechts een paar van de kinderen heeft verwekt die door Lois zijn geboren.

Dus wie zijn deze acht kinderen? Lois is bevallen van Stewie, Meg, Chris, Peter Griffin Jr. en Dave Griffin. Daarnaast zijn er door de hele show korte grappen die verwijzen naar drie andere kinderen die Lois mogelijk heeft gebaard.

6 Peter heeft talloze kinderen verwekt

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Lois nogal wat kinderen heeft gehad, wordt ze op die afdeling overtroffen door Peter. In één aflevering wordt onthuld dat Peter technisch gezien talloze andere kinderen heeft verwekt. Dit was te wijten aan een fout in het DNA van Peter, dat werd gebruikt om een ongelooflijk aantal kinderen te verwekken.

Deze kinderen verschijnen uiteindelijk bij hem thuis, wanhopig op zoek naar hun biologische vader. Het is een leuke grap die de basis vormt voor een hele aflevering. Het "gelijkt de score" ook een beetje als je kijkt naar de andere kinderen van Lois. Dat gezegd hebbende, Peter deed hier technisch gezien niets verkeerd.

5 Lois heeft ooit gezoend met Megs vriend

Afbeelding
Afbeelding

We weten allemaal dat Lois een wat gespannen relatie heeft met Meg. Hoewel moeder en dochter aan het begin van deze serie best close lijken, lijken ze in de loop der jaren uit elkaar te zijn gegroeid. Dit komt vooral door de veranderende houding van Lois ten opzichte van haar dochter, omdat ze steeds vijandiger wordt tegenover het 'zwarte schaap' van de familie.

Een van haar ergste momenten als moeder was toen ze met succes zoende met Megs nieuwe vriend. Meg komt thuis en treft haar moeder en haar eigen vriend in een compromitterende situatie op de bank aan. Onnodig te zeggen dat Meg niet erg onder de indruk was.

4 Lois heeft ooit Peter's auto weggegokt

Afbeelding
Afbeelding

Lois is niet alleen impulsief als het gaat om romantische situaties en kansen, ze laat ook haar wilde kant zien als het gaat om zaken als gokken. In een beroemde aflevering vergokte ze de gezinsauto terwijl ze in een casino was. Uiteindelijk moest Peter Lois letterlijk van de gokautomaten wegslepen.

Dit laat zien dat hoewel Peter doorgaans wordt gezien als de onverantwoordelijke partner in deze relatie, dat niet altijd het geval is. Lois kan soms handelen met bijna geen zorg voor het gezin, en Peter zou niet alle schuld moeten krijgen voor zijn wilde acties.

3 Beide ouders verloren ooit de voogdij over hun kinderen

Afbeelding
Afbeelding

De voogdij over je kinderen verliezen is waarschijnlijk een van de ergste dingen die een stel kan overkomen, en Lois en Peter ervaren dit eventjes. Het gebeurt wanneer Peter Lois zodanig verwondt dat ze in het ziekenhuis moet worden opgenomen. De autoriteiten merken het op en de kinderen worden weggevoerd.

Gek genoeg worden de kinderen geadopteerd door Cleveland en zijn familie. Peter is hier woedend over en probeert zijn kinderen terug te winnen door de wereld te laten zien hoe slecht een ouder Cleveland is. Natuurlijk werkt deze tactiek volledig averechts op de typische Peter-manier.

2 Peter en Lois hebben Meg ooit verkocht aan de familie Goldman

Afbeelding
Afbeelding

We weten allemaal dat Meg niet het meest geliefde lid van de Griffin-familie is, maar toch lijkt het verkopen van je eigen dochter behoorlijk ver te gaan, zelfs voor Peter; maar dit is precies wat er gebeurt in een aflevering van Family Guy en Peter verkoopt Meg aan de familie Goldman. Meg is hier duidelijk niet blij mee, maar haar bezwaren worden door Peter afgewezen.

Meg wordt binnenkort aan het werk gezet in het Goldman-huis. Dit is absoluut een van de vreemdste opvoedingsbeslissingen die we ooit in Family Guy hebben gezien, en Lois is hier ook schuldig. Ze doet niet veel om te voorkomen dat haar dochter wordt verkocht, en de familie lijkt blij van haar af te zijn.

1 Lois reisde ooit terug in de tijd en trouwde in plaats daarvan met moeras

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens verschillende afleveringen wordt het duidelijk dat Quagmire zich erg aangetrokken voelt tot Lois, misschien meer dan enig ander persoon, maar het grootste deel van het publiek geloofde dat dit gewoon nooit zou gebeuren. Lois leek tenslotte niet erg geïnteresseerd in Quagmire, hoe hard hij ook probeerde haar voor zich te winnen.

Maar er was één aflevering waarin het ondenkbare echt gebeurt. Lois reist terug in de tijd en uiteindelijk wordt ze romantisch met Quagmire. Niet alleen dat, maar ze trouwt met hem en kreeg kinderen met hem! Alle drie haar kinderen lijken op Meg, Chris en Stewie, afgezien van het feit dat ze extreem grote kinnen hebben.

Aanbevolen: