Ooit opgemerkt dat deze beroemdheden niet bij elkaar passende ogen hebben?

Inhoudsopgave:

Ooit opgemerkt dat deze beroemdheden niet bij elkaar passende ogen hebben?
Ooit opgemerkt dat deze beroemdheden niet bij elkaar passende ogen hebben?
Anonim

Of het nu in blockbuster-films en schuldig plezier-tv-programma's is, kijkers kunnen hun favoriete sterren in hun element zien en het grote scherm volledig verpletteren. Het wordt bijna onmogelijk om een heel klein detail op te merken, de unieke omstandigheden die deze sterren hebben - Heterochromie, ook wel bekend als niet-overeenkomende ogen, wat een zeldzame genetische of verworven oogaandoening is, wat leidt tot verschillende gekleurde ogen.

Deze sterren hebben dit verschil in oogkleur niet weggegeven, omdat ze de kijkers met succes hebben kunnen afleiden en nog steeds kijkers afleiden met hun perfecte kaaklijn, hartverscheurende blik, opvallende blikken en smeltende glimlachen. Verbazingwekkend genoeg kan deze mismatch gedeeltelijk of volledig zijn. Dus blijf scrollen om enkele van je favoriete beroemdheden te ontdekken die op deze lijst staan.

10 Mila Kunis

Afbeelding
Afbeelding

Mila Kunis is onmiskenbaar een van de mooiste vrouwen in Hollywood. Van haar gestructureerde kaaklijn tot betoverende ogen waar je onmogelijk van weg kunt kijken, haar schoonheid vangt de hele essentie van tijdloosheid. Het is echter mogelijk dat kijkers niet hebben opgemerkt dat de actrice niet bij elkaar passende ogen had, hoewel subtiel. Haar linkeroog is groen, terwijl het rechteroog bruin is. Dit verschil in oogkleur werd verkregen na een ooginfectie, chronische iritis genaamd, die haar blind maakte aan één oog, toen ze jonger was.

9 Henry Cavill

Henry Cavill heeft een lange en zeer succesvolle carrière achter de rug, van het spelen van Superman van DC Extended Universe in Man Of Steel tot nu de geliefde rol van Ger alt of Rivia in The Witcher van Netflix, die aanzienlijk aan populariteit heeft gewonnen en ophef. Zijn unieke blauw met bruine segmenten in zijn ogen maakt de acteur alleen maar het voorwerp van elke wens van fans.

8 Benedict Cumberbatch

Als kijkers dachten dat ze alles wisten wat er te weten viel over Benedict Cumberbatch, vooral bekend om zijn vertolking als Dr. Strange, kan het vreemd zijn om de extreem getalenteerde acteur op de lijst te doorgronden. Cumberbatch heeft blauwe en groene segmenten in beide ogen, die van tijd tot tijd veranderen, maar fans konden niet meer van hem houden.

7 Olivia Wilde

Olivia Wilde is geen onbekende in het opsommen van compilaties. De actrice en regisseur van aankomende psychologische thriller Don't Worry Darling, is erin geslaagd in de publieke belangstelling te blijven en lijkt nergens heen te gaan. Naast het daten met Harry Styles, heeft de actrice, die een lust voor het oog is, opvallende ogen, een ijsblauwe ring rond haar pupillen en donkerder blauw rond de randen van de iris.

6 Demi Moore

Demi Moore Plastische Chirurgie
Demi Moore Plastische Chirurgie

Hollywood-roy alty Demi Moore heeft een ongelooflijke run gehad in Hollywood met veel films zoals Striptease, Disclosure, Ghost, G. Ik Jane, onder anderen. Ze maakte films in de jaren '80, '90 en 2000 en leverde enkele van de meest iconische personages. Een opvallend ding om op te merken over de actrice en ex-vrouw van Bruce Willis en Ashton Kutcher is dat ze ook verschillende oogkleuren heeft, waarbij een van haar ogen groen is en de andere hazelnootkleurig.

5 Robert Downey Jr

Robert Downey Jr
Robert Downey Jr

MCU's favoriete superheld Iron Man is net als wij en fans leven ervoor. Fans kennen Robert Downey Jr. door de jaren heen in enkele van de grootste kaskrakershits, of hij nu Tony Stark speelt in het Marvel Cinematic Universe, of andere rollen op zich neemt buiten MCU, maar wat fans misschien niet weten, is dat de acteur ook heterochromie, hoewel een gedeeltelijke oogmismatch, waarbij elk oog chocoladebruine vlekken vertoont.

4 Jennifer Connelly

Top Gun: Maverick-actrice en Academy Award-winnaar Jennifer Connelly heeft het grote scherm gezegend met haar verschillende karakterafbeeldingen en rolbelichaming. Omdat ze haar carrière heel vroeg is begonnen, zijn kijkers ongetwijfeld bekend met de actrice. De brunette heeft niet alleen een betoverend en onvergetelijk gezicht, ze heeft ook prachtige blauwe en groene ogen die zijn bezaaid met goud en een minimale donkere buitenring.

3 Wentworth Miller

Dit komt misschien niet als een verrassing voor fans. Behalve dat hij opv alt als Michael Scofield in de doorbraakrol Prison Break, v alt de acteur ook op door zijn unieke en indringende ogen, waarvan de ene groen is en de andere blauw. Kijkers waren geobsedeerd door hem en werden verliefd op zijn ogen terug op de show. Zijn rol zou de geschiedenis ingaan als een van de meest spraakmakende rollen op tv.

2 Kate Bosworth

Kate Bosworth is misschien wel de meest populaire acteur die bekend staat om zijn heterochromie, maar ook om het spelen van het populaire personage Lois Lane. De actrice Superman Returns and Along For The Ride heeft deze unieke functie met andere ogen, waarbij een van Kate's ogen hazelnootkleurig is met een fusie van groen, bruin en barnsteen, terwijl het andere oog blauw is.

1 Angelina Jolie

Angelina Jolie
Angelina Jolie

Angelina Jolie is het totaalpakket. Ze is niet alleen een supermoeder van 6, waardoor het moederschap er cool en veel te gemakkelijk uitziet, ze blijft een van de meest talentvolle vrouwen in Hollywood. Je kunt ook haar buitengewone en goed gebeitelde gezicht niet missen, wat altijd de aandacht en bewondering van de fans trekt. Jolie's opvallende kwaliteiten worden beter, nu ze twee verschillende oogkleuren heeft.

Aanbevolen: