Fans denken dat 'Twee en een halve man' opzettelijk een rechtszaak hebben vermeden door dit te doen tijdens de begrafenis van Charlie

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Twee en een halve man' opzettelijk een rechtszaak hebben vermeden door dit te doen tijdens de begrafenis van Charlie
Fans denken dat 'Twee en een halve man' opzettelijk een rechtszaak hebben vermeden door dit te doen tijdens de begrafenis van Charlie
Anonim

Er waren zeker een paar schandalen tijdens 'Two and a Half Men', of het nu bepaalde celebs zijn die spijt hebben van hun cameo's in de show, of Charlie Sheen die de show vervloekt noemt.

Desalniettemin was het een groot succes, vooral toen Charlie Sheen in de buurt was. Een aflevering waar fans niet zo optimistisch over zijn, was de begrafenis van Charlie. We zullen eens kijken hoe het allemaal is verlopen en hoe de show verstandig een rechtszaak heeft kunnen vermijden.

Charlie Sheen heeft spijt van zijn beslissing om 'Two And A Half Men' te verlaten

Terugkijkend, heeft Charlie Sheen onthuld dat hij de dingen heel anders zou hebben aangepakt. Volgens Sheen heeft hij zijn rol in de show in feite ingeruild voor een hashtag.

Uiteindelijk onthulde de acteur dat hij ongelijk had omdat hij de dingen aanpakte zoals hij deed.

"Er waren 55 verschillende manieren voor mij om met die situatie om te gaan, en ik koos nummer 56. En dus, weet je, ik denk dat de groei voor mij na de meltdown of voorwaarts smelten of ergens smelten - hoe je maar wilt label het - het moet beginnen met absoluut eigenaarschap van mijn rol in dit alles, "legt Sheen uit. "En het was wanhopig jeugdig."

Chuck Lorre zou ook berouw tonen over de manier waarop de dingen zijn gelopen, zozeer zelfs dat hij Sheen de kans bood om terug te keren voor de finale.

Lorre onthulde dat hij trots was op wat de show met Charlie heeft bereikt, "Ik ben erg trots op wat we hier met Charlie hebben gedaan, ik ben erg trots op die shows", zei Lorre. "Ik kijk naar sommige van die shows en ik ben zo trots - omdat je vergeet dat het lang geleden was … [en] om de show op de juiste manier te beëindigen, moet je letterlijk twee incarnaties van Two and a Half Men beëindigen en een veel draadjes. Ik wilde het niet beëindigen zonder het verleden te erkennen."

Sheen schuwde het niet om naar zijn begrafenisaflevering te kijken en samen met de fans had hij er enkele gedachten over.

Wat vond Charlie Sheen van zijn begrafenis?

Sheen was aanwezig bij zijn begrafenisaflevering en hij gaf er zelfs een feest voor. Sheen lichtte de situatie toe: "Dat moet de best bezochte begrafenis aller tijden zijn."

“En het is interessant omdat ik [een] film maak met Roman Coppola en daar zit een begrafenisscène in. Dus ik ben een man die mijn eigen begrafenis twee keer in hetzelfde jaar zal moeten overleven!”

Sheen zou verder stellen dat Kutcher geweldig was in zijn rol tijdens de aflevering. "Het was een grote avond voor iedereen op maandagavond - voor Two and a Half, voor ons, voor mij. "Ik denk dat iedereen heeft gewonnen. Ik vond de show echt goed. Ik vond [Ashton] geweldig."

Natuurlijk weten we inmiddels allemaal dat de show nooit meer hetzelfde was na zijn vertrek. Bovendien merkten fans iets bijzonders tijdens zijn begrafenisaflevering.

Fans denken dat de show opzettelijk Charlie's close liet zien in plaats van zijn foto

De meesten van ons keken ernaar, Charlie's 'Two and a Half Men'-begrafenis veranderde in feite in een braadstuk. Fans hadden veel te zeggen over de scene, hoewel één fan in het bijzonder erkende dat er geen foto van Charlie was - dit was waarschijnlijk gedaan om een rechtszaak te voorkomen. In plaats daarvan waren zijn kleren aanwezig als een symbool van hem.

"Om rechtszaken van Charlie Sheen te voorkomen, gebruikten ze zijn kleren in plaats van zijn foto LOL."

De opmerking was een van de meest gelikete opmerkingen, maar daarnaast verklaarden veel fans dat deze scène niet alleen de begrafenis van Charlie was, maar ook die van de show.

"Niet alleen R. I. P. Charlie, maar R. I. P. Two And A Half Men."

"Charlie was het hart en de ziel van de show."

"Ze moeten een show hebben over de kindertijd van Charlie en Alan. En vergeten dat seizoenen 9-12 ooit hebben plaatsgevonden."

"Weet je wat ik leuk vond aan Charlie in deze show? Hij bevond zich aan het einde van zijn leven. Hij realiseerde zich dat ware liefde echt de ultieme fantasie is toen hij haar ten huwelijk vroeg. Hij realiseerde zich dat hij zich moest settelen, volwassen moest worden en realiseerde me dat je niet voor altijd op het feest kunt blijven. Ik mis deze show."

Een reboot lijkt niet waarschijnlijk, maar we kunnen in ieder geval altijd terugkijken op de afleveringen.

Aanbevolen: