Waarom deze beroemdheden ervoor kozen om uit Los Angeles te verhuizen

Inhoudsopgave:

Waarom deze beroemdheden ervoor kozen om uit Los Angeles te verhuizen
Waarom deze beroemdheden ervoor kozen om uit Los Angeles te verhuizen
Anonim

Het is altijd verrassend wanneer een beroemdheid uit Los Angeles verhuist, want dat is de plek waar veel van de magie plaatsvindt in de entertainmentindustrie. Het is ook vermeldenswaard dat het weer bijna perfect is en het strand en de Stille Oceaan heeft. Er is nooit een gebrek aan dingen om te doen in de stad, met tal van musea, theaters en toeristische attracties. En natuurlijk is Disneyland slechts een klein eindje rijden. Wat wil je nog meer?

Geloof het of niet, er zijn in feite enkele nadelen aan Los Angeles, en daarom hebben veel beroemdheden ervoor gekozen om in de loop der jaren te vertrekken en ergens anders een huis te bouwen. Het bijna perfecte weer is misschien geen droom voor degenen die van seizoenen genieten in plaats van het hele jaar door zonneschijn. Los Angeles krijgt niet veel regen en de bladeren veranderen daar niet echt van kleur. Palmbomen zijn mooi, maar in de herfst kunnen ze een beetje deprimerend zijn.

Hier zijn enkele beroemdheden die de afgelopen jaren Los Angeles hebben verlaten voor avonturen buiten de stad.

8 Drukke Philipps

Drukke Philipps had op een dag willekeurig het gevoel dat ze Los Angeles moest verlaten, dus overtuigde ze haar man om haar het gezin mee te laten nemen op een uitje van drie weken naar New York City. Philipps kreeg tijdens haar verblijf daar een telefoontje van Tina Fey en kreeg een rol aangeboden in haar in New York gevestigde sitcom 'Girls5Eva' voor NBC's streamingdienst Peacock. Philipps vatte dat op als een teken dat het de bedoeling was dat ze in NYC zou zijn en verkocht uiteindelijk haar huis in Los Angeles en bleef daar permanent.

7 Chris Hemsworth

Chris Hemsworth en zijn vrouw verhuisden in 2014 met hun kinderen naar Australië omdat het leven in Hollywood volgens de acteur te overweldigend werd. Hij had het gevoel dat hij werd verstikt door de entertainmentindustrie, want de stad staat vol met billboards en elk gesprek dat hij had met mensen die daar woonden, had te maken met een film waaraan hij werkte. Hij zei dat hij daardoor zichzelf verloor in zijn werk. De acteur en zijn vrouw lijken tegenwoordig veel gelukkiger te zijn als ze down under leven.

6 Prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en zijn vrouw, Meghan, verhuisden naar Los Angeles nadat ze de koninklijke familie in Londen hadden verlaten. Ze woonden er uiteindelijk maar voor een korte tijd, omdat ze vonden dat het niet goed bij hun gezin paste, dus verhuisden ze naar het noorden van de stad naar Santa Babara. Tijdens hun interview op het scherm met Oprah in 2020, leek het paar erg gelukkig te zijn waar ze zijn en ze vinden het heerlijk om zo dicht bij de oceaan te zijn.

5 Jordyn Wieber

Olympische turnster Jordyn Wieber, beroemd om zijn deelname aan de Spelen van 2012 in Londen, woonde een aantal jaren in Los Angeles terwijl hij werkte voor het UCLA-turnteam. Ze kreeg uiteindelijk een baan aan de Universiteit van Arkansas als hoofdcoach van hun gymnastiekteam en verhuisde daar met haar vriend, mede-Olympiër, Chris Brooks, die ze inhuurde als assistent-coach.

4 James Van Der Beek

Een vader van vijf kinderen, Van Der Beek en zijn vrouw, Kimberly, besloten hun huis in Los Angeles achter te laten voor wat groenere weiden. Ze zijn verhuisd naar een ranch in Austin, Texas, waar hun kinderen kunnen ronddwalen en alle natuur die voor hen beschikbaar is in het land kunnen verkennen. Het stadsleven was gewoon niet ideaal voor wat Van Der Beek voor zijn kinderen wilde. De parken en speeltuinen in Los Angeles konden het land niet echt vervangen.

3 Kristin Cavallari

Kristin Cavallari's voormalige echtgenoot, Jay Cutler, had altijd al zijn kinderen willen grootbrengen in Nashville, Tennessee. Cavallari verleende hem zijn wens en ze verhuisden daar om hun gezin te stichten. Ze kregen samen drie kinderen voordat ze uiteindelijk besloten na tien jaar uit elkaar te gaan. Cavallari verliet Los Angeles omdat ze het zat was dat de paparazzi haar volgden. Ze verhuisde eerst naar Chicago vanwege Cutler's baan bij het Chicago Bears-voetb alteam. Het gerucht gaat dat nu Cavallari een alleenstaande moeder is, ze terug wil naar Los Angeles.

2 Sara Bareilles

Sara Bareilles woonde een aantal jaren in Los Angeles en noemde het met plezier haar thuis. Ze ging naar de universiteit aan de UCLA, dus ze plantte zeker wat wortels in de stad in Zuid-Californië. Ze vond het heerlijk om zo dicht bij het strand te wonen en had daar een vriendje van wie ze hield. Ze verhuisde uiteindelijk naar New York City en werd er verliefd op, wat uiteindelijk eindigde met het verbreken van de relatie met haar langeafstandsvriend. Uiteindelijk ging het goed met haar in New York, toen ze een nieuw vriendje vond, geweldige inspiratie voor haar muziek en een acteeroptreden op 'Girls5Eva'. Ze schreef ook de muziek voor en speelde in de musical "Waitress" op Broadway.

1 Dave en Odette Annable

Dave Annable en zijn vrouw Odette pakten hun spullen in en vertrokken in september 2020 met hun dochter Charlie naar Austin, Texas. De pandemie was een van de redenen voor de verhuizing, aangezien Hollywood in feite een tijdje werd stilgelegd. Odette zei op haar Instagram dat de verhuizing precies was wat haar familie nodig had. Ze besloot hun nieuwe huis te renoveren om wat creativiteit de vrije loop te laten, aangezien ze zowel van ontwerpen als van interieurs houdt.

Aanbevolen: