10 beroemde ouders die ervoor kozen om hun kinderen thuisonderwijs te geven

Inhoudsopgave:

10 beroemde ouders die ervoor kozen om hun kinderen thuisonderwijs te geven
10 beroemde ouders die ervoor kozen om hun kinderen thuisonderwijs te geven
Anonim

Als het gaat om het opvoeden van kinderen, dansen beroemdheden allemaal op het ritme van hun eigen drums. Het lijkt erop dat geen twee ouders in Tinsel Town dezelfde twee opvoedingsmethoden hebben. Sommigen voeden hun kinderen alleen biologisch en veganistisch voedsel, terwijl anderen helemaal cool zijn met drive-thru-ma altijden en verpakte goederen. Sommige beroemde moeders en vaders leven in nucleaire regelingen en anderen delen de opvoedingstaken met hun exen terwijl ze samengestelde gezinnen stichten.

Met betrekking tot onderwijs hebben beroemdheden verschillende opvattingen over hoe het moet worden benaderd en waarom. Sommige ouders geven de voorkeur aan openbare scholen en anderen sturen hun kleintjes naar dure particuliere instellingen. Toch zijn andere families van beroemdheden van mening dat thuisonderwijs de beste optie is voor hun kinderen. Hier zijn tien bekende ouders die ervoor hebben gekozen om hun kinderen thuis op te voeden.

10 Will Smith & Jada Pinkett-Smith

will en jada smith en kinderen wilg en jaden
will en jada smith en kinderen wilg en jaden

Will en Jada Smith zijn altijd open en eerlijk geweest over hoe ze ervoor kiezen om hun kinderen op te voeden. Als het ging om de opvoeding van Willow en Jaden, besloot het paar een meer onconventionele weg te gaan en de jongeren thuisonderwijs te geven. Will en Jada waren er sterk van overtuigd dat hun kinderen hun educatieve uren echt zouden moeten besteden aan leren en niet alleen aan het uit het hoofd leren.

De kinderen leerden in een thuisomgeving en een handvol andere kinderen wiens ouders ook geloofden dat thuisonderwijs de best mogelijke optie was.

9 Farrah Abraham

Farrah Abraham en dochter Sophia
Farrah Abraham en dochter Sophia

MTV reality-tv-persoonlijkheid Farrah Abraham staat bekend om haar ongebruikelijke opvoedingskeuzes. Veel dingen die ze doet met haar jonge dochter, Sophia, worden ondervraagd door het nieuwsgierige publiek. Farrah lijkt het echter niet erg te vinden. Ze heeft intense gedachten over hoe haar kind door het leven moet gaan. Farrah staat haar kind toe om make-up te dragen, sociale media te gebruiken en naar school te gaan in het comfort van haar eigen huis.

Farrah besloot voor thuisonderwijs te gaan omdat het traditionele onderwijs Sophia zou wegnemen van het bijwonen van persevenementen met haar moeder. Ze vond ook dat haar kind zich meer op haar modellencarrière moest concentreren.

8 Mayim Bialik

mayim bialik en zonen
mayim bialik en zonen

Mayim Bialik heeft verteld hoe sterk ze denkt dat thuisonderwijs de juiste keuze is voor haar zonen. Zij en haar voormalige echtgenoot dachten dat de kinderen een betere opleiding zouden krijgen, zowel academisch als sociaal, in de beslotenheid van hun eigen huis.

Ze beweert dat vanwege haar keuze om ze binnen de muren van hun huis op te voeden, haar zonen net zo gesocialiseerd en slim zijn als kinderen die een eersteklas opleiding hebben genoten in een traditionele omgeving.

7 Katie Holmes

katie holmes en suri cruise
katie holmes en suri cruise

Katie Holmes' enige kind Suri Cruise heeft verschillende educatieve ervaringen opgedaan in verschillende omgevingen. Ze gaat nu naar een dure privéschool in Manhattan, maar toen haar ouders, Katie en Tom Cruise, man en vrouw waren, besloten ze dat het inhuren van een privéleraar de beste optie zou zijn voor hun kind.

Omdat Katie en Tom allebei een druk leven hadden en vaak werden weggeroepen voor werk in de filmindustrie, gaf een thuisleraar Suri en haar ouders meer flexibiliteit dan een traditionele setting zou hebben.

6 Emma Thompson

emma thompson en dochter
emma thompson en dochter

Actrice Emma Thompson haalde haar dochter Gaia op haar vijftiende van school, vlak voor haar examens. Volgens Thompson was een traditionele school gewoon niet geschikt voor haar kind. De spraakmakende actrice bouwde in plaats daarvan een schoollokaal in de tuin van het ouderlijk huis.

Terwijl Gaia haar lessen deed in het huis van de familie in Noord-Londen, was het niet Emma die les gaf. Ze zorgde ervoor dat ze docenten inhuurde om toezicht te houden op de opvoeding van haar kind in de tuinklas.

5 John Travolta en zijn overleden vrouw

Kelly Preston met kinderen
Kelly Preston met kinderen

John Travolta en zijn overleden vrouw, Kelly Preston, waren ook grote voorstanders van thuisonderwijs voor hun kinderen. Het echtpaar besloot hun overleden zoon Jett op te voeden, die mogelijk gezondheids- en leerproblemen had, en daarna volgden ze het voorbeeld met hun dochter Ella en gaven haar ook de homeschool-ervaring.

Helaas stierf Jett op zestienjarige leeftijd. Ella Bleu is in de voetsporen van de ouders getreden en lijkt de acteermicrobe te pakken te hebben.

4 Jim Bob en Michelle Duggar

duggars homeschooling, michelle duggar
duggars homeschooling, michelle duggar

Reality-televisiekoppel Jim Bob en Michelle Duggar hebben hun eigen unieke opvoedingsstijl en zijn beruchte gelovigen die thuisonderwijs geven. De religieus vrome en conservatieve familie heeft alle negentien van hun kinderen thuisonderwijs gegeven, waarbij moeder Michelle als lerares en directeur fungeert.

De familie kwam onder vuur te liggen toen foto's werden gepost van Josie Duggar die trots haar huiswerk omhoog hield. Zowel fans als critici hadden het gevoel dat het werk dat ze deed iets was dat een veel jonger kind zou kunnen bereiken. Desalniettemin blijven de Duggars hun kroost thuis opvoeden.

3 Angelina Jolie

angelina jolie en haar kinderen
angelina jolie en haar kinderen

Angelina Jolie en haar voormalige echtgenoot, Brad Pitt, hadden hun handen vol aan zes kinderen. Zelfs met een volle zaal kozen ze ervoor om de kinderen thuis te houden voor hun leerervaring. De kinderen van het voormalige paar komen uit verschillende hoeken van de wereld. Ze hebben een dochter, Zahara, die in Afrika is geboren, een zoon die in Cambodja is geboren en een die in Vietnam is geboren.

Jolie zei in 2017 dat ze vanwege hun uiteenlopende roots niet wilde dat de kinderen allemaal in dezelfde monochrome omgeving zouden leren. Ze wilde dat hun opleiding hun diversiteit zou weerspiegelen. Terwijl de kinderen onder toezicht van Angie werden opgeleid, is Maddox nu alleen en gaat hij naar de universiteit in Seoul, Zuid-Korea.

2 Kimberly & James Van Der Beek

familie james van der beek
familie james van der beek

James Van Der Beek en zijn vrouw Kimberly hebben heel wat kinderen onder hun voeten. Het echtpaar heeft nu vijf kinderen in hun clan, en als het gaat om de geboorte en opvoeding van hen, kiezen ze ervoor om dingen met hun hart en geest te doen.

Ze hebben thuisbevallingen gedaan en hebben de thuisonderwijsroute gekozen. De vier oudere Van Der Beek-kinderen krijgen thuisonderwijs en de vijfde, die te klein is om mee te leren, zal op een dag zeker in hun voetsporen treden.

1 Lisa Whelchel

lisa whelchel en boek over thuisonderwijs
lisa whelchel en boek over thuisonderwijs

Voormalig actrice Lisa Whelchel is vooral bekend van haar rol als Blair Warner in de populaire televisieserie The Facts of Life. Lisa was een getalenteerde actrice, die in de jaren zeventig en tachtig bekend was, en ook een vrome wedergeboren christen is.

Ze is standvastig in al haar overtuigingen, inclusief haar mening over ouderschap en de opvoeding van haar kinderen. Zij en haar man (een predikant) hebben ervoor gekozen hun drie kinderen thuisonderwijs te geven, en zijn zelfs zover gegaan dat ze boeken over dit onderwerp hebben geschreven.

Aanbevolen: