15 Dingen die fans over Sheldon Cooper negeerden (maar niet meer kunnen)

Inhoudsopgave:

15 Dingen die fans over Sheldon Cooper negeerden (maar niet meer kunnen)
15 Dingen die fans over Sheldon Cooper negeerden (maar niet meer kunnen)
Anonim

Het is duidelijk dat een van de grootste tv-successen van de moderne tijd, The Big Bang Theory niet alleen een indrukwekkende 12 seizoenen duurde, maar de show bleef gedurende de hele serie een kijkcijferkoorts. Hoewel TBBT werd benadrukt door zijn ensemble-cast, lijdt het weinig twijfel dat Sheldon Cooper het populairste personage was.

Gezien het feit dat een sitcom als The Big Bang Theory door de jaren heen door een breed scala aan mensen is geschreven, is het begrijpelijk dat er van tijd tot tijd enkele inconsistenties in de karakters door de kieren vielen. Om die reden zijn fans van de show vaak behoorlijk vergevingsgezind als het gaat om de aspecten van Sheldon's karakter die niet kloppen. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst met 15 dingen te bekijken die fans kiezen om te negeren over Sheldon Cooper van The Big Bang Theory.

15 Sheldon's verschuivingen in gewichtsclaims

Afbeelding
Afbeelding

Als het op deze lijst aankomt, gaan we het hebben over het feit dat Sheldon Cooper meerdere keren veeleisend is. Om die reden heeft het geen zin wanneer hij simpele dingen verkeerd doet of ergens inconsistent over is. Een perfect voorbeeld van het laatste, we kunnen niet begrijpen dat Sheldon tijdens de aflevering "The Luminous Fish Effect" zegt dat hij 140 lbs weegt. maar in "The Porkchop Indeterminacy" zegt hij dat hij 165 lbs weegt.

14 Sheldons handige vermogen om dingen te bouwen… of niet

Afbeelding
Afbeelding

Vaak een karakter van uitersten, tijdens seizoen 2's "The Killer Robot Instability" beweert Sheldon Cooper niet eens te weten hoe hij een gereedschapskist moet openen. Terwijl dat moment op dat moment wordt gespeeld om te lachen, heeft het in het grote geheel van dingen geen zin, omdat het personage heeft opgeschept over dingen als het bouwen van een CAT-scanner uit de EasyBake Oven van zijn zus.

13 Sheldon's Gremlins-fout

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege Sheldon Cooper's passie voor popcultuur, is hij vaak hartstochtelijk zien debatteren over de details van films, tv-shows en strips. Desondanks citeerde hij een verkeerde film door te zeggen dat de regels van Gremlins waren: "Geef de gremlins niet na middernacht, laat de gremlins niet nat worden". Dit is verkeerd, want het is Mogwais waar je die dingen niet aan kunt doen en als een voorstander van details, had Sheldon dat niet verkeerd moeten hebben.

12 Sheldon koopt een mythe over Albert Einstein

Afbeelding
Afbeelding

Als student van de geschiedenis van de wetenschap past Sheldon Cooper, die Albert Einstein citeert, perfect bij zijn karakter. Toen Sheldon echter hoorde zeggen dat Einstein krankzinnigheid definieerde als "steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten", was het moeilijk te slikken. Dit is het geval omdat veel mensen denken dat Einstein dat zei, maar dat hij het nooit deed en dat is het soort dingen dat Sheldon zou weten.

11 Sheldon vergeet de details van een lijst die hij schreef

Afbeelding
Afbeelding

In een van onze favoriete wegwerpverhaallijnen van Sheldon Cooper brengt hij een aflevering door waarbij de worp van een dobbelsteen alles voor hem bepa alt. Als onderdeel van dat proces controleert hij voortdurend een notitieblok waar hij een lijst heeft opgeschreven om erachter te komen wat het betekent als bepaalde cijfers opduiken. Het probleem hiermee is dat Sheldon een eidetisch geheugen heeft, dus hij zou alles moeten onthouden wat hij heeft opgeschreven.

10 Sheldon vergist zich in het lichtzwaard van Luke Skywalker

Afbeelding
Afbeelding

Omdat Sheldon een toegewijde fan is van de Star Wars-franchise, houdt hij van het Luke Skywalker-personage. Desondanks zei hij ooit tegen Howard dat hij de kleur van zijn auto moest veranderen in "het lichtblauwe lichtzwaard van Luke Skywalker voordat het digitaal werd geremasterd". Sheldon had dat echter nooit moeten zeggen, aangezien Luke's lichtzwaard groen was en hij alleen een blauwe gebruikte als hij het wapen van zijn vader hanteerde.

9 Sheldons omgang met zijn salaris

Afbeelding
Afbeelding

Zoals fans van The Big Bang Theory zich waarschijnlijk herinneren, wordt tijdens een aflevering ontdekt dat Sheldon een heleboel niet-verzilverde cheques op zijn bureau heeft liggen. Op de vraag waarom dat zo is, antwoordt hij dat hij banken niet vertrouwt. Aangezien cheques alleen waarde hebben omdat banken ze willen verzilveren, iets waar Sheldon zeker aan zou denken, had hij ze moeten incasseren en het geld aanhouden.

8 Sheldon's inconsistente kattenallergie

Afbeelding
Afbeelding

Vanaf het begin van deze serie werd het feit dat Leonard lactose-intolerant is vaak ter sprake gebracht. Aan de andere kant lijkt het erop dat de schrijver van de show vergat dat tijdens seizoen 2 werd onthuld dat Sheldon allergisch is voor katten, aangezien hij een schare van hen adopteert tijdens "The Zazzy Substitution" van seizoen 4. Dat gezegd hebbende, deze inconsistentie stelde ons in ieder geval in staat om Sheldon Zazzy te zien zeggen, wat hilarisch was.

7 Sheldon schept plotseling op over zijn vermogen om te dansen

Afbeelding
Afbeelding

Aan het begin van de run van The Big Bang Theory zegt Sheldon Cooper dat hij allebei een enorme hekel heeft aan dansen en dat hij er niet toe in staat is. Toch gaat hij een aantal seizoenen later dansen met Amy, hij is er geweldig in, en hij schept op dat hij de vaardigheid heeft geleerd tijdens zijn "cotillion-training". Het was duidelijk dat de schrijvers van de show waren vergeten dat zijn afkeer van dansen al was vastgesteld.

6 Sheldon vergeet de details van een legendarische Superman-scène

Afbeelding
Afbeelding

Nog een ander voorbeeld van hoe Sheldon ongelijk had over de popcultuur, deze keer had hij het bij het verkeerde eind over misschien wel de meest iconische Superman-filmscène ooit. Terwijl hij met zijn vrienden debatteert over de vraag of een scène waarin Superman een vallende Lois Lane vangt, wetenschappelijk mogelijk is, zegt Sheldon dat de held "naar beneden duikt" om haar te redden. Tijdens de eigenlijke scène is Superman echter op de grond en vliegt naar haar toe.

5 De tijd dat Sheldon een hoop verkreukeld geld had

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens verschillende The Big Bang Theory-scènes konden kijkers zien hoe nauwgezet Sheldon is wanneer hij dingen doet zoals het volledig reorganiseren van de kast van Howard en Bernadette. Desondanks ha alt hij tijdens een aflevering van seizoen 6 waarin hij zijn assistent vraagt om een Valentijnscadeau voor Amy te kopen, een stapel verfrommelde dollarbiljetten uit zijn zak.

4 Sheldon vermeldt nooit zijn jeugdvriend

Afbeelding
Afbeelding

Door de sitcom Young Sheldon weten fans veel meer over het hoofdpersonage van die show en hebben ze hem zien rondhangen met zijn jeugdvriend Tam. Om die reden is een scène uit seizoen 6 waarin Sheldon professor Proton vertelt dat hij geen vrienden had toen hij opgroeide, zinloos. Terwijl TBBT dat probeerde uit te leggen door te stellen dat Sheldon een hekel had aan Tam, zou zijn karakter nooit zo hebben gelogen, vooral niet tegen zijn jeugdheld.

3 Sheldons schijnbare vermogen om helium in te ademen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Sheldons vrienden bij talloze gelegenheden grappen maakten dat hij geen mens was, is het duidelijk dat ze nooit serieus zijn. Gebaseerd op het feit dat tijdens een aflevering van seizoen 3 Kripke een kamer vult waarin Sheldon zich bevindt met Helium en hij alleen lijdt aan een dwaze stem, zou hij eigenlijk een buitenaards wezen kunnen zijn. De mens heeft immers zuurstof nodig, dus hij had het niet moeten overleven om enkele minuten alleen Helium in te ademen.

2 Sheldon herkent een man niet die precies op zijn vader lijkt

Afbeelding
Afbeelding

Voordat hij werd gecast als Sheldons vader in Young Sheldon, was Lance Barber in een aflevering van The Big Bang Theory verschenen als iemand die Leonard als kind had gepest. Tijdens die aflevering deelde Sheldon verschillende scènes met diezelfde pestkop. Dat betekent dat we het idee moeten geloven dat Sheldon tijd doorbracht met een man die precies op zijn lang overleden vader leek en daar nooit kennis van nam.

1 The Times Sheldon gaf er niet om wanneer andere mensen op zijn plek zaten

Afbeelding
Afbeelding

Het lijdt geen twijfel dat Sheldon Cooper rigide is over veel dingen in zijn leven, inclusief andere mensen die op zijn plek zitten, iets waar hij meerdere keren hartstochtelijk op reageert. Maar tijdens sommige van de eerste afleveringen kon het Sheldon niet schelen dat Leonard, Raj en Howard allemaal op zijn plek zaten en hij zat zelfs in een stoel naast de bank tijdens een scène.

Aanbevolen: