20 Ongepaste dingen die we negeerden in Nickelodeon-shows (maar niet meer kunnen)

Inhoudsopgave:

20 Ongepaste dingen die we negeerden in Nickelodeon-shows (maar niet meer kunnen)
20 Ongepaste dingen die we negeerden in Nickelodeon-shows (maar niet meer kunnen)
Anonim

Nickelodeon is misschien een kanaal voor kinderen, maar zo nu en dan kunnen ze grappen maken die volwassenen kunnen krijgen en erom lachen. Als kinderen hadden we nooit gedacht dat de personages die deze dingen zeiden niets anders dan onschuldig waren. Als volwassenen heeft het onze jeugd in feite verpest. Maar we kunnen terugkijken en lachen om de grappen omdat ze slim waren.

Zowel live action als geanimeerde shows bieden de toespelingen en ze waren smaakvol gedaan. Of je sommige van deze grappen nu kent of niet, wees bereid om te lachen om de slimheid van de schrijvers of laat je jeugd verpesten door terug te denken aan de tijd dat je de aflevering van die show voor het eerst zag. Hier zijn twintig ongepaste dingen die we in Nickelodeon-shows hebben genegeerd, maar niet meer kunnen.

20 Hugh's verlichte moment

Afbeelding
Afbeelding

Deze grap was de definitie van TMI. Toen Hugh, de vader van Jimmy Neutron, zei dat hij op een banaan zat toen hij zeven was, moesten volwassenen daar waarschijnlijk voorzichtig om lachen. Het veranderde zijn leven en eerlijk gezegd vragen we ons af wat er zou gebeuren als dat niet was gebeurd.

19 Timmy's tijd alleen

Afbeelding
Afbeelding

The Fairly Odd Parents weet wel grappen te maken die onschuldig lijken, maar dat niet zijn. In dit bericht beweert Timmy tegen zijn ouders dat hij de papieren handdoeken alleen mee naar zijn kamer zal nemen. We zijn nu eigenlijk zijn ouders als het op expressie aankomt.

18 Wat leert hij je, Zoey?

Afbeelding
Afbeelding

In de Zoey 101-aflevering, "Zoey's Tutor", wil Zoey dat iemand haar bijles geeft in een natuurkundeles en verrassend genoeg is Logan buitengewoon slim. Toen Zoey Chase probeerde uit te leggen dat Logan haar zoveel had geleerd, raakte Chase geëxtrapoleerd en nam het de verkeerde kant op omdat hij aannam dat ze aan het daten waren.

17 Verwijst deze keer niet naar cijfers

Afbeelding
Afbeelding

Als je bekend bent met een show gemaakt door Dan Schneider, dan zijn er enkele grappen voor volwassenen die ongelooflijk grappig maar ook subtiel zijn. In Victorious stelt Andre de vraag: "Hoe gaat een persoon van een A naar een D?" Dan reageert Jade met: "Ik had een D in de achtste klas." Het kost wat tijd om de grap te snappen, maar het is best grappig.

16 Verkeerde kop, Patrick

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs SpongeBob is niet veilig voor vuile grappen. Voor dit item kan het op twee manieren worden geïnterpreteerd. Zoals gewoonlijk zou SpongeBob Patrick vertellen dat zijn genie te zien is, maar het klinkt bijna als een woord dat wordt geassocieerd met de mannelijke anatomie. De andere manier is dat Patrick zichzelf bedekt toen SpongeBob naar zijn hoofd verwees.

15 Nee, bedankt, teken

Afbeelding
Afbeelding

Hé Arnold! is een leuke cartoon met een geweldige cast van personages, en natuurlijk zijn er enkele subtiele toespelingen/grappen die hun weg naar binnen slopen. Op de foto hierboven kunnen we Arnolds grootvader op de exacte plek zien staan waar het gewoon grof maar onmiskenbaar grappig.

14 Wat kijk je daar, SpongeBob?

Afbeelding
Afbeelding

Wie had ooit kunnen denken dat SpongeBob niet zo onschuldig zou zijn? Deze beroemde scène beeldt hem uit terwijl hij toekijkt en zinspeelt op iets dat volwassenen in hun vrije tijd zouden kunnen kijken. Toen Gary binnenkwam, veranderde SpongeBob snel van kanaal en beweerde dat hij voetbal aan het kijken was.

13 Die tijd

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een subtielere grap van SpongeBob SquarePants. Vrouwen kunnen dit krijgen zodra ze een bepaalde leeftijd hebben gepasseerd. En vreemd genoeg zegt Octo van alle personages de grap. Het is vreemd dat er een luchtballon onder water drijft, maar dat maakt de grap alleen maar groter.

12 Interessante Quinnvention

Afbeelding
Afbeelding

Quinn van Zoey 101 heeft altijd gekke uitvindingen gedaan en dat maakt haar zo eigenzinnig. Een van haar uitvindingen betreft een auto-ongeluk, en ze heeft een manier om een kussen te hebben om zichzelf te beschermen… waar haar ondergoed is.

11 Dougs geheim onthuld?

Afbeelding
Afbeelding

Deze afbeelding laat gewoon zien dat Doug helemaal niet onschuldig is. Gezien het feit dat zijn verliefdheid Patty naast hem staat, maakt dit dit beeld ongepaster dan het zou moeten zijn. Net toen je dacht dat dit een show is over een jongen die door het puberleven gaat waar elke jonge tiener zich mee kan identificeren.

10 Helga's bekentenis

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een klassieke grap voor volwassenen uit de kluis van Nickelodeon. Helga maakt het Arnold moeilijk en pest hem, maar stiekem houdt ze van hem. Beweren dat hij haar meisjestijd doet beven, is een grote aanwijzing dat ze sterkere gevoelens voor hem heeft.

9 Dat is wat leesmateriaal

Afbeelding
Afbeelding

Rocko's Modern Life heeft een cultstatus gekregen en heeft een nietje in de geschiedenis van Nickelodeon, ondanks dat het een tekenfilm uit de jaren 90 is. Grappen in de jaren 90 waren grof en subtiel, en daar hebben we van genoten in deze klassieke tekenfilm. Hier hebben we Slippy die een tijdschrift leest dat verwijst naar een controversieel tijdschrift in het echte leven.

8 Tijd alleen voor opa

Afbeelding
Afbeelding

Er is een kans dat de Rugrats vergaten dat opa Pickles zo'n gesprek met hen had omdat ze nog maar peuters waren. Ook al heeft opa Pickles het recht om een film voor volwassenen te kijken, het is bizar grappig om de peuters dit te vertellen. Ze hadden in de tussentijd tenminste Reptar-films om naar te kijken.

7 Een handige referentie

Afbeelding
Afbeelding

iCarly heeft zeker veel grappen waar volwassenen in kunnen komen en dat zorgt voor veel gelach. Deze stiekeme verwijzing was erg brutaal voor de schrijvers om Guppy, Gibby's jongere broer, het boek te laten lezen. Als je niet weet hoe Nifty Shades of Beige is ontstaan, kun je maar beter wat onderzoek doen en tegelijkertijd ineenkrimpen en lachen.

6 Wat gaf een hond?

Afbeelding
Afbeelding

The Amanda Show is een klassieker die SNL parodieert en het doet goed werk naast All That!. Wanneer Penelope, Amanda's grootste fan (alsjeblieft), een bloedhond leent om haar geur op te sporen, vindt de hond dansende kreeften. Dan zegt Penelope: "Ik vraag om Amanda, en jij geeft me krabben?!"

5 Sorry mevrouw, inderdaad

Afbeelding
Afbeelding

Josh is eerlijk gezegd heel respectvol. Terwijl hij salsa maakt, volgt hij de instructies van zijn stereo en let dienovereenkomstig op. Toen de man zei dat hij de tomaten moest behandelen alsof ze een goede vrouw waren, legde Josh de tomaten snel neer en verontschuldigde zich. Het was onnodig, maar tegelijkertijd hilarisch.

4 Misleidend op zijn best

Afbeelding
Afbeelding

The Fairly Odd Parents heeft een aantal subtiele grappen die kinderen niet zullen begrijpen. Het is echter verbazingwekkend hoe een afleveringstitel slechts één letter verwijderd is van een term die volwassenen kennen. Het helpt ook niet dat meneer Crocker als visueel voorbeeld wordt getoond, wat de grap nog hilarisch maakt.

3 Welk appartementnummer?

Afbeelding
Afbeelding

Nu zijn appartementnummers één ding, maar de technisch producent Freddie Benson woont toevallig in appartement 8D. Het lijkt op een gezicht, maar als het gelijkteken wordt toegevoegd, ziet het er ongepaster uit dan het zou moeten zijn.

2 Heel stiekem, Logan

Afbeelding
Afbeelding

Zoey 101 doet het opnieuw met de subtiele toespelingen. Deze keer is Logan er weer bij met een tanktop die hij draagt met het label 'I Spent One Night in Paris'. De referentie? Het is eigenlijk een volwassen film met de enige echte Paris Hilton in de hoofdrol.

1 Super slim, schrijvers

Afbeelding
Afbeelding

Dus, de locatie in SpongeBob SquarePants heet Bikinibroek, zoals iedereen weet. Wat ook interessant is, is dat daar de Krabby Patty is gevestigd. Als de namen niet kloppen, verwijst het naar iemand die een bikinibroekje draagt en wat "persoonlijke problemen" heeft.

Aanbevolen: