15 Fantheorieën over Sam en Dean van Supernatural waar we maar niet aan kunnen denken

Inhoudsopgave:

15 Fantheorieën over Sam en Dean van Supernatural waar we maar niet aan kunnen denken
15 Fantheorieën over Sam en Dean van Supernatural waar we maar niet aan kunnen denken
Anonim

Supernatural is een van de populairste shows van The CW. Sinds de introductie in 2005 is het een enorm succes gebleken in termen van kijkers en is het nu de langstlopende serie van het netwerk. Het volgt twee broers die op bovennatuurlijke wezens jagen, zoals demonen, geesten en andere soorten monsters. Nu, in zijn 15e seizoen, komt er eindelijk een einde aan de show, met de laatste aflevering die in mei 2020 wordt uitgezonden.

Met het einde van de serie in zicht, lijkt het een perfect moment om enkele van de meest interessante fantheorieën over de show opnieuw te bekijken. Er zijn tenslotte zoveel seizoenen en personages geweest dat er genoeg verhaallijnen zijn waar fans over kunnen speculeren. Kijk maar eens naar deze fascinerende theorieën waardoor je op een heel andere manier naar Supernatural gaat kijken.

15 De monsters zijn een product van Dean's geestesziekte

Volgens een prominente theorie vechten Dean en Sam niet echt tegen monsters. In plaats daarvan is de oudere broer eigenlijk geestesziek en zijn de avonturen die hij met zijn broer beleeft niet echt. Ze maken deel uit van zijn hallucinaties terwijl hij omgaat met de traumatische gebeurtenissen uit zijn jeugd toen zijn moeder stierf in de brand.

14 Alle gebeurtenissen na seizoen 3 maken deel uit van een droom

Sommige fans geloven dat de overgrote meerderheid van de gebeurtenissen in Supernatural wel eens deel kunnen uitmaken van een droomreeks. Zowel Sam als Dean worden knock-out geslagen en slapen tijdens aflevering 10 van het 3e seizoen van de show. De theorie stelt dat ze nooit wakker zijn geworden en dat de rest van de gebeurtenissen van de volgende seizoenen slechts een deel van hun verbeelding is.

13 Dean en Sam zullen samen sterven

Dean en Sam zijn verschillende keren gestorven maar teruggebracht. Wanneer de broers uiteindelijk aan hun einde komen, beweren veel fans dat ze dit tegelijkertijd zullen doen. Dit zou een geweldig thematisch einde zijn, aangezien de broers eindelijk weer bij hun ouders zouden zijn als één gelukkig gezin.

12 Sam en Dean veroorzaakten de zombies in The Walking Dead

Een leuk paasei in Supernatural gebeurde toen Dean en Sam een honkbalknuppel hadden die bedekt was met prikkeldraad waarvan ze beweren dat het hun vaders waren. Acteur Jeffrey Dean Morgan verschijnt in beide shows en gebruikt zo'n wapen in The Walking Dead. Fans hebben theorieën bedacht dat de twee series met elkaar verbonden zouden kunnen zijn en dat Sam en Dean op de een of andere manier de uitbraak veroorzaakten die leidde tot zombies.

11 Het ongeluk van de Winchester is te wijten aan een paar kapotgeslagen spiegels

De meeste mensen weten dat het inslaan van een spiegel ongeluk brengt. Dit heeft geleid tot een fantheorie dat de pech van Dean en Sam in de show te wijten is aan het breken van de spiegels toen ze Bloody Mary probeerden op te roepen. Het evenement vond plaats in seizoen 1 en de broers hebben sindsdien nooit meer geluk gehad.

10 Gabriel heeft een zwak voor Sam

Veel fans hebben gemerkt dat Gabriel en Sam een zeer hechte relatie lijken te hebben. Precies waarom dit is is gespeculeerd over vele malen. Een prominente theorie is dat de twee zich tot elkaar aangetrokken voelen en een relatie zullen krijgen, terwijl andere theorieën beweren dat het paar op de een of andere manier verwant zou kunnen zijn.

9 Michael heeft John constant bezeten

We weten dat Michael John ooit bezeten had, omdat het personage hem toestemming gaf om dat te doen toen hij jonger was. Een deel van de fans gelooft echter dat Michael John misschien al een groot deel van zijn leven in zijn bezit heeft gehad. Dit zou enigszins verklaren waarom hij Sam en Dean anders behandelde dan Adam, omdat hij ze met opzet trainde om vaten te zijn.

8 Sam stelde zich zijn relatie met Amelia voor

Een paar theorieën hebben verklaard dat Amelia misschien geen echte vrouw was, maar eerder een product van Sams verbeelding. Nu de verdwijning van zijn broer Dean grote mentale problemen veroorzaakt, denken sommige fans dat dit hem ertoe heeft kunnen aanzetten om met Amelia te komen. Iemand die verdacht veel op hem lijkt en alleen verschijnt in surrealistisch ogende verlichting.

7 Er zal een religie zijn gebaseerd op Sam en Dean

Sam en Dean hebben allerlei ervaringen met wezens zoals engelen, demonen en zelfs God. Deze theorie stelt dat het paar hierdoor hun eigen religie zal opzetten omdat ze echt bewijs van hun bestaan hebben. Ze zouden gemakkelijk volgers kunnen krijgen en zich over de hele wereld kunnen vestigen.

6 Het paar is al dood en is nu in de hemel

Sam en Dean zijn verschillende keren vermoord en weer tot leven gebracht. Toch beweert deze theorie dat het paar broers eigenlijk al heel lang dood is. Hun voortdurende gevechten terwijl ze proberen de wereld te redden, is hun versie van de hemel, want het is wat ze het liefste doen, meer dan wat dan ook.

5 Of Sam of Dean wordt een Messiasfiguur

Supernatural heeft duidelijk een aantal religieuze thema's in de show. Het bevat tenslotte demonen en engelen, evenals concepten zoals de hemel. Dit heeft sommigen ertoe gebracht te denken dat ze gezien kunnen worden als Messiasfiguren zoals Jezus. Hun moeder heette Maria en ze treden op als een verlosser en staan ook op uit de dood.

4 Cas geneest Sam en Dean altijd en laat ze zonder zichtbare wonden achter

Een ding dat fans hebben opgemerkt in Supernatural is dat zowel Sam als Dean nooit oppervlakkige verwondingen lijken te hebben. Wanneer ze gewond zijn, heeft het geen invloed op hen of geneest het ongelooflijk snel. Een theorie suggereert dat dit het resultaat kan zijn van het feit dat Cas hen constant geneest om hen te beschermen terwijl ze vechten tegen zijn vijanden.

3 Sam is eigenlijk de zoon van Azazel

Een fan heeft gesuggereerd dat Sam misschien niet echt de zoon is van John en Mary. In plaats daarvan zou zijn vader Azazel kunnen zijn, die enkele van zijn persoonlijkheidsverschillen verklaart in vergelijking met zijn broer Dean. Dit zou betekenen dat hij niet echt Dean's broer is en een meer spirituele oorsprong heeft.

2 Sam en Dean's vader, John, stierven eigenlijk in de nacht van het vuur

Deze theorie sluit aan bij het argument dat Dean eigenlijk geestesziek is. Volgens degene die het bedacht heeft, is John niet met zijn zoons uit de brand ontsnapt. Hij is eigenlijk samen met zijn vrouw omgekomen. Het schuldgevoel dat hij zijn vader niet kon redden en het trauma van het zien branden van zijn ouders, leidden ertoe dat Dean zijn verstand verloor.

1 Castiel en Dean zullen een romance hebben

Supernatural zit vol met paren die fans willen zien aansluiten bij elkaar. Een van de meest populaire is Castiel en Dean. Verschillende theorieën suggereren dat de twee beide biseksueel kunnen zijn en dat ze af en toe met elkaar hebben geflirt. Het argument stelt dat ze uiteindelijk samen zullen komen.

Aanbevolen: