15 Dingen die nergens op slaan bij Sons of Anarchy

Inhoudsopgave:

15 Dingen die nergens op slaan bij Sons of Anarchy
15 Dingen die nergens op slaan bij Sons of Anarchy
Anonim

Vanwege het feit dat zoveel moderne tv-programma's fantastisch zijn, kan het heel moeilijk zijn voor sommige fantastische series om op te vallen. Ondanks alle geweldige televisiedrama's waar Sons of Anarchy mee concurreerde, was het echter een enorme hit in de kijkcijfers en hoewel het al jaren uit de lucht is, zijn veel mensen er nog steeds dol op.

Hoe geliefd Sons of Anarchy door de jaren heen ook is geweest, de show is verre van perfect. Als je er echt over nadenkt, waren er veel aspecten van de serie die geen enkele vorm van interne logica hadden. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst met 15 dingen te bekijken die nergens op slaan over Sons of Anarchy.

15 Clay's zorgen over de regel "Geen rit, geen lidmaatschap"

Als SAMCRO-president toont Clay tijdens de vroege seizoenen van Sons of Anarchy veel controle over zijn club. Het enige waar hij zich zorgen over lijkt te maken, is de artritis in zijn handen, aangezien de club de regel 'geen rit, geen lidmaatschap' heeft. Echter, gezien de loyaliteit van de club aan Clay en het feit dat Jax oprechte bezorgdheid toont over zijn kwaal, lijkt het uiterst onwaarschijnlijk dat ze hem de deur zouden wijzen.

14 Jax negeert het feit dat hij een halfzus heeft

In de geschiedenis van Sons of Anarchy wordt enorm duidelijk gemaakt dat Jax om twee dingen geeft, zijn motorclub en familie. Gezien hoe fel loyaal hij is aan de leden van zijn clan, is het volkomen ongepast voor hem om schijnbaar geen enkele moeite te doen om de Ierse halfzus die hij in zijn leven ontdekt te behouden.

13 Damon Pope's ondergang

Ongetwijfeld een van de beste schurken van SOA, Damon Pope leek een enorme bedreiging, zowel in leven als dood, aangezien een premie automatisch op het hoofd zou worden geplaatst van iedereen die zijn leven neemt. Om die reden, wanneer Jax Pope uitschakelt, laat hij Clay erin. Ondanks al die opbouw werd de bounty-verhaallijn echter snel geschrapt. Dit roept de vraag op, waarom zou je zo'n geweldig personage creëren om hem zonder pardon te sturen?

12 Betrokkenheid van Chibs met een agent

Ongetwijfeld het hart en de ziel van SAMCRO, op Chibs kon altijd worden vertrouwd, zelfs als andere clubleden hun broers in gevaar brachten. Dat is tot de laatste afleveringen, waarin hij plotseling een romantische relatie krijgt met een agent die gemakkelijk iedereen om wie hij gaf in gevaar had kunnen brengen. Dit heeft om twee redenen geen zin, het was zo vreemd voor Chibs en de verhaallijn ging nergens heen.

11 Lee Toric, Superschurk

Ongetwijfeld een van Sons of Anarchy's slechtste personages ooit, Lee Toric was zo overdreven dat het vaak voelde alsof de schrijvers gewoon lui waren toen ze zijn voortgang in kaart brachten. Hij moest tenslotte een soort superschurk zijn om verschillende gevangenen aan de touwtjes te trekken en ondanks zijn duistere achtergrond op zijn gemak een gevangenis in en uit te wandelen.

10 Gemma geeft Abel de SAMCRO-ringen

Als je aan Gemma en SAMCRO denkt, was ze vanwege haar betrokkenheid bij de club aangevallen, betrokken bij het overlijden van haar man en nam haar eigen zoon haar van het leven. Ondanks dat alles, net voordat ze wegrent in een poging om aan de toorn van haar zoon te ontsnappen, denkt ze op de een of andere manier dat het een goed idee is om haar kleinzoon SAMCRO ringen te geven die hem zouden kunnen veroordelen tot een soortgelijk leven.

9 Juice Werken met de politie

Zoals fans van SOA zich zullen herinneren, toen Juice werd geconfronteerd met een agent die zijn biologische vader kende, werkte hij samen met de politie vanwege een oude clubregel die Afro-Amerikaans lidmaatschap uitsluit. Dat is moeilijk te slikken omdat niemand in de club racistisch lijkt, hij had nog nooit gezien dat die regel werd gehandhaafd, werken met de politie was een enorm verraad en SAMCRO werkte met verschillende zwarte mensen.

8 Unser's kanker

Zoals het geval is met veel shows, liet Sons of Anarchy fans met verschillende onbeantwoorde vragen achter. Tot op de dag van vandaag vragen we ons bijvoorbeeld af waarom de schrijvers van de show Unser kanker hadden laten zijn. Zijn ziekte vorderde tenslotte nooit op een realistische tijdlijn, de show leek zijn kwaal na verloop van tijd helemaal te vergeten, en het had veel verhaallijnpotentieel kunnen openen als hij een agent was gebleven.

7 Het idee dat iedereen een SAMCRO-prospect wil zijn

Toen Sons of Anarchy begon, was het duidelijk dat de aantrekkingskracht van een SAMCRO-prospect de hoop was dat de persoon op een dag een volwaardig clublid zou worden. Echter, gezien het waardeloze werk van prospects en het feit dat zovelen van hen vroegtijdig stierven, is het moeilijk te geloven dat mensen zich bleven aanmelden voor die rol.

6 Het offer van Jax dient geen doel

Uiteindelijk besloot Jax met opzet een einde te maken aan zijn eigen leven in een poging zichzelf en de club waar hij zoveel van hield te verlossen. Het probleem met dat idee is dat de kijkers en Jax toen wisten dat zijn vader precies hetzelfde deed om vergelijkbare redenen en dat SAMCRO er helemaal niet op verbeterde. Erger nog, Jax zou maar al te goed weten dat hij zijn zonen eindeloos verdriet opdrong.

5 Iedereen die Gemma's versie van evenementen koopt

Hoewel Gemma en Tara een moeilijke relatie hadden, verraste het de oudste van de twee toen ze haar schoondochter definitief wegstuurde. Als zodanig maakte de achtergebleven plaats delict duidelijk dat haar leven op een zeer verontrustende en persoonlijke manier was genomen. Desondanks knipperde niemand met de ogen toen Gemma beweerde dat Tara door een professional was uitgeschakeld.

4 Charmante burgers die oké zijn met SAMCRO die in de stad bestaat

Tijdens de vroege afleveringen van SOA wordt duidelijk gemaakt dat de mensen van Charming het goed vinden dat SAMCRO binnen hun grenzen opereert, omdat ze andere criminelen onder controle houden, wat logisch was. Helaas introduceerde de show veel zeer gevaarlijke mensen in het gebied en clubleden namen deel aan verschillende snelle achtervolgingen die gewone burgers in gevaar brachten.

3 Andere organisaties die gewillig met de zonen werken

Gezien het feit dat criminele groepen elkaar niet kunnen aangeven bij de politie, kunnen criminelen alleen vertrouwen op angst en eer onder dieven om mensen aan hun afspraken te houden. Met dat in gedachten roept het de vraag op, waarom zou iemand met SAMCRO werken? De groep heeft zich tenslotte tegen veel van hun voormalige zakenpartners gekeerd, wat bewijst dat ze het vertrouwen niet waard zijn.

2 Clay's financiële problemen

Vanaf het begin van SOA wordt duidelijk gemaakt dat Clay wanhopig is om SAMCRO te blijven controleren, gedeeltelijk omdat de man blut is. Het idee dat een man die jarenlang als smokkelaar heeft gewerkt, wat hem een fortuin had moeten opleveren, echter niet klopt. Het zou één ding zijn als de man hoog op het varken leek te leven, maar hij heeft ook geen extravagante levensstijl.

1 Jax's plan om rechtdoor te gaan

Hoewel Jax Teller in de loop der jaren moreel verwerpelijk is geweest, was een van de belangrijkste redenen waarom veel kijkers hem bleven steunen, zijn inspanningen om SAMCRO legitiem te maken. Wanneer hij echter eindelijk die kant op gaat, is het verbijsterend dat hij denkt dat het runnen van een escortservice die intieme ontmoetingen mogelijk maakt, gewoon is, aangezien dat ook zeer illegaal is.

Aanbevolen: