20 Verprutste plotgaten van schaamteloos die ons boos maken

Inhoudsopgave:

20 Verprutste plotgaten van schaamteloos die ons boos maken
20 Verprutste plotgaten van schaamteloos die ons boos maken
Anonim

Het woord 'schaamteloos' impliceert dat er niet zoiets bestaat als een tweede gedachte als het gaat om actie, en er is geen enkel gevolg in zicht.

Negen volledige seizoenen lang heeft de familie Gallagher een leven geleefd zonder een seconde na te denken over Shameless, een show die de traditionele definitie van 'familie' overneemt en volledig op zijn kop zet! Patriarch Frank Gallagher heeft nog nooit een pagina in een metaforisch 'vaderhandboek' gelezen, en zijn dochter Fiona moet Franks twijfels goedmaken door haar vijf broers en zussen op te voeden en de moederhoed te dragen binnen het huishouden van Gallagher. Elke Gallagher-broer wordt geconfronteerd met zijn eigen beproevingen en beproevingen en het zou zacht uitgedrukt zijn om hun leven als "chaotisch" te beschrijven!

Met negen seizoenen van het extreme bestaan van de Gallagher, is er onvermijdelijk een verhaallijn (of twee) Schaamteloze fans zouden liever vergeten, of op zijn minst meer antwoorden vinden! Hier zijn twintig voorbeelden!

20 Fiona's relatie met Jimmy

Fiona's relatie met Jimmy "Steve" Lishman heeft gedurende de hele serie een aantal sterke "Ross en Rachel"-vibes! Ja, Fiona's hart leek altijd vast te zitten aan Jimmy, maar hoe zit het met het gebrek aan authenticiteit en vertrouwen in hun relatie? Jimmy verbergt verschillende aspecten van zijn leven voor Fiona, het meest in het oog springend, zijn ware identiteit!

Relaties zijn gebaseerd op liefde, vertrouwen en ware identiteit, meid!

19 Frank's behandeling van tante Ginger

Vrijwel meteen wanneer Shameless begint, maken fans kennis met de neiging van de Gallagher om het leven te leiden op basis van nogal kleurrijke praktijken.

We begrijpen dat het voor de familie moeilijk is om aan geld te komen en nog moeilijker om te houden, dus een van de eerste pogingen van de Gallaghers om snel rijk te worden, is om op onethische wijze de erfenis van hun overleden tante Ginger te beramen!

18 Sheila's reis met agorafobie

True Shameless fans weten dat Sheila Jackson een personage is dat tijdens de serie veel positieve veranderingen ondergaat; waar, veel situaties die ze ervaart kunnen onconventioneel zijn, maar Sheila groeit absoluut ten goede!

Een extreem over het hoofd gezien aspect van Sheila's persoonlijkheid? Het bijna verdwijnen van haar pleinvrees. Agorafobie is voor velen een serieuze strijd, en om te zien dat Sheila's worsteling met de stoornis geleidelijk verdwijnt, klopt niet!

17 Fiona's relaties met getrouwde mannen

'Tot de dood ons scheidt? Niet zozeer als je Fiona Gallagher bent!

Fi's staat van dienst met getrouwde mannen is behoorlijk gebrekkig. Haar veronderstelde soulmate Jimmy bevond zich in een lastige situatie toen hij de knoop doorhakte voor juridische doeleinden, en later een oude kennis van de middelbare school inha alt, die zich al had verbonden met zijn middelbare schoolliefde, maar Fi schonk er geen aandacht aan!

16 Sheila en Jody's relatie

Familiebanden binden familieleden samen, maar wacht tot je over de familie Jackson hoort!

Sheila's dochter Karen had verschillende relaties tijdens de run van Shameless, met name haar huwelijk met grungeteddybeer Jody. Nadat hun verbintenis uit elkaar viel, bevond Jody zich niet zomaar in de armen van een vrouw: die vrouw was de moeder van zijn ex-vrouw!

Kun je je voorstellen dat je moeder met je ex uitgaat? Nee!

15 Jimmy's relatie met zijn familie

Afgaande op Jimmy's relatie met Fiona, is het geen grote verrassing om te horen dat andere relaties in zijn leven niet veel gezonder zijn.

Een van Jimmy's centrale conflicten draaide om de rijkdom van zijn ouders. In de loop van de show probeert hij weg te lopen van hun status en kiest hij ervoor om zijn relatie met hen te verwaarlozen. Wat geeft iemand die de Gallagher-clan zo dierbaar heeft behandeld?

14 Debbie's totale persoonlijkheidsmake-over

Tiener worden is voor niemand gemakkelijk, maar de aanval van de puberteit heeft Debbie Gallagher hard geraakt!

Het lieve Gallagher-meisje stond erom bekend dat ze er voor iedereen was, maar schijnbaar van de ene op de andere dag werd Debbie een tiener en wordt ze een heel ander persoon. Ze is plotseling onbeleefd tegen iedereen in de buurt en wordt verteerd door situaties die haar volwassenheidsniveau ver te boven gaan. Oh, waar is lieve Debs gebleven?

13 Het totale gebrek aan geweten

Het kan moeilijk zijn voor een serie van negen seizoenen om een specifieke verhaallijn te verfijnen waarin de familie Gallagher geen bewijs van geweten kan tonen!

Een van de meest binge-waardige eigenschappen van Shameless is het bijhouden van de extreme complotten van het leven van de Gallaghers vanwege het absurde karakter van hun eindeloze shenanigans. Soms is echter een realiteitscheck nodig; hoe kunnen zoveel personages geen geweten hebben?

12 Lip en Mandy's relatie

Als één familie ooit de Gallaghers een run voor hun geld zou geven, zouden het de Milkoviches zijn! De relatie van Mandy en Lip is slechts een van de turbulente relaties in het kamp van Milkovich en Gallagher, en het is absoluut naar adem snakken!

Mandy en Lip inspireren misschien een paar hoofdkraken; het paar was lange tijd aan en uit en inspireerde een aantal complexe gevoelens.

11 Kevin houdt zijn vrouw geheim

Kevin en Veronica's relatie is een van de meest solide relaties binnen de Shameless-wereld; het kan moeilijk zijn voor fans om eventuele onvolkomenheden in hun relatie te begrijpen!

Kev staat bekend om zijn loyaliteit, dus als we eraan worden herinnerd dat hij ooit een vrouw had waar hij nog nooit iemand over had verteld, maakt ons gek. Hij was ooit getrouwd met een vrouw die al een kind had. Serieus, kerel?

10 Jimmy's huwelijk met Estefania

Fiona en Jimmy's relatie liep op de klippen toen Jimmy een levensveranderende beslissing nam; hij trouwde met een vrouw genaamd Estefania, zodat ze in aanmerking zou komen om deportatie te voorkomen. Het grootste deel van hun verhaal draait om zijn verplichting jegens Estefania toen zijn hart in het huishouden van Gallagher lag!

Het hart wil wat het wil, maar Jimmy was nog steeds getrouwd en vastbesloten om dit belangrijke detail over het hoofd te zien.

9 De situatie van het hele kankerkamp

Frank Gallagher stond natuurlijk bekend om zijn loyaliteit aan de fles, maar buiten zijn grote clan had hij momenten van intimiteit met Carl, misschien wel de meest ondeugende Gallagher-jongen! Hoewel Carl begreep dat zijn vader in twijfelachtige situaties kon komen, was hij vaak klaar voor de uitdagingen van Frank.

Frank overtuigde Carl ooit om te doen alsof hij kanker had voor het geld. Bruto!

8 Karen overleeft haar auto-ongeluk

Kwesties van het hart kunnen ingewikkeld zijn. Vaak merken we dat we ons in scenario's bevinden waarvan we nooit zouden denken dat we ze in staat zouden zijn, maar geen enkele kon tippen aan Mandy's hitte van het moment crime of passion over Lip!

Lip en Karen waren al een tijdje aan en uit voordat Mandy doelbewust over Karen heen reed. Afgaande op de nasleep van het ongeluk, is het een wonder dat ze het heeft overleefd!

7 Fiona en Frank's relatie

Het is begrijpelijk dat Frank Gallagher's staat van dienst bewijst dat hij niet iemand is voor verandering, dus het is logisch dat Fiona hetzelfde voelt als zij met haar pops!

Fi's familieloyaliteit wordt door de jaren heen zelden verbroken, vooral als verzorger voor haar broers en zussen, dus het klopt niet hoe ze Franks verzoek volledig zou weigeren als hij een levertransplantatie nodig heeft. Frank IS tenslotte familie!

6 Kevin en Veronica's weg naar ouderschap

Het pad naar het ouderschap van geen enkel stel is identiek, maar het pad van Veronica en Kevin is zeker een van de meest onconventionele verhaallijnen in de televisiegeschiedenis!

Veronica's moeder stemt ermee in om hun kind te dragen nadat 'V' hoort dat ze geen kinderen kan krijgen. Na een moeilijke zwangerschap wordt Veronica's moeder verliefd op de baby en wil ze haar ondanks hun instemming houden, op een van de treuriger momenten in de serie.

5 Frank's vermiste dochter

Frank staat net zo goed bekend om zijn vaderlijke status als om zijn loyaliteit aan het Alibi!

Na vele seizoenen met af en toe een grapje over het aantal kinderen dat Frank heeft verwekt, verschijnt er in het vierde seizoen een 'mysterie' Gallagher op het toneel. Als Frank een transplantatie nodig heeft, raadpleegt hij zijn "andere" dochter Samantha om te helpen, zonder dat hij dat vooraf heeft gezegd!

4 Mickey's relatie met zijn vader

Hoe vooruitstrevend de samenleving ook wordt, er zijn ouders die weigeren het authentieke zelf van hun kinderen te accepteren, zelfs in fictie.

Mickey Milkovich's vader is een van deze verontruste ouders die ervoor kiezen hun geïnternaliseerde misverstanden op te dringen aan hun kinderen toen hij Mickey dwong met een vrouw te trouwen nadat hij Mickey betrapte die tijd met Ian doorbracht, wat een effect heeft op Mickey's acceptatie van zijn ware zelf!

3 Mickey's huwelijk

Mickey's huwelijk is in de eerste plaats volledig gebaseerd op een niet-authentiek karakter. Het is niet alleen geregeld, er is ook nauwelijks genegenheid tussen de twee!

Geloof het of niet, het Milkovich-huwelijk duurt veel langer dan de meeste Shameless-fans hadden gedacht, vooral gezien de hoeveelheid problemen die de twee samen doorstaan. Svetlana is soms bezitterig van Mickey, dus wat is er aan de hand?

2 Fiona's totale karaktertransformatie

Fiona Gallagher's supervrouwstatus als de verzorger van Gallagher is super bewonderenswaardig, dus als een Shameless-fan eenmaal bij de verhaallijn van het vierde seizoen komt waarin Fiona tijdens het feesten niet naar Liam kijkt en hem in groot gevaar brengt, is het moeilijk om naar te kijken.

Hoewel Fiona worstelt met de nasleep van haar acties, wordt ze naar de gevangenis gestuurd. Fi achter de tralies zien kan schokkend zijn!

1 Frank's overlevingspercentage

Een centrale verhaallijn over Shameless, die meer een hoofd-krabber is dan een situatie die een emoji met een boos gezicht waardig is, is het schijnbaar eeuwige bestaan van Frank Gallagher.

Hoe ter wereld heeft Frank realistisch gezien al zijn aanvaringen met de wet of worsteling met middelenmisbruik overleefd? We zijn blij dat de familie Gallagher altijd een vader had door dik en dun, maar serieus, wat geeft het?

Referenties: YouTube, mevrouw Mojo, Gazette Review, ScreenRant, AV Club

Aanbevolen: