15 BTS-foto's van de bovennatuurlijke cast die ons minder boos maken Het eindigt

Inhoudsopgave:

15 BTS-foto's van de bovennatuurlijke cast die ons minder boos maken Het eindigt
15 BTS-foto's van de bovennatuurlijke cast die ons minder boos maken Het eindigt
Anonim

Supernatural is al jaren een van de meest populaire shows op het kleine scherm en fans zijn verdrietig om te zien dat de serie ten einde loopt. Weinig mensen hadden kunnen voorspellen dat de serie zo'n hondsdolle aanhang zou ontwikkelen, en met elk voorbijgaand seizoen lijkt het alsof de show alleen maar populairder is geworden. Zodra de serie definitief stopt, kunnen we ons voorstellen dat nieuwe fans de show op streamingplatforms zullen blijven ontdekken.

Niemand vindt het leuk om een show te zien eindigen, maar dit is een onvermijdelijkheid waar we allemaal mee te maken krijgen. Gelukkig had de cast die deze serie tot leven bracht een geweldige tijd toen de camera's niet draaiden, wat leidde tot een aantal fantastische en openhartige foto's die werden gemaakt.

Vandaag gaan we een aantal geweldige foto's bekijken van de Supernatural-cast die plezier heeft.

15 Praat over dingen niet te serieus nemen

Bovennatuurlijk
Bovennatuurlijk

Hoewel Supernatural een serie is met veel serieuze thema's, zijn er momenten van lichtzinnigheid die helpen de zaken in evenwicht te brengen. De cast weet duidelijk hoe ze het licht moeten houden als de camera's niet draaien, en deze foto laat zien dat iedereen een manier vindt om te relaxen tussen de opnames van de serie door.

14 Opnemen achter de microfoon en erin stappen

Bovennatuurlijk
Bovennatuurlijk

Acteren heeft alles te maken met reageren en het overbrengen van emoties, en de cast weet dit buitengewoon goed te doen. De show is tenslotte een enorme hit en de betrokken acteurs hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Ze kunnen dit zelfs in de studio doen terwijl ze spraakopnamen maken.

13 Even een dutje doen met de jongens

bovennatuurlijk
bovennatuurlijk

Het lijkt misschien allemaal leuk en spelen, maar de waarheid is dat acteren een belastende ervaring is die voor alle betrokken partijen uitputtend kan zijn. Dus, wat is een betere manier om tijd door te brengen op de set dan door een dutje te doen? Nou, een gekke foto maken kan ook werken.

12 De spanning tussen de twee nemen doorbreken

Bovennatuurlijk
Bovennatuurlijk

Als iedereen op de set constant gespannen is, zal de werkomgeving verpest worden en zal het eindproduct gewoon niet zo goed zijn. Zoals het er hier uitziet, lijkt het alsof iedereen weet hoe je een moment moet nemen en gewoon een keer gek moet doen. Het is geen wonder waarom deze show zo goed is.

11 De jongens pronken met hun grills

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn genoeg gekke en maffe monsters die op Supernatural verschijnen, dus het is logisch dat er genoeg rekwisieten in de buurt zijn om plezier mee te hebben. Jensen Ackles en Jared Padalecki namen even de tijd om hun grills te flitsen en plezier te maken voor de camera's hier.

10 Dit is zo hartverwarmend als het maar kan

bovennatuurlijk
bovennatuurlijk

Performer Jensen Ackles heeft eigenlijk elke vrouw over de hele wereld om zijn vinger gewikkeld, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat foto's als deze doen om hem aantrekkelijker voor hen te maken. Dit was een ontroerend moment waarop hij even de tijd nam om dit schattige kind vast te houden voor een foto.

9 Een vredesteken opwerpen in het midden van chaos

bovennatuurlijk
bovennatuurlijk

Stel je voor dat je geen idee hebt wat er werkelijk in de serie gebeurt en op een dag gewoon door de set slentert. Het zou angstaanjagend zijn om zoiets zojuist gepost te zien, maar voor Supernatural is dit gewoon een andere dag in de buurt. Een pluim voor het overgeven van het grootste vredesteken dat ooit heeft bestaan.

8 Misha Collins en Mark Sheppard met The Bromance

bovennatuurlijk
bovennatuurlijk

Performers Misha Collins en Mark Sheppard zijn twee personen die veel hebben bijgedragen aan de serie, en als zodanig zullen fans vooral verdrietig zijn om te zien dat ze voor altijd verdwenen zijn. Acteurs die een vriendschap en kameraadschap delen, maakt een wereld van verschil, en het is geweldig om te zien hoe deze twee van elkaars gezelschap genieten.

7 Jensen Ackles en Jared Padalecki zien er scherp uit

Afbeelding
Afbeelding

Als de twee sterren in de serie hebben Jensen Ackles en Jared Padalecki een unieke band opgebouwd die hun optredens des te beter heeft gemaakt. Deze openhartige opname werd tussen de opnames door gemaakt en het laat zien dat het paar er vliegensvlug uitziet en lacht net voordat ze de perfecte foto maakten.

6 Er is nooit een saai moment op de set

bovennatuurlijk
bovennatuurlijk

Na het bekijken van enkele van deze hilarische foto's, moeten we toegeven dat we jaloers zijn dat we nooit op de set hebben mogen gaan om te zien hoeveel plezier iedereen dagelijks heeft. Alleen deze foto laat zien dat iedereen het naar zijn zin heeft terwijl hij even een korte pauze neemt van het filmen.

5 Jared en Jensen hebben duidelijk iets grappigs gehoord

supernat
supernat

Met al het talent dat betrokken is bij het maken van Supernatural, spreekt het voor zich dat er een buitengewoon grappig persoon voor nodig is om iedereen aan het lachen te maken tijdens het filmen. Het is duidelijk dat zo iemand die dag toevallig op de set was, want de jongens lachen zichzelf uit voordat ze weer gaan filmen.

4 Misha voedt Jared terloops op de set

super
super

Dit is waarschijnlijk niet iets dat altijd gebeurt op de Supernatural-set, maar de persoon die deze foto heeft gemaakt, zou blij moeten zijn dat ze het moment hebben vastgelegd. Misha en Jared zijn duidelijk bevriend met elkaar, omdat we ons geen andere reden kunnen voorstellen waarom Misha Jared zo graag zou voeden.

3 Donovan Stinson werd hier in het midden betrapt

super
super

Donovan Stinson is een artiest die al een paar keer meedoet, waaronder een periode in de serie Supernatural. Het is duidelijk dat de rest van de cast het leuk vindt om Donovan in de buurt te hebben, aangezien ze allemaal tegen hem opgingen en hem in het midden van deze dwaze castfoto dwongen.

2 Jensen en Jared: A Bromance For The Ages

super
super

Ervoor zorgen dat je je mede-sterren wat genegenheid toont, kan een goede manier zijn om te laten zien dat je om hen geeft tijdens het filmen, en zoals het er hier uitziet, zijn Jared Padalecki en Jensen Ackles niet bang om hun bromance bekend te maken. Het lijkt erop dat deze twee iedereen snel aan het lachen hebben gemaakt.

1 Jensen en Jared proberen karakter te behouden

zo
zo

Een van de lastigste dingen van acteren is een manier vinden om tussen de opnames in karakter te blijven, zodat de show door kan gaan. Jensen Ackles en Jared Padalecki zijn volmaakte professionals, maar zelfs zij kunnen een snelle lach en een karakterbreuk niet weerstaan voordat ze weer gaan filmen.

Aanbevolen: