Hogan weet het beste: 18 geheimen die VH1 probeerde te begraven

Inhoudsopgave:

Hogan weet het beste: 18 geheimen die VH1 probeerde te begraven
Hogan weet het beste: 18 geheimen die VH1 probeerde te begraven
Anonim

Uiteindelijk, hoewel de show een groot succes was tijdens zijn tijd op VH1, deed de realityserie de familie meer kwaad dan goed. Terugkijkend scheurde het ze eigenlijk allemaal uit elkaar. De show werd vrijwel gedwongen geannuleerd vanwege het drama dat zich achter de schermen afspeelde. Een daarvan omvatte het auto-ongeluk van Nick Hogan, terwijl de andere de ontrouw van Hulk aan ex-vrouw Linda omringde.

In dit artikel zullen we de geheimen doornemen die VH1 misschien op een laag pitje wil houden. We zullen dingen bespreken zoals het gezin dat een script moet volgen tijdens de show, samen met problemen die volgden tijdens en na hun run op het netwerk.

Geniet van het artikel mensen en deel het altijd met een vriend. Laten we beginnen!

18 Ze begonnen te filmen voor het geannuleerde seizoen

Afbeelding
Afbeelding

De show kwam heel dicht bij het opnemen van het vijfde seizoen. Het is zelfs zo dat de opnames voor het nieuwe seizoen al begonnen zijn, hoewel het uiteindelijk zou worden stopgezet vanwege verschillende geschillen achter de schermen met Hulk, Linda en Nick die allemaal om de verkeerde redenen de krantenkoppen haalden.

Het filmen eindigde en de show ook.

17 De show moest zich concentreren op de WWE-terugkeer van Hulk

Afbeelding
Afbeelding

Een vergeten feit, het oorspronkelijke uitgangspunt achter de show was het documenteren van Hulk's terugkeer naar de ring voorafgaand aan zijn ontmoeting met The Rock op WrestleMania X-8. De meeste fans zijn het erover eens dat dat achteraf gezien misschien een betere beslissing was geweest.

Uiteindelijk besloot Hulk om de show rond Brooke te bouwen, gezien de hausse in de industrie met mensen als Hilary Duff die tot supersterrendom rijzen.

16 De cast volgde een zacht script

Afbeelding
Afbeelding

Tot zover de reality-televisie, hè? Hulk zou in een interview toegeven dat de show niet allemaal realiteit was. Ze volgden losjes een script.

Kortom, de producenten van de show zouden hen scenario's geven - het was aan hen om ze uit te voeren. Elk shot dat we in de show zagen, werd beslist door de crew achter de schermen, niet door de familie Hogan.

15 De annulering van de show leidde ertoe dat Hulk WWE verliet

Afbeelding
Afbeelding

VH1 wil dat we dit vergeten, maar het vertrek van Hulk had een verschrikkelijk rimpeleffect op zijn persoonlijke leven. Niet alleen zou hij het optreden van de realityshow verliezen, maar hij werd ook vrijgelaten door WWE na een backstage-dispuut met Vince McMahon kort daarna.

Hogan zou zijn worstelcarrière bij TNA voortzetten en voor de tweede keer in dienst treden bij het bedrijf. Brooke was er ook bij betrokken, hoewel dat een grote mislukking was.

14 Grootste VH1-première destijds

Afbeelding
Afbeelding

VH1 wil deze stat misschien laag houden, maar tijdens het debuut van de show, rangschikten de cijfers de première op dat moment als de meest succesvolle in de geschiedenis van het netwerk.

De realityserie, die in juli 2005 debuteerde, trok bijna twee miljoen kijkers op de debuutaflevering.

13 Brooke Hogan Spin-off

Afbeelding
Afbeelding

VH1 probeerde de droom levend te houden in de vorm van een spin-off. In 2008 zou Brooke Knows Best zijn debuut maken. Er werd verwacht dat de show het momentum zou dragen dat werd opgedaan door Hogan Knows Best, hoewel dat niet het geval was, zelfs niet in de buurt.

De show duurde slechts twee seizoenen met 20 afleveringen.

12 De show rond Brooke's muziekcarrière

Afbeelding
Afbeelding

Het is tegenwoordig misschien moeilijk te geloven, maar toen draaide de show om Brooke die het in de muziekindustrie maakte terwijl Hulk meespeelde.

Ze zou vroege platencontracten krijgen, misschien voor een groot deel dankzij haar bekendheid in de show. Het momentum zou echter niet duren. Toen de show ten einde liep, verloor Brooke veel van diezelfde deals.

11 omvatte vier seizoenen maar slechts 43 afleveringen

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien het vier seizoenen duurde, zouden fans kunnen denken dat de show eigenlijk vrij lang duurde.

Dit was niet het geval. In werkelijkheid duurde de realityshow amper twee jaar en in die periode haalden slechts 43 afleveringen de cut - een aantal dat erg laag is op basis van een show met vier seizoenen.

10 De familieleden gedroegen zich niet als hun echte zelf

Afbeelding
Afbeelding

Hulk gaf toe dat de familieleden anders gedroegen en hij zou zelfs hun rollen in de show vergelijken met het uitbeelden van gimmicks zoals zijn dagen in de worstelring.

Hulk zou toegeven dat het moeilijk was om je ware zelf te zijn als scenario's al waren gegeven, om nog maar te zwijgen van zijn vrouw die vroeg opstond om haar make-up te doen en toen het filmen begon, zou ze de illusie moeten wekken dat ze net wakker werd omhoog…

9 Nick's ongeluk deed pijn aan de show

Afbeelding
Afbeelding

Nick Hogan's controversiële auto-ongeluk speelde een belangrijke rol in het einde van de show. Geconfronteerd met rechtszaken en grote reacties van de media, gaf het VH1 niet de beste uitstraling.

Helaas zat Michael Graziano ook in de auto en zou hij helaas overlijden volgens Patch. Het incident van 2007 heeft de show echt pijn gedaan.

8 Linda ging van de rails na de show

Afbeelding
Afbeelding

Er is een reden waarom VH1 ons niet op de hoogte heeft gebracht van de Hogan-familie na de show - in werkelijkheid zijn veel familieleden in een neerwaartse spiraal terechtgekomen.

Linda is daar een voorbeeld van; ze zou gaan daten met een kerel die toen 19 was, Charlie Hill, terwijl ze bijna 50 werd!

7 De show heeft Brooke's muziekcarrière niet geholpen

Afbeelding
Afbeelding

Het doel van de show was om een nieuwe ster in de muziekbusiness te creëren, Brooke Hogan. Wat is een betere manier om dit te doen dan door je eigen programma op een platform als VH1 te hebben.

Het had moeten werken, maar het deed het gewoon niet. Brooke's eerste album Undiscovered bereikte slechts 127.000 verkopen in de VS. Zodra ze van label veranderde, zou het alleen maar erger worden. Ze bereikte 15.000 verkopen voor haar album The Redemption in 2009.

6 Familie ging naar B-lijst optredens na de show

Afbeelding
Afbeelding

In navolging van Hogan Knows Best, was de cast in feite gereguleerd tot optredens op de B-lijst. We zagen Nick amper terwijl Linda haar verhaal bleef vertellen in talkshows op de B-lijst.

Brooke's muziekcarrière kreeg een grote hit - ze zou ook met weinig succes in B-lijstshows en films duiken. Wat Hulk betreft, zijn worstelcarrière nam ook een achterbank in bij Impact Wrestling, waardoor hij een onvergetelijke run doormaakte.

5 Het was ook op MTV

Afbeelding
Afbeelding

De show was niet alleen exclusief op VH1. MTV had ook de rechten, althans wat betreft de internationale uitzending van het programma. Het kreeg exposure op MTV in Italië, samen met andere markten zoals Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Noorwegen en Finland.

Wie weet, misschien als het lang genoeg in de buurt was, zou het ook zijn overgedragen aan MTV in de VS.

4 De scheiding deed pijn aan de show

Afbeelding
Afbeelding

Samen met Nicks auto-ongeluk kwam de show ook tot een einde vanwege de scheiding van Hulk. Vreemd genoeg hoorde Hulk over de scheiding tijdens een interview - het zou uiteindelijk een scheiding in het gezin veroorzaken en leiden tot de annulering van de show.

Het is misschien koud om te zeggen, maar stel je de kijkcijfers eens voor als de show was doorgegaan met deze verhaallijn in het midden… misschien had het overleefd.

3 Hogan nam bijna zijn eigen leven

Afbeelding
Afbeelding

Volgens zijn interview met CNN werd het op dit moment echt donker voor de Hulkster. Zo erg zelfs dat hij bijna zelfmoord pleegde. Dit is wat hij te zeggen had over de periode;

"Ik smeekte haar praktisch: 'Alsjeblieft, niet archiveren'", citeert het Daily News-verhaal het boek. "Onze zoon heeft net dit ongeluk gehad -- als we dit nu doen, zullen we eruitzien als de familie Britney Spears. Alsjeblieft, vraag geen echtscheiding aan."

2 De show heeft de familie verpest

Afbeelding
Afbeelding

VH1 wil niet dat we het weten, maar de realityshow veroorzaakte uiteindelijk meer schade aan de familie dan wat dan ook.

Hogan zag zijn rijkdom zelfs drastisch dalen na de show - zijn vrouw zou een echtscheiding aanvragen en 70% van hun vermogen nemen, waardoor Hulk alles behalve niets achterliet. De anderen zouden ook nooit terugkaatsen na het einde van de show.

1 Brooke's vriend zet de laatste dolk

Afbeelding
Afbeelding

Een duister geheim van de show, het was eigenlijk Brooke's voormalige vriend Christiane Plante, die de ondergang van alles voor het gezin veroorzaakte. Zij was degene die tijdens het schandaal aan Hulk werd gelinkt - een incident dat plaatsvond tijdens de opnames van de show. Gezien haar interview met National Enquirer, zal Brooke haar daden nooit vergeven;

“Ik denk dat ze had moeten nadenken over wat voor soort pers ze zou krijgen als ze sliep met de beroemde vader van haar beste vriend … Ik denk dat we allemaal precies zien hoe karma werkt Christiane. Niets wat je zegt zal mijn familie ooit weer bij elkaar brengen.”

Aanbevolen: