Duck Dynasty: 20 Dark Secrets A&E probeerde te begraven

Inhoudsopgave:

Duck Dynasty: 20 Dark Secrets A&E probeerde te begraven
Duck Dynasty: 20 Dark Secrets A&E probeerde te begraven
Anonim

04Duck-dynastie. Alleen al het lezen van die woorden inspireert ideeën van broeken met camouflagepatroon en eendenroepers die in een overvloed aan zakken zijn weggestopt. Als we nadenken over de inhoud van de show, is het niet iets dat we persoonlijk ooit als favoriet zouden beschouwen. Jagen heeft gemengde gevoelens en enkele onhandige acties. Maar Duck-dynastie? De focus ligt meer op de jagers dan op hun spel, en dat maakt deze show zo relevant en opwindend voor zoveel mensen.

Er is niet alleen eendendrama om naar te kijken als iemand ontsnapt, maar er is ook familiedrama om naar te kijken. Het is als de beste dag op de kermis in combinatie met de bebaarde, outdoor, mannelijke versies van de Kardashian-clan. Oké, dat is misschien wat kort door de bocht. Maar Duck Dynasty heeft net zoveel geheimen als andere reality-tv-families. Het kost alleen wat graafwerk om ze eruit te krijgen.

20 De baarden waren een merkkeuze

Afbeelding
Afbeelding

Dit is er een die ons verraste om over te leren, hoewel we misschien niet zo geschokt hadden moeten zijn. De baarden waren geen modekeuze die de familie besloot te volgen. De baarden waren in feite een merkbeslissing waarvan het netwerk besloot dat het zou helpen bij hun buitenimago. Ze eisten van alle jongens in de familie dat ze baarden lieten groeien, en om eerlijk te zijn, het werkte.

19 Editors zouden hun genade herformuleren

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Radar Online had Phil enkele keuzewoorden voor het netwerk; maar geen van hen was slecht. De redactie besloot de manier waarop ze genade in de show zeiden te veranderen om het smakelijker te maken voor degenen die de heer misschien niet geloven (of zich niet op hun gemak voelen bij) de heer.

18 Phil had een beetje een onrustig verleden

Afbeelding
Afbeelding

Een geheim dat A&E volledig heeft proberen te begraven, is het bewogen verleden van Phil. Hij komt niet alleen over als de ijzersterke patriarch van de familie, maar hij heeft zijn verleden ook geheim gehouden. We weten dat hij eerder over zijn verslavingsproblemen heeft gesproken, evenals over zijn jaloezie met betrekking tot zijn vrouw. Maar…

17 Inclusief de staat moeten ontvluchten

Afbeelding
Afbeelding

Wie wist dat hij ooit de staat moest ontvluchten? Eerlijke waarschuwing, dit verhaal is niet het gelukkigste. Volgens Phil (en Radar Online) omvatte zijn verleden een vlucht-de-staat-moment om te voorkomen dat hij uit een gevecht raakte waarin hij verzeild raakte. Het echtpaar met wie hij vocht lag in het ziekenhuis, wat ernstige verwondingen betekende om hem ernstig in de problemen te brengen.

16 Jase had nooit gedacht dat de show zou werken

Afbeelding
Afbeelding

Looper noemde dit feit, waarvan we dachten dat het een beetje een verrassing was. Hoewel alle jongens in de show luid en trots lijken te zijn over hun showloyaliteit, had Jase enkele verborgen gevoelens. Hij dacht niet per se dat de show zou werken! We hopen dat hij sindsdien van gedachten is veranderd, aangezien de show enorm populair is geworden.

15 Oom Si is cameraschuw

Afbeelding
Afbeelding

Wat een beetje ongemakkelijk is, gezien het feit dat ze in feite in een reality-tv-programma zitten. Volgens Eternal Life hielden de producers van Uncle Si op dezelfde manier als kijkers, maar ze worstelden om "echtheid" uit hem te krijgen. Uiteindelijk ontdekten ze dat ze de camera's moesten verbergen om hem comfortabel en open te houden.

14 Ze zijn een beetje meer met sterren bezaaid dan we dachten

Afbeelding
Afbeelding

Van BMW's met camouflageprint (serieus) tot verblijven in chique hotels en naar talks en signeersessies gaan, Duck Dynasty-mannen zijn niet zo eendimensionaal als de show zou doen voorkomen. Ja, ze houden van het buitenleven. Maar ze hebben ook gedachten, ideeën en voorkeuren die laten zien wat voor soort sterren ze werkelijk zijn.

13 Ze brachten een product uit dat bepaalde groepen beledigde

Afbeelding
Afbeelding

Looper herinnert ons aan die gouden eeuw in 2013 toen Duck Commander Wines verkrijgbaar was bij alle handige verkooppunten, zoals Walmart, die je kon vinden. Phil is echter misschien niet de beste persoon om wijn te promoten, gezien zijn verleden. Het product beledigde ook de Family Ministries-groep, die eigenlijk een optreden van de duck-dudes annuleerde.

12 Het bedrijf erachter is nu een beetje een imperium

Afbeelding
Afbeelding

Met waarden die naar schatting in de miljoenen (zo niet miljarden) lopen, is Duck Dynasty echt door de gelederen van de televisie gestegen. Deze jongens zijn populair, en hun verkoop van duck call bewijst het. Eternal Life vergeleek de verkoop van duckcalls en ontdekte dat deze in de loop van de show van 60.000 naar 600.000 stegen.

11 Er is een geheime zoon

Afbeelding
Afbeelding

Oké, geen echt geheime zoon. Iedereen kent hem, en zelfs sommige enthousiaste kijkers zullen af en toe een verwijzing naar hem opvangen. Phil's vierde kind, Alan, koos ervoor om niet betrokken te zijn bij de Duck Dynasty-business. Eerlijk, helemaal eerlijk. We weten ook niet zeker of we aan de eisen van de eendenroepwereld kunnen voldoen.

10 PETA houdt niet van ze

Afbeelding
Afbeelding

Is het een verrassing dat PETA niet dol is op een show die in feite draait om jagen? Volgens Radar Online is het niet alleen de behandeling van dieren die PETA boos maakt. Vooral met Duck Dynasty hebben ze een hekel aan het feit dat ze al zo vroeg in hun leven geweld tegen kinderen promoten.

9 En ook geen luxe hotels

Afbeelding
Afbeelding

Jase is misschien wel de meest kalme van allemaal. Hij heeft nooit echt geworsteld met verslaving, en hij is behoorlijk strak onder al die baard. Looper zegt echter dat een chique hotel hem een keer de toegang heeft geweigerd! Ze dachten dat hij dakloos was en het zich onmogelijk konden veroorloven om in een van hun kamers te blijven. Grote verrassing, toch?

8 Phil wil geen ondergoed ondertekenen

Afbeelding
Afbeelding

Mr. High Morals, Phil is een van de mannen in de show die absoluut vasthoudt aan zijn overtuigingen. Dit omvat het idee niet ongepast of ongepast te zijn. En dat betekent dat Phil helaas geen ondergoed zal signeren voor degenen die het misschien willen. Papier, zeker. Maar alles wat dichter bij de huid zit, is een harde nee.

7 Maar hij is eerder ontrouw geweest

Afbeelding
Afbeelding

Zijn ruige verleden trof Miss Kay helaas ook. Tijdens hun huwelijk kwam ze erachter dat hij haar ooit ontrouw was geweest. Eerlijk gezegd is eens in de 50 jaar nog steeds een redelijk goede verhouding. En hij heeft zijn spijt en berouw getoond, evenals vele jaren van veranderd gedrag. Het lijkt alsof alles echt vergeven is.

6 Zelfs de godslastering is nep

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grappigste verhalen die we over deze show hebben gehoord, komt van Radar Online. Volgens een interview met Phil dat ze hoorden, is een deel van de godslastering in de show niet echt. De producers hebben zojuist piepjes toegevoegd tijdens het bewerken om het te laten lijken alsof ze een beetje ruwer en harder waren dan ze in werkelijkheid zijn.

5 Hun commerciële plekken zijn zeer begeerd

Afbeelding
Afbeelding

Zoals, tienduizenden dollars voor een paar seconden, of helemaal niet. Hun shows worden zo hoog bekeken dat de commercials miljoenen huizen tegelijk kunnen bereiken, wat gedeeltelijk de reden is waarom bedrijven zo hoog op hen bieden. Is het het waard? Nou ja! Reclame is een geweldige vorm van reclame, vooral bij zo'n vermakelijke show.

4 Si en zijn vrouw begonnen op een twijfelachtige manier

Afbeelding
Afbeelding

Rekening houdend met alle huwelijksaanzoeken die hij nu krijgt, zou je denken dat hij helemaal in orde zou zijn met een nee. Maar, zegt Looper, "voordat ze trouwden, vroeg oom Si meer dan 70 keer om de hand van [zijn vrouw] voordat ze zijn bruidsoproepen beantwoordde en ja zei.” Best wel lief, maar ook een beetje angstaanjagend, naar onze mening.

3 Phil en Miss Kay waren een tijdje van elkaar gescheiden

Afbeelding
Afbeelding

Maar maak je geen zorgen, ze houden nog steeds sterk ondanks de hik in hun relatie. Radar Online herinnert ons eraan dat deze twee nog steeds samen zijn, ondanks een scheiding van drie maanden vrij vroeg in hun huwelijk. Het is verrassend voor ons, omdat we er altijd van uitgingen dat een gelukkig huwelijk geen afstand met zich mee zou brengen. Het is ze echter gelukt!

2 Si is nogal de damesman

Afbeelding
Afbeelding

Oom Si is niet ons ding, maar blijkbaar zijn er genoeg die hem willen opdrinken. Misschien is het de baard, of misschien is het de ruige, maar toch zorgeloze houding die hij in alle situaties brengt. Radar Online citeert Phil als onthullend dat Si "honderden" en misschien zelfs "duizenden" huwelijksaanzoeken heeft gehad. Huh.

1 Hygiëne is een strijd

Afbeelding
Afbeelding

Het geheim dat A&E het meest probeert te begraven? Hygiëne. Niet al het vuil verschijnt op de camera, maar jongen, ze zijn een beetje rijp achter de schermen. Radar Online vermeldt een citaat van Phil waarin wordt benadrukt dat "er niet veel hygiëne in hun gezin plaatsvindt". Dit is vooral zorgwekkend in de zomer wanneer ze rondrennen in die enorme jassen.

Aanbevolen: