De 20 ergste dingen die Goku de vrouwen in zijn leven heeft aangedaan

Inhoudsopgave:

De 20 ergste dingen die Goku de vrouwen in zijn leven heeft aangedaan
De 20 ergste dingen die Goku de vrouwen in zijn leven heeft aangedaan
Anonim

Goku staat bekend om veel dingen, met als een paar prominente voorbeelden zijn schijnbaar bodemloze eetlust, zijn onverklaarbaar verslechterende domheid en de regelmaat waarmee hij de wereld redt door de grenzen van zijn kracht te overschrijden en zijn krachtige gevechten te gebruiken vaardigheden.

Iets waar Goku echter niet bekend om staat, is de juiste behandeling van de vrouwen in zijn leven, vooral degenen die het dichtst bij hem staan.

We beschuldigen Goku er geenszins van dat hij een vrouwenhater, vrouwenhater of iets dergelijks is, maar het aantal keren dat hij op zijn slechtst was in de buurt van vrouwen is onthutsend hoog.

Dus, met onze lijst van de 20 ergste dingen die Goku de vrouwen in zijn leven heeft aangedaan, onderzoeken we de meest tergend verschrikkelijke momenten waarop Goku mannen over de hele wereld een slechte naam bezorgde.

20 Hij liet de man van zijn oudste vriend weer veranderen in een moordlustige maniak

Afbeelding
Afbeelding

Vegeta's beurt van ongevoelige schurk naar beminnelijke frenemy is het spul van legendes, en zijn relatie met Bulma is heerlijk hartverwarmend en bizar tegelijk.

Betreed Goku, die een voorliefde heeft voor het veroorzaken van enorme onrust, en de dingen worden snel zuur.

Tijdens de Buu Saga liet Goku Vegeta in wezen terugkeren naar zijn slechte zelf en slaagde er vervolgens niet in een einde te maken aan de dingen op een manier die zou voorkomen dat de Saiyan-prins zijn leven zou opofferen.

19 De U7 Saiyans manipuleren om monsters te worden

Dragon Ball Super Saiyan Caulifla Energy Deflect
Dragon Ball Super Saiyan Caulifla Energy Deflect

Dragon Ball Super's "verklaring" om in een Super Saiyan te veranderen is belachelijk en veroorzaakte veel woede bij oude fans, maar het is wat het is.

Transformatiemechanica terzijde, Goku die zijn Universum 7 Saiyan-tegenstanders manipuleerde om ultrakrachtige monsters te worden, was geen goed idee.

Om te beginnen, hij kent deze mensen nauwelijks, en, erger nog, hij gaf ze een voorproefje van de smaak van next-level power toen ze nog maar kort daarvoor Super Saiyan onder de knie hadden.

Wie weet wat voor soort doos van Pandora hij opende met dit egoïstische streven naar een waardig gevecht.

18 Maakt constant (en wreed) grapjes over Bulma

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel er al sinds mensenheugenis ruzie is tussen vrienden, zouden we Goku's beledigingen jegens Bulma nauwelijks 'goedaardige prikken' kunnen noemen.

Of het nu gaat om commentaar op haar uiterlijk, haar leeftijd of haar waargenomen tekortkomingen, Goku komt meer over als een eikel zonder filter dan iets anders, en het is beschamend verschrikkelijk.

17 Hij slaagt er niet in bij te dragen aan het huishouden

Afbeelding
Afbeelding

Voor een man die altijd in topconditie blijft, is Goku belachelijk lui. Zo lui zelfs dat hij niet eens wil bijdragen aan het huishouden. ChiChi zwoegt met koken, schoonmaken en het opvoeden van hun kinderen, maar Goku kan niet de moeite nemen om mee te doen.

Heck, Goku zal niet eens een vaste baan hebben vanwege zijn egoïsme en luiheid. ChiChi verdient zoveel beter.

16 Hij was verantwoordelijk voor het verpesten van Bulma's relatie

Afbeelding
Afbeelding

Oké, we zullen toegeven dat het niet helemaal Goku's schuld is dat Yamcha de grote beet in de strijd tegen de Saiyans, maar als Goku geen luie dwaas was geweest, zou hij misschien zijn afgeleid door prinses Snake, en een groot deel van zijn tijd in de hel doorbracht, zou hij snel genoeg terug zijn geweest om Yamcha's vroegtijdige overlijden te voorkomen en Bulma de pijn van een overleden minnaar te besparen.

Misschien.

15 Hij onderwierp ChiChi aan een leven vol angst

Afbeelding
Afbeelding

De bewonderenswaardige ChiChi is een loyale echtgenote en plichtsgetrouwe moeder die haar leven zou geven om haar familie te beschermen… en deze onbaatzuchtigheid wordt terugbetaald met een leven van kronkelige angst dankzij haar bot-headed echtgenoot.

Terwijl Goku eropuit trekt om goddelijke vijanden te bevechten, waarbij hij vaak de onwillige Gohan met zich meesleept, wordt ChiChi in eindeloze angst gezwoegd, zich afvragend of de familie waar ze zo beschermend voor terug zal komen, als helemaal niet.

14 Hij geeft ChiChi bergen afwas om schoon te maken

Afbeelding
Afbeelding

Vergeleken met andere vermeldingen op deze lijst, lijkt het niet zo'n groot probleem om een berg afwas achter te laten voor ChiChi, maar het is nog steeds ongelooflijk onbeleefd.

Als Goku zoveel gaat eten als hij, zou hij op zijn minst kunnen helpen zijn walgelijke rotzooi op te ruimen.

De wanhopige blik op ChiChi's gezicht elke keer dat ze de afwas moet doen, spreekt boekdelen.

13 Hij stal meer dan een paar blikken bij Bulma

Afbeelding
Afbeelding

Toen Goku een jongen was, zag hij Bulma meer dan een paar keer naakt.

Natuurlijk kan dat worden toegeschreven aan het feit dat hij een dom kind is zonder concept van persoonlijke ruimte of basisetiquette, maar de dingen worden een beetje vreemder als hij een volwassen man is in Dragon Ball Super, en hij geeft eigenlijk toe dat hij heb haar nog een paar keer naakt gezien zonder dat ze het wist.

12 Negeert herhaaldelijk alles wat ChiChi van hem vraagt

Afbeelding
Afbeelding

ChiChi heeft veel geduld voor Goku en zijn ondraaglijke capriolen, dus je zou denken dat hij de gunst zou teruggeven door zijn uiterste best te doen om iets aardigs voor haar te doen of, voor een keer in zijn leven, iets doen wat ze van hem vraagt… maar nee, dat doet hij nooit.

Ze heeft hem een aantal keer gesmeekt om iets specifieks te doen (of NIET te doen), en Goku negeert het verzoek gewoon voordat hij weggaat en zijn eigen ding doet.

Heel leuk.

11 Hij bracht zijn kleindochter op een gevaarlijk "avontuur"

Pan Para Para Boogie
Pan Para Para Boogie

Toen de Black Star Dragon Balls Goku weer in een kind veranderden (en vervolgens het bestaan van de aarde bedreigden), was het aan hem om de zaken recht te zetten in een avontuur dat de hele melkweg omspant. Voor deze uiterst belangrijke zoektocht rekruteerde hij Trunks en Pan om hem te helpen.

Dat gezegd hebbende, was het de beste optie om je jonge kleindochter mee te nemen op een intergalactische reis vol onbekende gevaren?

Wij denken van niet.

10 Hij was er verantwoordelijk voor dat Buu ze allemaal at

Afbeelding
Afbeelding

De Buu Saga is om een aantal redenen frustrerend, maar een van de meest pijnlijke feiten is dat de hele situatie voorkomen had kunnen worden als Goku ervoor had gekozen om net iets harder te werken.

Zoals het er nu uitziet, veroorzaakte Goku's passiviteit de opstanding van Buu en, bij volmacht, dat maakt hem verantwoordelijk voor Buu voor het veranderen van de vrouwen in zijn leven in chocolade en het opslokken van hen.

9 drijft zijn zoon voortdurend in levensgevaar tegen de wensen van zijn vrouw in

Afbeelding
Afbeelding

ChiChi vraagt heel weinig van Goku, maar als het gaat om haar geliefde zoon Gohan, probeert ze strenger te zijn met betrekking tot haar eisen, met name als het erom gaat de ontluikende geleerde veilig te houden.

Dus wat doet Goku? Hij neemt Gohan mee en duwt hem meedogenloos in gevechten die zo bruut zijn dat talloze levens in een oogwenk verloren gaan.

8 Bedreigde roekeloos het bestaan van het multiversum

Afbeelding
Afbeelding

Weet je nog die keer dat Goku de notoir lusteloze Omni-King eraan herinnerde een vechttoernooi te organiseren dat zou resulteren in de vernietiging van hele universums?

Hoewel zou kunnen worden beweerd dat deze specifieke actie niet neerkomt op een specifieke "fout" begaan tegen de vrouwen in het leven van Goku, was het nog steeds een grote bedreiging die hun bestaan in gevaar bracht, dus we zijn eraan vasthouden.

7 ging er vandoor en werd vermoord… Meerdere keren

Afbeelding
Afbeelding

Sommigen zouden Goku kunnen omschrijven als een 'onbaatzuchtige held' die zichzelf in een oogwenk zou opofferen als het betekende dat hij degenen om wie hij gaf moest beschermen. Hoewel dat zeker een geldig standpunt is, zouden anderen kunnen zeggen dat Goku een martelaarschapscomplex heeft, en dat is de oorzaak van zijn roekeloze daden van zelfopoffering.

Ongeacht de redenering achter deze acties, heeft Goku herhaaldelijk zijn leven weggegooid, wat op zijn beurt ChiChi door de kwelling van het ervaren van een brutaal verlies veel vaker dan iemand ooit zou moeten ervaren.

6 Laat een buitenaardse demon de zoon van ChiChi opvoeden

Afbeelding
Afbeelding

Oké, dus misschien heeft Goku Piccolo Gohan niet "laten" opvoeden nadat hij zijn leven had gegeven om Raditz te verslaan, maar dat verandert niets aan het feit dat zijn afwezigheid leidde tot de ontvoering en marteling van zijn kind.

Dus ChiChi moest niet alleen rouwen om het verlies van haar roekeloze echtgenoot, maar ze had ook te maken met het feit dat haar zoon van haar werd gestolen door misschien wel de meest kwaadaardige kracht van het kwaad op aarde. Erger nog, Goku lijkt het niet erg te vinden dat zijn zoon een jaar bij zijn moeder is weggehaald.

5 Hij heeft op onverklaarbare wijze Pan niet goed getraind

Dragon Ball GT Pan Energy Blast
Dragon Ball GT Pan Energy Blast

Als je je weliswaar begaafde kleindochter meeneemt op een reis door de kosmos die waarschijnlijk een levensbedreigende en schrijnende ervaring zal zijn, is het minste wat je kunt doen haar voldoende trainen om haar potentieel volledig onder de knie te krijgen… en toch doet Goku dit niet.

Pan is absoluut krachtig, maar Goku besteedde aantoonbaar meer tijd aan het trainen van een letterlijke vreemdeling, Uub, dan aan zijn eigen vlees en bloed, en dat is niet alleen een slechte dienst voor haar, maar voor zijn hele familie.

4 Verliet zijn familie voor Uub

Dragon Ball Goku Uub Flying
Dragon Ball Goku Uub Flying

Het ergste van het einde van DBZ is dat Goku besluit om te gaan dollen met Uub, een jongen die hij net heeft ontmoet, waarbij hij zijn familie en vrienden in de steek laat.

Het is een absoluut harteloze en egoïstische beslissing van Goku's kant, en veroorzaakte waarschijnlijk rimpelingen van allesoverheersend verdriet voor zijn toegewijde vrouw en aanbiddende vrienden.

3 Verwrongen Gohan in een krijger tegen de wensen van ChiChi

Afbeelding
Afbeelding

ChiChi had een aantal zeer specifieke doelen voor Gohans opvoeding, namelijk dat hij een groot geleerde zou worden en een leven van delinquentie zou vermijden.

Helaas voor haar deed Goku er alles aan om Gohan te transformeren in een moorddadige jager zoals hijzelf, tot het punt dat het duidelijk was dat hij het deed om geen andere reden dan zijn eigen bloeddorst, zoals hij duidelijk niet wist zijn eigen zoon goed genoeg om te beseffen dat het een absolute vergissing was.

2 Persoonlijk Bulma's leven beëindigd

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het waar is dat Goku Black alleen "Goku" in het lichaam was, gaan we dit toch tellen vanwege hoe absoluut verschrikkelijk het is.

Er was geen grotere wanhoop die Bulma in haar leven had kunnen voelen dan in de ogen te kijken van haar jeugdvriend terwijl hij haar vrolijk verbrandde, en dat alleen al is genoeg reden om deze vermelding op de lijst te hebben, of Goku nu direct verantwoordelijk of niet.

1 Trouwen

Afbeelding
Afbeelding

Het aantal onzorgvuldige fouten die Goku tegen ChiChi heeft begaan, had voorkomen kunnen worden als hij nooit met haar getrouwd was.

Hoewel dat geen Gohan of Goten zou betekenen, zou het ook betekenen dat ChiChi geen gebroken psyche, angstproblemen en constante wanhoop zou hebben, wat op de lange termijn bijna een goede afweging lijkt.

Aanbevolen: