10 MCU-personages die we respecteren (en 10 die we nooit zullen doen)

Inhoudsopgave:

10 MCU-personages die we respecteren (en 10 die we nooit zullen doen)
10 MCU-personages die we respecteren (en 10 die we nooit zullen doen)
Anonim

De MCU heeft veel te veel tekens om te tellen. Sommige personages zijn helden die vechten voor wat van nature goed is. Sommige personages zijn schurken die op jacht zijn naar wraak, wereldheerschappij of massavernietiging. Sommige personages zijn burgers… Gewone, doorsnee individuen die verweven zijn in de wereld van goed versus kwaad. Klassieke stripboeken hebben zoveel ongelooflijke films en tv-shows geïnspireerd die we kunnen bekijken, inclusief al deze interessante en baanbrekende personages.

Er zijn tal van personages in de MCU waar we veel respect voor hebben, of deze personages nu in blockbuster Marvel-films of in Marvel-televisieshows verschenen. Er zijn ook tal van personages in de MCU die we helemaal niet respecteren! Lees verder om erachter te komen welke MCU-personages het meest respectabel zijn en welke we in de toekomst waarschijnlijk zouden kunnen missen.

20 We respecteren: Captain Marvel omdat ze de machtigste MCU-heldin is

Kapitein Marvel
Kapitein Marvel

Captain Marvel is een van de sterkste heldinnen uit de MCU. Eerlijk gezegd is ze misschien wel de machtigste. Haar achtergrondverhaal is buitengewoon interessant en wetende dat ze tijd in het leger heeft doorgebracht als onderdeel van de Amerikaanse luchtmacht, geeft ons meteen meer respect voor wie ze is als persoon.

19 We respecteren niet: dokterslijst omdat hij een gemiste kans was

Dokterslijst
Dokterslijst

Doctor List is een personage uit de MCU dat een grote schurk had kunnen zijn. In plaats daarvan was zijn karakter meer een gemiste kans. Hij werd aan ons voorgesteld in Captain America: The Winter Soldier, maar hij werd veel te snel gedood. Zijn kleine rol in Agents of SHIELD was ook niet noemenswaardig.

18 We respecteren: Iron Man omdat hij een totaal genie is

Ijzeren man
Ijzeren man

Iedereen heeft respect voor Iron Man omdat hij een van de intelligentste personages uit de MCU is. Hij was in staat zijn eigen leven te redden door een superpak te bouwen dat was gemaakt van speciaal pantser. Van zichzelf en zijn eigen lichaam een wapen maken is geniaal. Iron Man is een van de meest indrukwekkende MCU-personages ooit.

17 We respecteren niet: Korath de achtervolger omdat hij maar een volgeling is

Korath de achtervolger
Korath de achtervolger

Korath de achtervolger is een MCU-personage dat uiteindelijk niets meer was dan een volgeling van Ronan the Accuser. Hij was gewoon een andere handlanger die door een andere handlanger had kunnen worden vervangen. Er was niets bijzonders aan dit personage, ook al had hij in zijn eentje een leidende schurk moeten zijn.

16 We respecteren: Thor omdat hij bereid is grote offers te brengen

Thor
Thor

Het is gemakkelijk om respect te hebben voor een held als Thor, omdat Thor bereid is het op te nemen tegen de meest meedogenloze en angstaanjagende vijanden. Hij is zelfs bereid om tegen zijn eigen broer, Loki, in te gaan. Het opnemen tegen je eigen familie kan voor niemand gemakkelijk zijn, maar het is iets dat een personage als Thor daadwerkelijk doet.

15 We respecteren niet: Whiplash omdat zijn karakterontwikkeling beperkt was

zweepslag
zweepslag

De karakterontwikkeling voor Whiplash was totaal ondermaats. In de strips is Whiplash een interessante schurk die wordt gemotiveerd door zijn verlangen naar wraak. In de film was zijn karakter volledig beperkt. De filmversie van Whiplash kwam in het minst niet overeen met de stripversie van Whiplash.

14 We respecteren: Captain America omdat hij underdogs laat voelen als winnaars

Kapitein Amerika
Kapitein Amerika

We respecteren Captain America omdat Captain America gewoon de beste is. Zijn achtergrondverhaal is totaal inspirerend omdat hij echte underdogs het gevoel geeft dat ze ooit kunnen slagen, met of zonder superkrachten. Hij laat gewone, gewone mensen geloven dat ze een kans hebben om echt te zegevieren in het leven.

13 We respecteren niet: Dr. Erik Selvig omdat hij betrokken raakt bij de Asgardian

Dr. Erik Selvig
Dr. Erik Selvig

Dr. Erik Selvig is een van de slechtste personages uit de MCU. We ontmoetten hem in de eerste Thor-film, maar zijn karakter ging heel snel bergafwaarts! Hij kreeg te maken met een zenuwinzinking en met de keuze van de sociale mediawereld om de afgelopen jaren samen te werken ter ondersteuning van het bewustzijn van de geestelijke gezondheid, leken dingen met dit personage te ver te gaan.

12 We respecteren: oorlogsmachine omdat hij loyaal is

Oorlogsmachine
Oorlogsmachine

We respecteren War Machine omdat hij weet wat het betekent om loyaal te zijn. Hij is vanaf dag één een trouwe vriend van Iron Man. Zelfs als ze het niet over alles eens zijn, blijft War Machine loyaal en onderhoudt hij een sterke vriendschap, band en band met Iron Man.

11 We respecteren niet: Odin omdat hij een chagrijn is

Odin
Odin

Volgens de stripboeken zou het personage van Odin een krachtige goddelijke entiteit zijn. Hij is iemand voor wie andere personages zouden willen buigen. Helaas is hij in de MCU een knorrige oude gozer die gewoon vervelend is om in de buurt te zijn.

10 We respecteren: Nick Fury omdat hij een wijze communicator is

Nick Fury
Nick Fury

Het karakter van Nick Fury is gemakkelijk te respecteren als het gaat om de MCU. Eindelijk ontdekken wat er met zijn oog gebeurde in Captain Marvel was best grappig! Voor de langste tijd gingen fans ervan uit dat hij zijn oog verloor in een gekke strijd van goed tegen kwaad. Het bleek dat het gewoon de klauwen van een kat waren.

9 We respecteren niet: Maya Hansen omdat haar rol werd geminimaliseerd

Maya Hansen
Maya Hansen

Maya Hansen is een personage dat MCU-fans tot het uiterste in verwarring brengt. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat haar personage een veel betere en grotere rol zou spelen in de films. Na een paar herschrijvingen van Iron Man 3 hebben ze haar rol volledig geminimaliseerd en de opname van haar personage erg ongepast gemaakt.

8 We respecteren: Black Panther omdat hij vecht voor wat juist is

Zwarte Panter
Zwarte Panter

Black Panther is een van de meest verbazingwekkende MCU-helden ooit. Het land van Wakanda is ongelooflijk en de beste vrienden en vertrouwelingen van Black Panther zijn net zo indrukwekkend. Hij krijgt steun van personages als Shuri, Nakia en Okoye, die vechten voor eenheid. Wie zou een held als Black Panther niet respecteren?!

7 We respecteren niet: Schurge omdat we hem niet serieus kunnen nemen

schurge
schurge

Skurge is een MCU-personage dat kijkers serieus moesten nemen. In de strips was hij een grote speler die zichzelf opofferde om zijn volk te redden! Hij was een aanhanger van Hela en Enchantress. In de films was hij uiteindelijk niets meer dan een komisch personage, gewoon voor de komische verlichting.

6 We respecteren: Scarlet Witch omdat ze zo gepassioneerd is

Scarlet Witch
Scarlet Witch

Scarlet Witch is meer dan krachtig. Daarom hebben we zoveel respect voor haar. Naast het niveau van kracht en macht dat ze heeft, heeft ze ook zo'n groot hart met zulke gepassioneerde emoties. Ze leidt de weg naar gerechtigheid door precies te volgen wat ze voelt.

5 We respecteren niet: Jane Foster omdat ze geen verschil maakt

Jane Foster
Jane Foster

Het karakter van Jane Foster maakt vrijwel geen verschil voor de MCU. Als ze in de buurt is voor Thor, is het cool, maar als ze ophoudt te bestaan, maakt het vrijwel geen verschil voor Thor's karakter of de wereld van de MCU. Het laat alleen maar zien dat haar karakter vrijwel zinloos was …

4 We respecteren: Black Widow omdat ze een belangrijk onderdeel is van de Avengers

Zwarte weduwe
Zwarte weduwe

We respecteren Black Widow omdat ze er geen problemen mee heeft om actie te ondernemen tegen kwade krachten en vijanden. Ze is een expert als het gaat om vechtsporten en spionage. Ze is een cruciaal onderdeel van het Avengers-team. Het helpt ook dat ze wordt gespeeld door een actrice die zo getalenteerd is als Scarlett Johansson!

3 We respecteren niet: Ultron omdat hij zijn krachten niet ten volle gebruikt

Ultron
Ultron

Ultron is de slechtste! Het gaat bijna zonder uitleg. Hij is totaal meedogenloos. Wat we niet begrijpen van zijn karakter, is dat met alle manipulatie die hij kon uitvoeren met het internet (inclusief knoeien met bankrekeningen), waarom heeft hij zijn krachten niet gebruikt om de wereld echt over te nemen zoals hij zich had voorgesteld?

2 We respecteren: Pepper Potts omdat ze aan de zijde van Iron Man staat

Pepper Potts
Pepper Potts

We respecteren Pepper Potts omdat ze altijd loyaal is en Iron Man steunt. Voordat ze een romantische relatie hebben, is ze er voor hem als zijn vriend en assistent. Zodra ze een romantische relatie aangaan, is ze er voor hem als zijn partner. Voor het grootste deel (afgezien van de keren dat ze zich zorgen om hem maakt) geeft ze hem altijd de aanmoediging die hij nodig heeft.

1 We respecteren niet: Malekith omdat hij pijnlijk saai is

Malekith
Malekith

Wat maakt Malekith tot een personage waar we nauwelijks respect voor hebben? Waarschijnlijk het feit dat hij een van de meest vergeetbare personages in de MCU is. Hij is geen interessante schurk zoals Thanos, Killmonger of Mandarin. Hij doet niets bijzonder interessants of verbluffends. Het helpt niet dat The Dark World een van de zwakkere MCU-films is.

Aanbevolen: