10 Grey's Anatomy-personages die we respecteren (en 10 die we nooit zullen doen)

Inhoudsopgave:

10 Grey's Anatomy-personages die we respecteren (en 10 die we nooit zullen doen)
10 Grey's Anatomy-personages die we respecteren (en 10 die we nooit zullen doen)
Anonim

Gezien het feit dat Grey's Anatomy nu al 15 jaar in de lucht is, hebben we meer personages zien komen en gaan uit het Seattle Grace Hospital (ja, we noemen het nog steeds Seattle Grace Hospital) dan ongeveer elk ander tv-programma dat er is. Hoewel we ons nog steeds wanhopig vastklampen aan een paar OG-personages, hebben we bijna iedereen verloren aan grotere en betere banen of aan tragische ongelukken. Met zo'n achtbaan van personages en een schare fans die zo loyaal zijn als die van Grey's Anatomy, is het logisch dat er sterke meningen zijn over alle chirurgen van de show.

Vandaag hebben we 20 karakters uit het verleden en het heden getrokken en in twee groepen verdeeld. 10 die ons respect verdienen en dat altijd zullen hebben en 10 die fouten hebben gemaakt die te groot zijn om ooit volledig gerespecteerd te worden. Sorry, niet sorry!

20 Respect: elke geweldige tv-show heeft een Cristina Yang nodig

Cristina Yang - Grey's Anatomy - Sandra oh
Cristina Yang - Grey's Anatomy - Sandra oh

Cristina Yang is zonder twijfel het personage dat het meeste respect verdient uit de hele serie. Hoewel ze al een paar jaar niet is gezien, zal haar nalatenschap voor altijd blijven voortleven. Ze leerde niet alleen Meredith, maar ons allemaal, dat jezelf op de eerste plaats zetten geen slechte zaak is.

19 Zal nooit: we zullen Izzie nooit vergeven voor wat ze Alex heeft aangedaan

Izzie Stevens - Grey's Anatomy - Katherine Heigl
Izzie Stevens - Grey's Anatomy - Katherine Heigl

Als we alle onzin achter de schermen van Katherine Heigl buiten beschouwing laten, verdient Izzie Stevens zelf ons respect niet. Natuurlijk was er een tijd dat ze een van onze favorieten was. Het liefdesverhaal van Izzie en Denny was tenslotte episch. Echter, Alex in de steek laten EN hem achterlaten met al haar medische rekeningen ?! We komen er gewoon nooit overheen.

18 Respect: Alex Karev is een staande man

Alex Karev - Grey's Anatomy - Justin Chambers
Alex Karev - Grey's Anatomy - Justin Chambers

Als we deze vraag in seizoen 1 hadden gekregen, wie weet aan welke kant Alex Karev zou zijn beland. Wacht … Wie houden we voor de gek? Alex Karev is en was altijd een spectaculair personage. Natuurlijk was hij vroeger onvolwassen en onbeschoft, maar laten we eerlijk zijn, hij was altijd hilarisch en ontwikkelde zich tot een van de beste jongens die ooit voor het ziekenhuis heeft gewerkt.

17 Zal nooit: Owen Hunt is de slechtste vriend/verloofde/echtgenoot ooit

Owen Hunt - Grey's Anatomy
Owen Hunt - Grey's Anatomy

Terwijl Owen en Cristina hun momenten hadden, was Owen altijd een vreselijke liefdesbelang. Hij verbrak zijn verloving met Beth in een e-mail, bedroog Cristina terwijl ze getrouwd waren, bleef harten breken terwijl hij naar Cristina smachtte en laten we nooit beginnen over zijn huwelijk met Amelia.

16 Respect: Miranda Bailey verdient de wereld

Miranda Bailey - Grey's Anatomy
Miranda Bailey - Grey's Anatomy

Als personage dat al sinds de allereerste aflevering in de show zit, heeft Miranda Bailey een lange weg afgelegd. Maar zelfs in haar dagen als knorrige bewoner dwong ze respect af. Ze weet wat ze wil en doet er alles aan om het te krijgen. Heeft ze moeite gehad? Natuurlijk, maar ze is te sterk om ooit lang down te zijn.

15 Zal nooit gebeuren: Arizona voor de rechter slepen was de laatste druppel voor Callie

Callie Torres - Grey's Anatomy
Callie Torres - Grey's Anatomy

Er was eens Callie Torres een van onze favorieten. Tijdens haar tijd in de show zagen we haar echter een aantal spectaculair slechte beslissingen nemen. Voor altijd denkend met haar hart in plaats van met haar hersenen, gaven we haar de meeste dingen door in de overtuiging dat ze gewoon een hopeloze romanticus was. Dat gezegd hebbende, vechten tegen Arizona voor voogdij zodat ze Penny kon volgen? Onvergeeflijk!

14 Respect: Teddy Altman is een engel

Teddy Altman - Grey's Anatomy
Teddy Altman - Grey's Anatomy

Teddy Altman heeft vrijwel altijd ons respect gehad. Toen ze voor het eerst in het ziekenhuis aankwam, was het niet gemakkelijk voor haar, maar ze behandelde dingen altijd als een professional. Ze won niet alleen Cristina en alle andere chirurgen, maar ze kreeg ons ook vrij snel aan haar zijde. We huilen nog steeds met haar om Henry.

13 Zal nooit: Leah Murphy was een van de slechtste stagiaires ooit

Leah Murphy - Grey's Anatomy
Leah Murphy - Grey's Anatomy

Hoewel Leah Murphy een verlossingsverhaallijn kreeg, moeten we bekennen dat het niet genoeg was om ons volledig voor zich te winnen. Tijdens haar oorspronkelijke run als stagiaire (je weet wel, voordat ze werd ontslagen omdat ze verschrikkelijk was), leek ze volledig ongeïnteresseerd in chirurgie en laser gericht op het aansluiten van zoveel mogelijk oudere stafleden.

12 Respect: Mark Sloan was een vrouwenversierder, maar maakte geen excuses voor wie hij was

Mark Sloan - Grey's Anatomy - Eric Dane
Mark Sloan - Grey's Anatomy - Eric Dane

Zeg wat je wilt over lady's man Mark Sloan, maar de man was authentiek zichzelf gedurende zijn hele run op de show. Natuurlijk won hij de meeste mensen dankzij zijn epische romance met Lexie Grey, maar we denken dat hij zelfs daarvoor al respect verdiende. De man wilde gewoon zijn beste leven leiden.

11 Zal nooit: we kunnen niet zomaar alle fouten van Amelia over het hoofd zien vanwege de tumor

Amelia Shepherd - Grey's Anatomy
Amelia Shepherd - Grey's Anatomy

Eerlijk gezegd was het buitengewoon frustrerend dat na al Amelia's bizarre gedrag, van ons werd verwacht dat we alles zouden vergeten zodra haar tumor werd ontdekt. We snappen het, het ding zat in het deel van haar hersenen dat beslissingen neemt, maar kom op, hoe handig was dat?! Ze is niet de slechtste, maar zeker niet de beste.

10 Respect: Meredith Gray is onze wondervrouw

Meredith Gray - Grey's Anatomy
Meredith Gray - Grey's Anatomy

Iedereen die sinds seizoen 1 kijkt, moet het ermee eens zijn dat Meredith Gray een geweldige reis heeft gemaakt. Het feit dat ze zelfs de medische opleiding heeft kunnen halen om de bekroonde chirurg te worden die ze nu is, is waanzinnig indrukwekkend. Elk van haar flashbacks uit haar kindertijd zou dit bevestigen.

9 Zal nooit: we hebben problemen met zowel Preston Burke als Isaiah Washington

Preston Burke - Grey's Anatomy
Preston Burke - Grey's Anatomy

Als personage op het scherm was Preston Burke een extreme dramakoningin. Hoewel hij en Cristina enkele geweldige momenten deelden, was het altijd moeilijk om hem te vertrouwen nadat hij de zaken had verbroken omdat hij chef wilde worden. De acteur achter Preston aan de andere kant, verloor duidelijk een hoop respect toen hij vervelende smet naar zijn castgenoot schoot.

8 Respect: Addison Montgomery ging van schurk naar held

Addison Montgomery - Grey's Anatomy
Addison Montgomery - Grey's Anatomy

Toen we Addison voor het eerst ontmoetten, werd ze meteen gezien als een schurk. Als de bedriegende vrouw van Derek Shepherd die alleen maar leek te komen om problemen voor hem en Meredith te maken, schakelde ze snel over en werd een ronduit lief karakter. Zo lief zelfs, dat ze haar eigen spin-off kreeg!

7 Zal nooit: er zijn geen excuses voor de behandeling van Thatcher tegenover Meredith

Thatcher Gray - Grey's Anatomy
Thatcher Gray - Grey's Anatomy

Zelfs na al zijn trieste vervolgverhalen is het nog steeds moeilijk om Thatcher leuk te vinden. Hoewel hij voor Susan een fatsoenlijke echtgenoot en voor Lexie een goede vader leek, is de manier waarop hij Meredith behandelde behoorlijk onvergeeflijk. Weet iedereen nog dat hij haar sloeg en haar de schuld gaf van Susans dood?!

6 Respect: George O'Malley verdiende beter

George O'Malley - Grey's Anatomy
George O'Malley - Grey's Anatomy

Hoewel we blij zijn dat George O'Malley naar buiten is gegaan als de held die we allemaal kenden, wilden we toch dat we hem lang genoeg hadden kunnen zien overleven om het ware geluk te vinden voordat hij tragisch stierf. Hij werd door iedereen echt als een underdog behandeld, inclusief zijn vrienden en liefdesbelangen. Ze realiseerden zich niet dat hij een beter mens was dan bijna allemaal!

5 Zal nooit gebeuren: het beste aan Jason Myers was dat hij maar een paar afleveringen bleef hangen

Jason Myers - Grey's Anatomy
Jason Myers - Grey's Anatomy

Het is nogal moeilijk om een personage te respecteren met de bijnaam Chest Peckwell, nietwaar? Zelfs als we de naam over het hoofd zien (die hij zichzelf duidelijk niet heeft gegeven), was hij nog steeds een erg slechte kerel. We snappen het, Jo sloeg hem als eerste, maar hij greep haar en we kunnen haar echt niet kwalijk nemen dat ze daardoor geschrokken is. Hij is Chest Peckwell omwille van Pete!

4 Respect: Catherine Avery is de baas van alle bazen

Catherine Avery - Grey's Anatomy
Catherine Avery - Grey's Anatomy

Hoewel het buitengewoon frustrerend is om te zien hoe Catherine en Richard voortdurend uit elkaar gaan en weer bij elkaar komen, heeft ze in al hun gevechten altijd bewezen dat ze haar eerste zal doen en dat is dat. Zij runt de show en Richard weet dat sinds dag 1.

3 Zal het nooit doen: het doet ons pijn om het te zeggen, maar April Kepner is niet zo geweldig als de show haar doet lijken

April Kepner - Grey's Anatomy
April Kepner - Grey's Anatomy

Het is moeilijk toe te geven, maar April Kepner is niet zo'n geweldig persoon of personage. Het was duidelijk dat het hele gebeuren Matthew bij het altaar achterliet, maar wat nog erger was, was de manier waarop ze weigerde te accepteren dat Jackson ook rouwde om hun zoon Samuel. Ze verwierp zijn gevoelens volledig en dat was moeilijk om naar te kijken.

2 Respect: we zullen altijd van Derek Shepherd houden

Derek Shepherd - Grey's Anatomy
Derek Shepherd - Grey's Anatomy

Hij heeft misschien niet altijd de beste keuzes gemaakt, maar uiteindelijk was Derek Shepherd een goede echtgenoot en een echt toegewijde vader. Het kijken naar de romance van hem en Meredith gedurende de eerste 11 seizoenen was een van de belangrijkste redenen waarom mensen naar hem luisterden. De show is gewoon niet hetzelfde geweest zonder hem.

1 Zal nooit: Penny verloor ons de tweede keer dat Derek in haar ziekenhuis arriveerde

Penny Blake - Grey's Anatomy
Penny Blake - Grey's Anatomy

Het enige wat erger was dan Penny die niet in staat was om op te staan en een betere behandeling voor Derek te eisen om zijn leven te redden, was haar te zien terugkeren als een liefdesbelang voor Callie Torres. De hoofdrol van dit meisje in de show was om geliefde personages van ons af te nemen. Eerst Derek, dan Callie en uiteindelijk zelfs Arizona.

Aanbevolen: