Ranking van de krachtigste paranormale en spookachtige Pokémon van Gen 1 & 2

Inhoudsopgave:

Ranking van de krachtigste paranormale en spookachtige Pokémon van Gen 1 & 2
Ranking van de krachtigste paranormale en spookachtige Pokémon van Gen 1 & 2
Anonim

De Pokémon-serie is sinds het debuut een van Nintendo's meest populaire en verslavende eigenschappen geworden. De franchise is in de loop der jaren alleen maar groter en meer mainstream geworden. Er is niet alleen nog een hoofdgameserie en een populaire anime-show, maar er zijn ook tal van spin-offtitels en mobiele games. Pokémon-koorts is aantoonbaar nog nooit zo groot geweest en het zou spannend moeten zijn om te zien hoe de games blijven groeien naarmate er meer tijd verstrijkt. Een van de manieren waarop de Pokémon-spellen zijn veranderd, is de toevoeging van nieuwe soorten Pokémon.

Er zijn enkele radicale toevoegingen geweest, zoals staal en donker, maar vanaf het begin waren enkele van de meest interessante en krachtige soorten Pokémon die van de paranormale en spookachtige variant. Het zijn ook twee soorten Pokémon die enkele van de meer uitgebreide achtergrondverhalen bevatten wat Pokémon betreft.

15 Girafarig is een tweekoppige onruststoker

Afbeelding
Afbeelding

Girafarig is misschien een beetje een grap in de Pokémon-gemeenschap, maar hoewel hij aan de zwakkere kant is wat hybride paranormale Pokémon betreft, maakt hij nog steeds een sterke indruk dankzij zijn onvergetelijke uiterlijk. Girafarig bevat een fascinerende dualiteit vanwege het feit dat de Pokémon twee hoofden heeft. Het brein van het kleinere hoofd is te klein om complexe gedachten aan te kunnen, maar het kan wakker blijven en de wacht houden wanneer het hoofdhoofd van Girafarig slaapt. Het fungeert als een permanent uitkijk- en ondersteuningssysteem voor de Pokémon.

14 Hypno zal zijn prooi erg slaperig maken

Afbeelding
Afbeelding

Hypno ziet er misschien wat bescheiden uit, maar de geëvolueerde vorm van Drowzee is een meester in hypnose en de Pokémon zal waarschijnlijk zijn prooi in een diepe slaap hebben voordat ze zelfs maar beseffen wat er gaat komen. Het vermogen van Hypno om zijn slachtoffers te manipuleren door middel van hypnose, zegt alleen maar hoe krachtig paranormale Pokémon onder de juiste omstandigheden kunnen zijn.

13 Gengar is een angstaanjagende onheilmaker

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de eerste generatie Pokémon-spellen was er eigenlijk maar één evolutionaire lijn van spook-Pokémon, maar zelfs nu er veel meer zijn toegevoegd aan de Pokedex, lijkt Gengar nog steeds het meest emblematisch van de spooknaam. Gengar, de geëvolueerde vorm van zowel Gastly als Haunter, is een ondeugende geest die een vuist maakt en ook het belang benadrukt van de ruilfunctie in de Pokémon-spellen.

12 Jynx bewijst dat schoonheid in de ogen van de toeschouwer zit

Afbeelding
Afbeelding

Er waren zeker goede bedoelingen bij de ontwikkeling van Jynx, maar ze is veranderd in een van de meer verguisde Pokémon uit de eerdere games. Ergens in de Pokémon is er het idee van een verwrongen kijk op een zeemeermin en het lied van zijn kwaadaardige sirene, maar uiteindelijk neigt de Pokémon meer naar de Bruid van Frankenstein. Desondanks kan Jynx zichzelf nog steeds verdedigen als dat nodig is.

11 Mr. Mime laat zien dat stilte goud is

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Mime is zeker een van de meer ongewone Pokémon die je tegenkomt, vooral tijdens de eerste paar generaties games. Bijna alle Pokémon neigen meer naar dieren met hun ontwerpen, maar Mr. Mime is beslist menselijk met zijn uiterlijk. Het feit dat zijn inspiratie afkomstig is van een mime, wat betekent dat hij meestal zwijgt, voegt alleen maar een andere verontrustende laag toe aan de Pokémon. Bovendien betekent zijn paranormale vermogens dat hij waarschijnlijk ook gedachten kan lezen.

10 Exeggutor bewijst dat drie koppen beter zijn dan één

Afbeelding
Afbeelding

Exeggutor lijkt misschien een beetje een grap, maar het is een Pokémon die een verrassende paranormale stoot uitdeelt. Exeggutor gedijt op zonlicht, dat spreekt tot het plantengedeelte van de Pokémon, maar het is alsof het die energie omzet in paranormale kracht. Exeggutors uit verschillende regio's, zoals Alola, hebben nog meer unieke vaardigheden, maar elke vorm van de Pokémon is verrassend zwaar.

9 Espeon duwt Eevee het paranormale rijk in

Afbeelding
Afbeelding

Eevee is een van de meest unieke en opwindende Pokémon die uit de eerste generatie games is voortgekomen en spelers waren opgetogen toen nieuwe generaties titels nieuwe mogelijke Eevee-evoluties met zich meebrachten. Espeon is Eevee's paranormale tegenhanger en het is een krachtige upgrade. Espeon's psychische verbinding met zijn trainer is zelfs zo immens dat het gevaar kan voelen en ze kan beschermen voordat er ook maar iets gebeurt.

8 Misdreavus is een deprimerende, gruwelijke Pokémon

Afbeelding
Afbeelding

Misdreavus ziet er misschien heel schattig uit voor een Pokémon van het spooktype, maar het werkt eigenlijk met een nogal tragisch karakter dat een beetje lijkt op een triestere versie van een succubus. Misdreavus trekt de aandacht door hoe het altijd zwaar snikt. Vervolgens voedt de Pokémon zich met de angst die het bij anderen veroorzaakt en verandert het in voedingsstoffen voor zichzelf. Het voelt echt als een wezen dat zou thuishoren in het universum van The Conjuring.

7 Slowking is een bedrieglijke meester van paranormale krachten

Afbeelding
Afbeelding

Generatie 2 van Pokémon bracht een nieuwe evolutie naar de Slowpoke-familie, Slowking, en hij is nogal een tragische figuur. Slowking's mentale vermogens en paranormale vaardigheden zijn zo uitgesproken en ongelooflijk dat hij het grootste deel van zijn dagen besteedt aan het proberen op te lossen van de vele mysteries van de wereld. Het geheugen van Slowking is echter zo slecht, dat hij de onthullingen die hij tegenkomt snel vergeet.

6 Alakazam zal geesten vervormen en hersenen vernietigen

Afbeelding
Afbeelding

Alakazam, de top van de evolutionaire lijn van Abra en Kadabra, is een van de meest bekwame paranormale Pokémon uit de eerste generatie. Alle Pokémon in deze "familie" hebben enorme paranormale vaardigheden waarbij het mentaal buigen van een lepel kinderspel is voor deze Pokémon, maar Alakazam is bijna te krachtig voor zijn eigen bestwil. Het brein van de Pokémon wordt zelfs zo vergroot met paranormale kracht dat zijn hoofd te zwaar wordt om rechtop te houden. Alakazam zou iemands herinneringen kunnen wissen als het daartoe geneigd was.

5 Unown is mysterieus en komt in vele vormen

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn tal van Pokémon die creatieve haken achter zich hebben of het gevoel hebben dat ze terugvallen op een gimmick en Unown is daar een van de beste, maar ook de meest effectieve voorbeelden van. Unown lijkt meer op een hiërogliefensymbool dan op een Pokémon en zijn oorsprong is oud van aard. Hoewel de Pokémon niet evolueert, heeft hij verrassend genoeg 28 unieke vormen, wat een enorme anomalie is in het Pokémon-universum.

4 Mewtwo is een paranormale, door mensen veroorzaakte dreiging

Afbeelding
Afbeelding

Mewtwo is een van de meer onbegrepen Pokémon en wordt vaak gepositioneerd als een schurk, niet alleen voor mensen, maar ook voor Pokémon. Mewtwo is een beetje een outcast vanwege het resultaat van uitgebreide genetische manipulatie en experimenten, maar daardoor is de Pokémon ook uitzonderlijk sterk.

3 Mew is de perfecte mix van kracht en onschuld

Afbeelding
Afbeelding

Als Mewtwo een agressieve Pokémon is die het resultaat is van menselijk geknoei en de fascinatie van de mensheid voor het onmogelijke, dan is Mew het meer pacifistische alternatief. De Pokémon heeft een behoorlijk legendarische, mysterieuze geschiedenis en hoewel het fysiek misschien niet zo intimiderend is, bezit het intense paranormale vermogens die het begrip te boven gaan.

2 Lugia brengt verwoestende psychische kracht naar de hemel

Afbeelding
Afbeelding

Lugia is een van de zware slagmensen uit de tweede generatie van Pokémon en hij is een gevaarlijke combinatie van zowel paranormale als vliegende types. Lugia is enorm en zijn aanwezigheid verstoort snel de omgeving, of het nu de lucht of de oceaan is. Hij laat het legendarische trio vogel-Pokémon van de eerste generatie eruit zien als grappen, wat iets zegt.

1 Celebi kan door de tijd reizen en voor eeuwig bestaan

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs na de eerste twee generaties Pokémon-titels zijn er maar weinig Pokémon met krachten die Celebi overtreffen, maar de Pokémon viel de afgelopen jaren nog meer op. Celebi is gezegend met het vermogen om niet alleen door de tijd te reizen, maar zichzelf ook te doen herleven vanaf elk punt in een tijdlijn als er een onverwacht einde aan komt.

Aanbevolen: