De krachtigste watertype Pokemon van Gen 1, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

De krachtigste watertype Pokemon van Gen 1, officieel gerangschikt
De krachtigste watertype Pokemon van Gen 1, officieel gerangschikt
Anonim

In de jaren 90 kwam Pokémon langs en nam snel de wereld over, waardoor het zichzelf in een mum van tijd als een krachtpatser vestigde. In de loop der jaren zijn dingen veranderd en geëvolueerd op manieren die originele fans zich niet hadden kunnen voorstellen. De manier waarop de geesten achter de franchise in staat zijn geweest om zich aan te passen en relevant te houden in een veranderende entertainmentindustrie, is bijna ongeëvenaard, en zoals het er nu uitziet, bevinden we ons momenteel in de achtste generatie van de franchise. Gelukkig kabbelt het nog steeds voort en behaagt het fans over de hele wereld.

Hoewel er in de loop van de tijd een aantal enorme veranderingen hebben plaatsgevonden, vinden veel mensen het nog steeds leuk om terug te gaan naar de eerste generatie van de franchise om te zien waar het allemaal begon. Dit was tenslotte wat de bal aan het rollen bracht en het maakte plaats voor enkele van de beroemdste Pokémon tot nu toe.

Liefhebbers van het watertype verheugen zich, want vandaag gaan we kijken naar het krachtigste watertype van de eerste generatie!

15 Slowbro - Totaal vermogen: 390

Slowbro is een dual-type Pokémon die hier net de snit ha alt. Omdat we uitgaan van algemene cijfers, is de 390 die Slowbro sport niets om mee te spotten. Natuurlijk, dit is slechts het topje van de ijsberg, maar het laat alleen maar zien dat Pokémon van het watertype hem in bedwang kan houden.

14 Seadra - Totaal vermogen: 395

Met een kloksnelheid van 395 is Seadra een formidabele Pokémon die wat geduld nodig heeft om te verkrijgen. Veel trainers doen het graag op de ouderwetse manier, en als dat het geval is, dan komt hier flink wat training bij kijken. Gelukkig kunnen we zeggen dat het sap het persen waard is.

13 Dewgong - Totaal vermogen: 405

Met een totaal stat-totaal van 405 is Dewgong een Pokémon die veel formidabeler is dan hij eruitziet. Natuurlijk, deze Pokémon ziet er misschien schattig uit als een knop, maar er is genoeg kracht die hier te vinden is, en daarom hebben ervaren trainers deze Pokémon in de loop van de tijd een kans gegeven.

12 Golduck - Totaal vermogen: 405

Psyduck lijkt misschien niet veel, maar na voldoende training evolueert hij uiteindelijk naar een Golduck en kan hij behoorlijk wat kracht genereren. Van Golduck is bekend dat hij een vuist maakt, en met de juiste toegewezen bewegingen kan hij elke trainer in de gaten houden.

11 Poliwrath - Totaal vermogen: 410

Trainers die een Water Stone in handen krijgen en een Poliwhirl in hun opstelling hebben, zullen in een flits de sprong naar Poliwrath kunnen maken. Het goede aan deze evolutie is dat Poliwrath een solide Pokémon is met een respectabele 410.

10 Omastar - Totaal vermogen: 425

Nogmaals, we zien een dual-type Pokémon de strijd aangaan, omdat Omastar krachtig genoeg is om op deze lijst te komen. Het zal even duren om een Omastar te krijgen, maar zodra een Omanyte evolueert op niveau 40, zullen trainers aangenaam verrast zijn door wat deze Pokémon kan doen.

9 Kingler - Totaal vermogen: 425

Hoewel veel mensen dit dier niet associëren met iets krachtigs in het echte leven, gebeurt het zo dat deze Pokémon een klap kan uitdelen. In feite, met 425, is het op hetzelfde niveau als sommige andere Pokémon die veel mensen als sterker zouden beschouwen. Doe jezelf een plezier en probeer Kingler eens.

8 Blastoise - Totaal vermogen: 425

Blastoise is een van de meest geliefde Pokémon in de hele serie, en het zou geen verrassing moeten zijn dat hij deze lijst kon maken. Veel mensen beginnen graag met Squirtle tijdens het spelen van het spel, en ze zullen de lange weg afleggen om een Blastoise te bemachtigen.

7 Kabutops - Totaal vermogen: 430

Deze dual-type Pokémon is net zo stoer als hij eruit ziet, en de trainers die de sprong wagen en de lange weg bewandelen om een Kabutops te bemachtigen, zullen dankbaar zijn dat ze dat hebben gedaan. Het heeft een aanzienlijke hoeveelheid kracht en het kan het verschil maken als je naar een sportschool gaat.

6 Vaporeon - Totaal vermogen: 430

Mensen houden van Eevee omdat hij in verschillende Pokémon kan veranderen, en Vaporeon is het watertype dat de Pokémon kan worden. Vaporeon is als het ware een van de krachtigere Pokémon van het watertype in zijn generatie, wat des te meer reden is om een Eevee aan te schaffen.

5 Starmie - Totaal vermogen: 435

Een watersteen is precies wat een trainer nodig heeft als ze hun Staryu in een Starmie willen laten evolueren, en we raden aan dat dit later gebeurt. Staryu is een mooie startplaats, maar hij concurreert gewoon niet met een Starmie, die behoorlijk hoog op onze lijst staat.

4 Tentacruel - Totaal vermogen: 435

Alleen al de naam van deze Pokémon laat mensen weten dat het om zaken gaat, dus het zou geen verrassing moeten zijn om hem op deze lijst te zien. Wat misschien als een verrassing komt, is dat de Pokémon zo hoog staat. Met een indrukwekkende totaal van 435 zouden alle trainers op waterbasis er zo snel mogelijk een moeten krijgen.

3 Lapras - Totaal vermogen: 450

Lapras is een Pokémon met een aanzienlijke omvang, maar zoals we in het verleden hebben gezien, is de grootte van de Pokémon nooit een goede indicatie van hoeveel kracht hij heeft. Gelukkig is er hier niets bedrieglijk, want Lapras staat bekend als een absolute krachtpatser.

2 Cloyster - Totaal vermogen: 480

Tijdens het spelen van het spel hadden veel kinderen geen idee hoe groot een Cloyster eigenlijk was, maar de animatieserie bracht hen op de hoogte van de waarheid. Alleen al zijn grootte is indrukwekkend, en het feit dat Cloyster een van de krachtigste Pokémon van het watertype in het spel is, betekent dat hij bijna bovenaan de lijst staat.

1 Gyarados - Totaal vermogen: 480

Een Magikarp is een van de meest nutteloze Pokémon in het spel, maar na een intensieve training en heel veel geduld verandert hij in deze tank van een Pokémon. Gyarados is een van de meest populaire en krachtige Pokémon in de geschiedenis van de franchise, en hij klaart altijd zijn werk.

Aanbevolen: