De krachtigste Grass-type Pokemon van Gen 1 & 2, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

De krachtigste Grass-type Pokemon van Gen 1 & 2, officieel gerangschikt
De krachtigste Grass-type Pokemon van Gen 1 & 2, officieel gerangschikt
Anonim

De Pokémon-serie heeft indrukwekkend werk geleverd door in de loop der jaren meer toe te voegen aan de basisformule en het universum, terwijl de kerndynamiek van de franchise behouden bleef en nooit te ver afdwaalde van waar het begon. Er zijn een aantal moderne vorderingen en veranderingen in de kwaliteit van leven geweest met elke nieuwe generatie Pokémon-spellen. Een ander belangrijk gebied waar de serie groei heeft laten zien, is in de verschillende soorten Pokémon die er zijn.

Er zijn in de loop der jaren verrassende toevoegingen geweest, zoals Dark, Steel en zelfs Fairy. Het was vermakelijk om te zien dat de Pokémon-serie meer experimenteel werd en hybriden van Pokémon-types ontwikkelde, maar soms hebben de types die in de originele games werden geïntroduceerd nog steeds de meeste impact. Er v alt iets te zeggen voor de kerndynamiek waarmee de serie in de eerste plaats begon.

15 Sunflora ziet er mooi uit, maar kan zichzelf nog steeds verdedigen

Afbeelding
Afbeelding

Sunflora lijkt meer op het soort doodle dat iemand van Game Freak aan de telefoon zou verzinnen dan op een echte Pokémon. Het is gewoon een bewuste zonnebloem van Generatie 2. Sunflora gedijt in de zon en wanneer het nacht is, schakelt de Pokémon volledig uit en stopt met bewegen, wat een groot nadeel is. Het is echter nog steeds een stap hoger dan Sunkern, die de laagste statistieken van alle Pokémon ooit had tot Sun and Moon's Wishiwashi.

14 Tangela is een mysterieus plantentype met geheimen

Afbeelding
Afbeelding

Tangela is een eigenzinnige Pokémon die uitblinkt op het gebied van camouflage, omdat hij opgaat in de wijnstokken en struiken in de natuur. De wijnstokken van Tangela breken gemakkelijk af, maar doen dit zonder pijn en regenereren snel. Dit maakt ontsnapping een van de specialiteiten van Tangela, omdat het uitblinkt in zijn verdediging in plaats van brute kracht.

13 Somberheid ziet eruit als een puinhoop, maar bevat opties en potentieel

Afbeelding
Afbeelding

Oddish van Generation 1 is een van die vervangbare Pokémon van het grastype die nogal talrijk zijn, maar het is wanneer die Pokémon evolueert naar Gloom dat dingen interessant beginnen te worden. Somberheid ziet er heel dwaas uit, maar het kan zichzelf verdedigen door een giftige stank te produceren die de scène opruimt en bedreigingen afweert. Het heeft niet de sterkste fysieke aanvallen, maar het hoopt dat het nooit zover hoeft te komen.

12 Weepinbell heeft een mond zo groot als zijn hart

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel niet zo krachtig als Victreebel, is Weepinbell nog steeds een Pokémon die zichzelf goed kan verdedigen dankzij zijn mix van gras- en gifachtige vaardigheden. Helaas heeft Weepinbell een voorliefde voor slapen, wat hem in de problemen kan brengen en hoewel hij veel van zijn tegenstanders heel kan opslokken, worstelt hij om ze goed te besluipen.

11 Bellossom is een bloemige schoonheid

Afbeelding
Afbeelding

Generatie 2 van Pokémon introduceerde een alternatief evolutionair pad voor Gloom waarmee het in Bellossom kan veranderen in plaats van Vileplume met behulp van een Zonnesteen. Bellossom is een veel leukere Pokémon dan Vileplume, maar hij is ook minder krachtig. Vileplume staat bekend om zijn giftigheid, maar Bellossom heeft zonlicht nodig om te gedijen en 's nachts is het totaal nutteloos.

10 Vileplume pakt een giftige stoot

Afbeelding
Afbeelding

Vileplume lijkt bijna op de gifsumak van Pokémon. Het gebruikt zijn geur als verdedigingsmechanisme, maar het is ook zo'n giftige Pokémon dat als iemand ermee in contact komt, ze minstens een paar dagen besmet zullen zijn door de sporen van Vileplume. Dit betekent dat Vileplume langer schade kan aanrichten nadat het gevecht is afgelopen.

9 De schors van Parasect is net zo erg als zijn beet

Afbeelding
Afbeelding

Parasect is een enigszins verontrustende heremietkreeftachtige kijk op een Pokémon. Het is een Pokémon die veel mensen voor de gek houdt door het feit dat het de paddenstoel is die krachtiger en gevoeliger is dan het wezen eronder. Parasect realiseert dit idee volledig als de paddenstoel tot een enorme omvang groeit. Parasect hanteert een sterk arsenaal aan aanvallen van het type gras en insecten, maar het kan ook bomen uithollen voor levensonderhoud.

8 Jumpluff gaat met het grootste gemak de strijd in

Afbeelding
Afbeelding

Jumpluff, nog een derde vorm evolutie van Generatie 2, is een grastype Pokémon die zorgt voor een voordeel in de lucht. De Pokémon lijkt misschien niet veel, maar door zijn kleine formaat kan hij door de lucht zweven en zijn baan beheersen, terwijl hij vervolgens zijn vijanden van bovenaf kan aanvallen.

7 Bayleef zal je snijden en in blokjes snijden

Afbeelding
Afbeelding

Bayleef is de geëvolueerde vorm van Chikorita en deze Pokémon van Generatie 2 is de perfecte mix van een sterke aanval door zijn vlijmscherpe bladeren en een prijzenswaardige verdedigingsstrategie, aangezien zijn aangename geur zijn tegenstanders nog steeds begint te wiegen in een valse gemak. Het ontwerp en de naam van Bayleef hebben een aantal drastische wijzigingen ondergaan voordat het dinosaurusachtige uiterlijk definitief werd.

6 Ivysaur is een meester van wijnstokken

Afbeelding
Afbeelding

Soms worden de middelste fasen van de starter-Pokémon over het hoofd gezien in het grotere geheel, maar Ivysaur is erin geslaagd genoeg persoonlijkheid te hebben om op te vallen buiten Bulbasaur en Venusaur. Hij wordt zelfs een speelbaar personage in de Super Smash Bros.-franchise. Ivysaur heeft niet de geavanceerde Hyper Beam-mogelijkheden die de volwassen Venusaur heeft, maar zijn snelle wijnstokken en andere grasachtige vaardigheden maken hem nog steeds een krachtige jager.

5 Victreebel is een onvoorspelbare plant die niet getemd kan worden

Afbeelding
Afbeelding

Victreebel is misschien niet de meest flitsende Pokémon, maar tijdens de eerste generatie games was het een van de betrouwbaardere Pokémon van het grastype. Het is ook een van de weinige die twee keer evolueert, te beginnen met Bellsprout. Victreebel is een sterke gras/gif-hybride en is een meester in het lange spel en houdt stand om het voordeel te behalen in de strijd.

4 Meganium is de top van de lijn voor de starter van Gen 2

Afbeelding
Afbeelding

Meganium is de laatste vorm van Pokémon Gold en Silver's grasachtige starter, Chikorita, en hoewel de Pokémon net zo krachtig is als elke derde vorm-evolutie, is het ook een Pokémon die meer geschikt is voor een sterke verdediging. Meganium kan bladeren gebruiken om zijn vijanden aan te vallen, maar de Pokémon produceert ook een rustgevende geur waardoor zijn tegenstanders kalmeren en minder krachtig worden.

3 Exeggutor ziet er vreemd uit, maar heeft een paranormale stoot

Afbeelding
Afbeelding

Exeggutor wordt misschien onderschat omdat de Pokémon een dwaas uiterlijk heeft, maar het is eigenlijk een bedrieglijk krachtige jager. Exeggutor toont een aantal krachtige vaardigheden die dienst bewijzen aan de graskant van de Pokémon, maar het is de paranormale helft van Exeggutor die hem over de rand zet. Exeggutor heeft een aantal verrassend nuttige paranormale gaven die hem zeer goed afgerond maken.

2 Venusaur is Bulbasaur helemaal volwassen

Afbeelding
Afbeelding

Venusaur ziet er misschien een beetje nors uit dan Bulbasaur en Ivysaur die ervoor kwamen, maar deze Pokémon is de perfecte synthese van Pokémon Red en Blue's grastype starter. Venusaur heeft niet alleen een schat aan formidabele grasachtige vaardigheden, maar de gigantische bol op zijn rug is eindelijk volledig tot leven gekomen, waardoor hij een seismische straal op zijn vijanden kan ontketenen.

1 Celebi is een mystieke bos-Pokémon

Afbeelding
Afbeelding

Celebi is min of meer het equivalent van Generation 2 van de ongrijpbare Mew, wat de 251st Pokémon behoorlijk zeldzaam maakt. Hoewel Celebi een sterke vertegenwoordiger is op het gebied van grastypes en bewegingen heeft die dat aantonen, is het het feit dat Celebi in staat is om door de tijd te reizen dat hem echt tot een top-Pokémon maakt.

Aanbevolen: