20 onderschatte tv-komedies om te kijken in plaats van op kantoor Nogmaals

Inhoudsopgave:

20 onderschatte tv-komedies om te kijken in plaats van op kantoor Nogmaals
20 onderschatte tv-komedies om te kijken in plaats van op kantoor Nogmaals
Anonim

We snappen het, The Office is een meesterwerk. De meesten van ons zullen de komende jaren naar de 9 seizoenen kijken (of in ieder geval de 7 met Steve Carell). Dat gezegd hebbende, is er geen reden waarom we de herhalingen niet kunnen afbreken met een aantal andere grappige komedies. Met de rage van bingewatchen in volle gang, is er nu meer geweldige televisie om naar te kijken dan ooit tevoren. Hoewel we allemaal onze eigen favoriete genres hebben, kunnen de meeste mensen meestal aan boord gaan met de komedies. Wie houdt er niet van lachen, toch?

Vandaag gaan we 20 spectaculaire televisiekomedies opsommen waar gewoon niet zoveel over wordt gepraat als zou moeten. Sommige zijn ouder, andere zijn recenter, maar ze verdienen allemaal een horloge. Het kantoor gaat nergens heen, dus waarom zou u er niet een paar een kans geven?

20 Zwartwerk werd overschaduwd door freaks en geeks

Freaks and Geeks is een extreem hoog gewaardeerde tv-show, dus het is logisch dat Undeclared een beetje werd genegeerd. Net als Freaks and Geeks had Undeclared maar één seizoen en werd ook gemaakt door Judd Apatow. Het heeft ook sterren als Seth Rogen, Jay Baruchel en Jason Segel. Moeten we nog meer zeggen?

19 Nathan For You is hilarisch onhandig

Nathan For You is een Comedy Central-show met 4 seizoenen. Hoewel de humor misschien niet ieders ding is, als je iemand bent die van ongemakkelijke ongemakkelijke situaties houdt, is dit een must-see. Nathan Fielder reist naar verschillende kleine bedrijven en probeert ze te helpen bloeien met een aantal, uhm, unieke methoden.

18 Bekijk de comeback als je Phoebe Buffay hebt gemist

Nee, The Comeback is niet echt een spin-off van Phoebe Buffay, maar het is wel de ster van ons meisje Lisa Kudrow. De plot komt ook voor Kudrow dicht bij huis. De twee seizoenen vertellen het verhaal van een gepensioneerde sitcomster die haar carrière probeert op te knappen. Klinkt bekend? Dit is ook een HBO-project, dus je kent de topkwaliteit al.

17 YAS KWEEN! We houden van brede stad

Hoewel Broad City in 2019 tot een einde kwam, lijkt het erop dat steeds meer mensen beginnen te praten over dit epische stukje televisie. Eerlijk gezegd, als iemand nog geen aflevering heeft uitgecheckt, wat is dan de vertraging? Het is grappig, het heeft een hart en vooral, het is herkenbaar.

16 Please Like Me krijgt alles goed

Please Like Me is eigenlijk een Australische show, maar is nu te vinden op Netflix. Het is zeker een donkere komedie, maar toch een komedie. Josh is onze hoofdrolspeler, maar zelfs de secundaire personages zijn allemaal geweldig in deze. Om te voorkomen dat we iets verpesten, laten we zeggen dat de 100% beoordeling van Rotten Tomatoes volkomen terecht is.

15 Hoop opwekken kreeg niet de lof die het verdiende

Hoewel Fox Raising Hope een 4-seizoenenrun gaf, was het nooit zo hyped als het verdiende te zijn. De show was eigenlijk heel erg grappig, maar omdat het op de markt werd gebracht als een standaard sitcom voor het netwerk, werd het door velen genegeerd. Vanaf nu is het alleen beschikbaar voor aankoop, maar sinds het Fox is, zal het hopelijk uiteindelijk zijn weg naar Disney+ vinden.

14 Dead To Me is een instant klassieker

Dead to Me is een comedyserie met een randje. Het verhaal gaat over een weduwe die bevriend raakt met iemand die ze ontmoet bij een rouwondersteuningsgroep. Het klikte tussen de twee, maar er wordt duidelijk een groot geheim bewaard. Om te voorkomen dat we nog meer zeggen, zullen we eindigen met te vermelden dat Christina Applegate in deze een Emmy-nominatie heeft gekregen voor haar werk.

13 Iedereen die ooit in de detailhandel heeft gewerkt, zou Superstore moeten kijken

Een van de mooie dingen van The Office is dat het draait om het kantoorleven. Hoewel niet iedereen die op kantoor werkt iets kan zeggen over het hebben van een baas als Michael Scott, spreekt het thema velen wel aan. Superstore zal hetzelfde effect hebben op iedereen die ooit in de detailhandel heeft gewerkt.

12 Master Of None's tweede seizoen is ALLES

Hoewel Netflix' Master of None een vrij traag eerste seizoen had, zat het toch boordevol hilarische momenten. Dat gezegd hebbende, zelfs voor degenen die niet gek waren op seizoen 1, moeten de 2e een kans geven. Het is niet alleen ronduit hilarisch, maar het heeft ook een aantal prachtige scènes.

11 Gemeenschap had veel BTS-drama, maar de show is geweldig

Voor degenen die het niet weten, Community is gemaakt door dezelfde man die ons Rick en Morty heeft gebracht. Hoewel die animatieserie door zowat iedereen geliefd is, hebben we het gevoel dat Community wordt onderschat. Met Dan Harmon die werd ontslagen en opnieuw werd aangenomen als showrunner en Chevy Chase die zijn gebruikelijke BTS-problemen veroorzaakte, overschaduwde al het drama de hilariteit ervan.

10 Elke moderne romantische dag zou verliefd moeten worden op liefdesverdriet

Netflix' Lovesick is een originele kijk op moderne romantiek. Wanneer Dylan, een echte vrouwenman, ontdekt dat hij een seksueel overdraagbare aandoening heeft, moet hij iedereen met wie hij ooit is geweest op de proef stellen om hen over het probleem te informeren. In elke aflevering duikt Dylan in het geheugen. Denk aan HIMYM, maar dan vernieuwd en meer Brits.

9 Je hebt gehoord van GLOW, maar heb je het ook gezien?

GLOW is een van de meer succesvolle originelen van Netflix, maar niet een waar zoveel over gesproken wordt als bijvoorbeeld Stranger Things of The Crown. Dat gezegd hebbende, de meeste van degenen die het hebben gezien, hebben echt genoten van het verhaal. Alison Brie loopt voorop, terwijl zij en 12 andere dames de wereld van het vrouwenworstelen betreden.

8 Vertrouw de B---- In appartement 23 had meer dan 2 seizoenen moeten hebben

Er zijn een paar redenen waarom Don't Trust the B---- in Appartement 23 het kijken waard is. Twee van deze redenen zijn: Krysten Ritter en James Van Der Beek. Ritter is net zo geweldig als altijd in deze komedie en James Van Der Beek speelt echt zichzelf! Er zijn maar 2 seizoenen, dus deze binging is een fluitje van een cent.

7 It's Always Sunny is populair, maar niet populair genoeg

Ok, we snappen dat It's Always Sunny in Philadelphia niet bepaald een ongehoord tv-programma is, maar toch, er wordt lang niet zoveel over gepraat als zou moeten. Het is niet alleen hilarisch en schittert met getalenteerde acteurs zoals Danny DeVito en Charlie Day, maar het speelt ook al sinds 2005. Als je verslaafd wilt raken aan iets met veel afleveringen, dan is dit de show.

6 Dit is geen grap, Cougar Town is eigenlijk goed

Helaas heeft Cougar Town een wat slechte reputatie opgebouwd. Of het nu komt omdat mensen worden afgeschrikt door de titel, of het feit dat het eerste seizoen lang niet zo goed is als het andere, weten we niet zeker. We weten echter dat als deze kleine dingen over het hoofd kunnen worden gezien, er veel te genieten is van deze serie.

5 Kijk Bonded voor wat entertainment in de late uurtjes

Tot nu toe heeft Netflix slechts één seizoen van zijn show Bonded uitgebracht. Eén seizoen is echter voldoende voor velen om verslaafd te raken. In plaats van te gaan over een student die in New York woont en werkt als serveerster (wat we allemaal moe zijn om te zien), gaat het over een student die in New York woont en werkt als een dominatrix. Een uitstekende draai aan een klassiek verhaal.

4 Happy Endings laten je giechelen van begin tot eind

Als Friends 10 seizoenen had gekregen, had Happy Endings er op zijn minst 5 moeten halen. Dat gezegd hebbende, we nemen wat we kunnen krijgen. Deze komedie heeft 3 seizoenen en ze zijn allemaal ronduit hilarisch. Met in de hoofdrollen Damon Wayans Jr., Adam Pally, Casey Wilson en zelfs Elisha Cuthbert, deze show heeft alles wat je zoekt.

3 Werkende moeders zijn niet alleen voor moeders

Hoewel we er geen twijfel over hebben dat moeders deze serie geweldig zouden vinden, is het hebben van een baby geen essentieel onderdeel om fan te zijn van deze show. Deze komedie volgt de levens van zakenvrouwen die toevallig ook moeders zijn en geeft een hilarisch kijkje in de hedendaagse supervrouwen.

2 Eindelijk merken mensen Schitt's Creek op

We realiseren ons dat mensen nu beginnen te praten over de geweldige komedie die Schitt's Creek is, maar we moeten er wel op wijzen dat deze show al sinds 2015 bestaat, dus waar is iedereen geweest?! Eugene Levy en zijn zoon Daniel Levy schitteren in deze show en zijn slechts twee van de vele redenen waarom het de moeite waard is om te bingewatchen.

1 We kunnen allemaal een relatie hebben met goede meisjes, op zijn minst een beetje

Ok, dus misschien zijn we niet allemaal bereid om meerdere misdaden te plegen om wat geld te krijgen, maar we kunnen ons zeker allemaal identificeren met de gedachte aan gemakkelijk geld. Als herkenbaarheid niet genoeg reden is om deze show te bekijken, waarom zou je hem dan niet eens bekijken om de Retta-komedie van Parks en Rec nog een keer te zien?

Aanbevolen: