20 onderschatte tv-sitcoms om naar te kijken in plaats van vrienden Nogmaals

Inhoudsopgave:

20 onderschatte tv-sitcoms om naar te kijken in plaats van vrienden Nogmaals
20 onderschatte tv-sitcoms om naar te kijken in plaats van vrienden Nogmaals
Anonim

Streamingplatforms hebben mensen de mogelijkheid gegeven om zowat elke show te bekijken die hun hartje begeert wanneer ze in de stemming zijn. Dit betekent dat, in combinatie met gewone kabel, bijna alle shows voor het grijpen liggen, iets dat mensen zich 20 jaar geleden niet hadden kunnen voorstellen. Als zodanig lijkt er een onbeperkt aantal opties te zijn voor mensen die er zijn, hoewel ze er gewoonlijk vast aan houden hun favorieten keer op keer opnieuw te bekijken.

Friends is misschien een geweldige show, maar er zijn zoveel andere sitcoms die absolute juweeltjes zijn die mensen echt moeten bekijken. Sommige van deze shows zenden nog steeds nieuwe afleveringen uit, terwijl andere al aan het einde van hun run zijn gekomen. Of het nu nieuw of oud is, deze shows worden onderschat en verdienen wat extra aandacht van mensen.

Dus laten we eens kijken naar een aantal fantastische sitcoms waar mensen van kunnen genieten!

20 Malcolm In The Middle is een sitcom over een wild gezin met veel hart

Malcolm in the Middle is een van de beste shows van zijn tijd en het geeft fans een verfrissende kijk op het sitcom-genre. De familie is een totale puinhoop, maar ze hebben een unieke band die hen door het vuur sleept. Malcolm is toevallig ook een genie dat te slim is voor zijn eigen bestwil.

19 The Goldbergs Is A Rad Retro Sitcom

The Goldbergs speelt zich af in de jaren 80 en is een van de grappigste sitcoms uit de recente geschiedenis. De familie vindt de perfecte balans voor een sitcom en ze hebben allemaal hun momenten om te schitteren in elke aflevering. Scherp schrijven en geweldige uitvoeringen hebben ertoe bijgedragen dat deze sitcom een hit op het kleine scherm is geworden.

18 Gearresteerde ontwikkeling is geweldig in zowat elk seizoen

Arrested Development is zoveel beter dan de meeste mensen zich realiseren, en we moedigen mensen echt aan om het eens te proberen. De familie Bluth heeft zoveel leuks (en niet leuks) aan ze, vooral omdat we ze van ver kunnen observeren. Natuurlijk zijn de opwekkingsseizoenen niet zo geweldig, maar deze show is nog steeds het bekijken waard.

17 Die show uit de jaren 70 is een groovy kijk op het leven in de jaren 70

Iedereen die That’70s Show niet heeft gezien, moet dit onmiddellijk doen. Het was zo goed toen het voor het eerst werd uitgezonden, en zelfs nu houdt het nog steeds stand. Natuurlijk, het is een periodestuk, maar de thema's en de personages zijn nog steeds herkenbaar. Hier begonnen Ashton Kutcher en Mila Kunis.

16 Getrouwd… Met kinderen was een hoofdbestanddeel van televisie uit de jaren 90

De Bundy-clan zou op een gegeven moment op deze lijst verschijnen! Married…with Children is een hilarische serie waar meer mensen de tijd voor zouden moeten nemen. Er is hier zoveel disfunctie in het spel, maar er is zo'n beminnelijk aspect aan het gezin waar mensen niet anders kunnen dan voor hen wortelen.

15 Schitt's Creek is even verwrongen als hilarisch

Vergeleken met sommige van de andere inzendingen op deze lijst, is Schitt's Creek relatief nieuw, maar onze opname zou je moeten vertellen hoe goed dit het laat zien. Het is hilarisch en er wordt gelachen in elke aflevering, maar er gebeurt veel meer onder de oppervlakte. Het zou veel populairder moeten zijn dan het is.

14 Black-Ish is een van de meest impactvolle sitcoms van zijn tijdperk

Black-Ish is gemakkelijk een van de grappigste shows op televisie, en we kunnen niet genoeg zeggen over hoe goed het is. De cast van de serie is ongelooflijk getalenteerd en ze balanceren elkaar zo goed. Het is zo goed dat het leven heeft gegeven aan twee verschillende spin-off projecten.

13 30 Rock is een goed uitgebalanceerde sitcom

Gezien het feit dat 30 Rock werd geleid door Tina Fey, spreekt het voor zich dat deze serie zowel hilarisch als scherp is. Tina is hier de hoofdrolspeler, maar haar co-sterren zijn absoluut briljant in deze serie. Het balanceert thema's goed, en het is een serie waar iedereen van kan genieten.

12 Martin was beter dan vrienden. Gewoon zeggen

Als je het weet, weet je het. Martin is een van de grappigste sitcoms van zijn tijd, en meer mensen moeten teruggaan om dit te bekijken. Dit was Martin Lawrence in zijn bloei, en hoewel hij briljant was, was de rest van de cast net zo geweldig en gaf de show zoveel klassieke afleveringen.

11 Vers van de boot is grappiger dan mensen beseffen

Fresh Off the Boat houdt het nu al een aantal jaren op het kleine scherm en onlangs is het de grens van 100 afleveringen gepasseerd. Dit was de eerste serie met een volledig Aziatisch-Amerikaanse cast die dit voor elkaar kreeg, wat het zowel een enorm succes als een letterlijk stukje televisiegeschiedenis maakt.

10 3rd Rock From The Sun had zo'n getalenteerde cast

3rd Rock from the Sun was zo'n goede sitcom en er werden 139 afleveringen uitgezonden in de loop van 6 seizoenen. Deze show maakte gebruik van een perfecte cast voor de personages en de chemie tussen de artiesten was speciaal. Zelfs nu voelt deze show fris en hilarisch aan, wat altijd goed is.

9 Mijn naam is Earl heeft ons over karma geleerd

My Name is Earl was een verfrissende kijk op het sitcom-genre omdat het iets bood dat destijds uniek was. Earl Hickey zien goedmaken voor de zonden van zijn verleden om wat goed karma op te bouwen, gemaakt voor interessante afleveringen die een geweldige les inhielden. Het was ook een hilarische serie.

8 Familiezaken hadden betere karakters dan mensen zich herinneren

Family Matters is een stuk beter dan mensen zich herinneren, en dit is een feit. Natuurlijk herinneren veel mensen zich de show voor Steve Urkel, maar in werkelijkheid ging de serie altijd over de familie Winslow. Ga terug en zie hoe geweldig deze show is zonder al te veel over Urkel te horen.

7 Schooled is een juweel van een spin-off

6 Het is altijd zonnig in Philadelphia Is disfunctie op zijn best

It's Always Sunny in Philadelphia is nog steeds een van de beste sitcoms op televisie, en dat is al meer dan tien jaar zo. Het heeft een beetje van alles, en de personages hebben geen tekort aan gedenkwaardige momenten waar mensen van kunnen genieten. Als je dit eenmaal begint te kijken, is er geen weg meer terug.

5 Iedereen heeft een hekel aan Chris was beter dan dat hij de eer kreeg

Chris Rock is een krachtpatser, dus toen hij een sitcom over zijn leven maakte, moesten mensen gewoon luisteren. Iedereen heeft een hekel aan Chris was een geweldige sitcom die meer mensen zouden moeten onthouden. Toch is er genoeg tijd voor mensen om het een horloge te geven en te zien hoe grappig het was.

4 Boy Meets World is zo goed als het wordt

Bedankt, Disney+! Boy Meets World is een absoluut juweeltje van een show die nu beschikbaar is om te streamen wanneer we maar willen. Velen van ons die met de serie zijn opgegroeid, zijn teruggegaan om te kijken hoe favoriete personages lessen leren van Mr. Feeny en hun weg door het leven banen.

3 De koning der koninginnen is nog steeds zo grappig als jaren geleden

The King of Queens is misschien niet de beste sitcom ooit gemaakt, maar geloof ons als we zeggen dat het een hilarische kijk op het gezinsleven in Queens, New York is. Elke hoofdrol speelt een cruciale rol in de serie, en hoewel er lessen te leren zijn, houdt de lach deze show echt gaande.

2 Onbreekbare Kimmy Schmidt had nog een seizoen moeten hebben

Onbreekbaar Kimmy Schmidt vloog in brand toen het voor het eerst werd uitgebracht, en critici werden er meteen verliefd op. Het had zo ongeveer alles waar een sitcom op kon hopen, en het duurde 4 seizoenen. Er is dit jaar een vermeende speciale uitzending, dus bekijk de serie voordat deze uitkomt!

1 Moeder heeft de perfecte cast voor haar karakters

Mom is een serie die al langer nieuwe afleveringen uitzendt dan de meeste mensen beseffen, en dit komt omdat de twee hoofdrolspelers in de serie elkaar perfect in evenwicht houden. De sitcom heeft zeker wat solide teksten, maar de chemie van de leads is wat hier echt uitblinkt.

Aanbevolen: