15 tv-programma's zoals het kantoor waar je naar kunt kijken op Hulu

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's zoals het kantoor waar je naar kunt kijken op Hulu
15 tv-programma's zoals het kantoor waar je naar kunt kijken op Hulu
Anonim

Televisie bevindt zich momenteel in een gouden eeuw waarin er bijna te veel kwaliteitsinhoud is om te consumeren. Steeds meer series verleggen grenzen en tarten conventies op een manier waarop veel van de moderne sitcoms op televisie nauwelijks lijken op de komedies die op het medium zijn ontstaan. Een televisieprogramma dat extreem populair is geworden, zelfs nadat het is afgelopen, is The Office.

Het programma is uitgegroeid tot een van de meest favoriete komedies die beschikbaar is op streamingdiensten en de fandom van de show blijft nieuwe manieren ontdekken om van de show te houden en deze te vieren. Het kantoor is misschien voorbij, maar er zijn nog steeds een schat aan komedies die het verlies van Dunder Mifflin draaglijker zullen maken. Er zijn veel uitdagende komedies beschikbaar die gemakkelijk een kaarsje bij The Office houden en een vergelijkbare sfeer cultiveren, of het nu door de personages, het schrijven of de premisse is.

15 Parken en recreatie houden de sfeer van het kantoor levend

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn niet veel shows die zo'n gevoel van familie en gemeenschap creëren als de sympathieke cast van personages die Parks and Recreation bevolken. De sitcom is misschien opgevat als een eenmalige spin-off van The Office, maar het werd geleidelijk een eigen entiteit waarvan veel mensen denken dat deze de andere sitcom op de werkplek zelfs heeft overtroffen. Pawnee, Indiana is een plek waar het publiek gewoon niet weg wil.

14 De Mary Tyler Moore-show is een klassieke komedie op de werkplek

Afbeelding
Afbeelding

De Mary Tyler Moore Show is een fantastische showcase voor niet alleen zijn titulaire ster, maar de hele cast van ervaren artiesten zoals Ed Asner en Valerie Harper. De show speelt zich af tijdens een laaggewaardeerd avondnieuwsprogramma in Minneapolis, maar wat echt belangrijk is, is de elektrische energie die deze groep buitenbeentjes creëert. De komedie was bepalend voor wat het bereikte voor sitcoms en het is eerlijk om te zeggen dat er zonder deze show geen 30 Rock of The Office zou zijn.

13 Party Down is bliksem in een fles die te snel ging

Afbeelding
Afbeelding

Party Down duurde maar twee seizoenen van elk tien afleveringen, maar die twintig afleveringen zijn een paar uiterst grappige afleveringen van televisie. De show volgt een groep cateraars die allemaal grotere ambities hebben in de entertainmentindustrie. Het is eindeloos aantrekkelijk om te zien hoe deze eigenzinnige individuen worden betreden en onhandig in hachelijke situaties terechtkomen. Het schrijven is scherp en de cast, waaronder een ontluikende Adam Scott, blinkt uit met het materiaal.

12 Bob's Burgers waardeert de schoonheid en normaliteit van het gezin

Afbeelding
Afbeelding

Rekening houdend met hoe gemakkelijk het kan zijn voor sommige televisieprogramma's om te mislukken voordat ze echt een eerlijke kans krijgen, is het zo de moeite waard dat Bob's Burgers een show is die niet alleen een publiek heeft gevonden, maar echt een comfortabele niche voor zichzelf heeft ontwikkeld door de jaren heen. De serie belicht het belang van familie en geeft een indrukwekkend beeld van mensen aan de onderkant van de economische schaal. Het is nederig en dwaas als niets anders en de Belchers blijven een van de beste families op televisie, geanimeerd of anderszins.

11 The Mindy Project biedt Mindy Kaling's wilde inslag op Rom-Coms

Afbeelding
Afbeelding

Als fans van The Office geïnteresseerd zijn in meer capriolen van Kelly Kapoor in het bijzonder, kan Mindy Kaling's The Mindy Project de perfecte vervanging zijn. De serie draait Kaling in een heel andere scène, maar een extreem vergelijkbaar personage dat perfect bij de actrice past. The Mindy Project is in veel opzichten een ode aan alle romantische komedies die Kaling inspireerden, maar de show heeft een bite en een agenda om de vorm ook naar frisse, uitdagende plekken te duwen.

10 30 Rock is dicht bij komische perfectie

Afbeelding
Afbeelding

Tina Fey kwam op de radar van veel mensen met haar inspirerende werk als hoofdschrijver en mede-anker van Weekend Update op Saturday Night Live, maar het is 30 Rock dat Fey echt in de schijnwerpers heeft gezet en haar status als legende van komedie. 30 Rock speelt zich af tegen de achtergrond van een fictieve sketchcomedy-serie die voortkomt uit Fey's lange ambtstermijn op SNL. Fey's capriolen als Liz Lemon zijn pure gelukzaligheid, maar het programma heeft ook een van de domste en snelste gevoel voor humor. Er is een lawine van grappen in elke aflevering.

9 Peep Show is een van de beste komische exportproducten van het VK

Afbeelding
Afbeelding

Fans van comedy zijn het aan zichzelf verplicht om Peep Show te kijken. Het is een Britse comedyserie die in feite een instelling in het VK is, omdat het de neurotische tegenslagen van twee gigantische man-baby's volgt. Peep Show is soms te veel om te verdragen, maar dat is een deel van zijn charme. Peep Show is niet alleen waanzinnig grappig en er is bijna tien jaar aan inhoud om van te smullen, maar het maakt gebruik van die ongemakkelijke, ineenkrimpende humor die beide versies van The Office in de eerste plaats tot zo'n succes heeft gemaakt.

8 Proost vindt humor in de menselijke conditie

Afbeelding
Afbeelding

Proost is een komedie die zich bijna voornamelijk in een bar afspeelt, maar het was een primetime sitcom die meer dan een decennium kon draaien en een van de meest populaire komedies op televisie werd. Het succes van Cheers is het bewijs dat een getalenteerde cast en goed schrijven alles is wat echt nodig is. Of het nu gaat om de dwaze verhaallijnen of de "zullen ze / zullen ze niet"-chemie tussen Sam en Diane (of Rebecca), kijkers waren verslaafd aan deze serie.

7 Seinfeld laat zien dat er veel over niets te zeggen v alt

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel sitcoms die populair waren in de jaren '90 en die in de moderne tijd niet echt goed zijn verouderd, maar Seinfeld is een zeldzame uitzondering die alleen maar beter wordt met de tijd. Larry David bewijst momenteel misschien zijn neuroses op Curb Your Enthusiasm, maar daarvoor toonde hij de zwakheden van de mensheid op Seinfeld. De baanbrekende komedie heeft een aantal pijnlijk slimme verhaallijnen die hun tijd echt vooruit waren. De cast, hoewel klein, zit ook vol met extreem talent.

6 Gearresteerde ontwikkeling is te slim voor zijn eigen bestwil

Afbeelding
Afbeelding

Arrested Development heeft een opleving meegemaakt via Netflix en hoewel deze recentere afleveringen waardering tonen voor de komedie, zijn het de originele seizoenen van de show op FOX die echt de ambitie achter Arrested Development bepalen. De serie draait om de ultieme disfunctionele familie, die allemaal worden gespeeld door een cast van acteurs die zijn uitgegroeid tot enkele van de grootste namen in de industrie. Arrested Development hielp de nieuwe standaard te zetten voor wat er gedaan kan worden in een netwerk sitcom.

5 It's Always Sunny In Philadelphia is geëvolueerd van Cult Classic

Afbeelding
Afbeelding

It's Always Sunny in Philadelphia is van een cultklassieker van het FX-netwerk uitgegroeid tot een van de langstlopende live-actionkomedies aller tijden. Het is ronduit ongelooflijk dat deze serie, die kijkt naar een moreel failliete groep individuen, zo'n snaar bij het publiek heeft weten te raken. De show is in de loop der jaren iets volwassener geworden, maar It's Always Sunny is altijd duidelijk zichzelf geweest en heeft nooit zijn wilde stem aangetast.

4 Happy Endings stelt een meesterlijk komisch ensemble samen

Afbeelding
Afbeelding

Happy Endings liep drie hilarische seizoenen en hoewel het voortijdig werd geannuleerd, is het nog steeds een serie met een ongelooflijke hoeveelheid grappen en een van de grappigste casts op televisie. Happy Endings verkent eigenlijk gewoon de levens van een stel dertigers in Chicago, maar de natuurlijke verstandhouding tussen de cast en de onverschrokkenheid van de show met zijn komedie en woordspelingen maakt het enorm bevredigend. Het is een komisch verlies dat nog steeds gevoeld wordt.

3 Frasier is een spin-off die boven zijn origineel uitstijgt

Afbeelding
Afbeelding

Het publiek was aanvankelijk misschien sceptisch toen een spin-off van Cheers werd aangekondigd die zou worden gecentreerd rond de pompeuze curmudgeon, Frasier Crane, maar meer dan een decennium later veranderde Frasier in wat misschien wel de grootste spin-off van allemaal is - tijd. Het feit dat Frasier zich kan concentreren rond zulke extreme persoonlijkheden, terwijl de komedie nog steeds zo universeel en gemakkelijk te verbinden is, is een bewijs van het precieze schrijven van de show en de ongelooflijke uitvoeringen van de getalenteerde cast van de show.

2 Atlanta weigert te worden gedefinieerd

Afbeelding
Afbeelding

Donald Glover heeft op veel gebieden grote indruk gemaakt, of het nu gaat om acteren of zijn muziekcarrière, maar Atlanta is zo'n ongewone en speciale serie die uit zijn briljante geest komt. Glover dompelt zich onder in de wereld van de muziekindustrie, maar verschuift zijn karakter naar meer van de zijlijn. De serie is geïnteresseerd om een licht te werpen op dit soort personages, maar het is ook een serie die als geen ander raar weet te worden en vol opvallende, ongewone afleveringen zit.

1 South Park heeft meer dan 20 jaar gelachen

Afbeelding
Afbeelding

South Park is misschien begonnen als een schuldig genoegen voor grove, op volwassenen gerichte animatie, maar in de loop der jaren is het programma uitgegroeid tot een van de slimste, grappigste en meest vooruitziende programma's op televisie. South Park is een culturele barometer geworden en de verhalen in zijn excentrieke gemeenschap houden de samenleving nog steeds slim een satirische spiegel voor.

Aanbevolen: