15 Dingen die de meeste fans niet weten over The Game of Thrones Koppels BTS

Inhoudsopgave:

15 Dingen die de meeste fans niet weten over The Game of Thrones Koppels BTS
15 Dingen die de meeste fans niet weten over The Game of Thrones Koppels BTS
Anonim

Game of Thrones is op geen enkele manier een romantische show, maar de vele koppels die in de fantasieserie verschijnen, maken deel uit van wat het verhaal zo boeiend maakte. En hoe interessant hun verhalen in de show ook zijn, de ins en outs van de echte relaties tussen de acteurs die de koppels hebben geportretteerd, zijn nog interessanter!

Vaak voelden de acteurs die aan de show werkten heel anders over elkaar dan de personages die ze speelden over elkaar. Blijf lezen om 15 dingen achter de schermen te ontdekken die zelfs hardcore fans niet weten over de Game of Thrones-paren zoals Cersei en Jaime Lannister, Jon Snow en Ygritte, Daenerys Targaryen en Khal Drogo, Robb Stark en Talisa, en Nedd en Catelyn Stark.

15 Kit Harington speelt graag aprilgrappen met Rose Leslie

Jon Snow en Ygritte zijn een van de meest populaire Game of Thrones-koppels, simpelweg omdat de acteurs die hen vertolkten, Kit Harington en Rose Leslie, in het echt verliefd werden. Nu getrouwd, hebben de twee voormalige co-sterren nog steeds plezier samen. Volgens Harper's Bazaar ha alt Harington graag 1 aprilgrappen uit met zijn vrouw!

14 Kristofer Hivju zou flirten met Gwendoline Christie buiten de camera

Tormund Giantsbane verbergt zijn gevoelens voor Brienne of Tarth niet in de show, en volgens Radio Times bleef het flirten niet alleen beperkt tot filmen. Achter de schermen flirtte Kristofer Hivju op verschillende manieren met Gwendoline Christie. Hoewel we vermoeden dat hij niet zo vooruitstrevend was als zijn karakter!

13 Richard Madden en Oona Chaplin konden het ook goed met elkaar vinden

Robb Stark's gedoemde relatie met Talisa is een van de meest tragische liefdesverhalen op Game of Thrones. In het echte leven konden Richard Madden en Oona Chaplin echt met elkaar opschieten als een huis in brand. Madden prees Chaplin na het filmen voor haar vaardigheden als actrice.

12 Exen Lena Headey en Jerome Flynn moesten vanwege slecht bloed uit elkaar worden gehouden

Het is je misschien opgevallen dat Cersei Lannister en Ser Bronn of the Blackwater eigenlijk geen scènes samen hebben. Dat komt omdat Lena Headey en Jerome Flynn zogenaamd exen zijn die specifiek hebben gevraagd om op de set uit elkaar te worden gehouden vanwege kwaad bloed.

11 Natalie Dormer was verdrietig toen haar man op het scherm, Jack Gleeson, de show verliet

De kijkers waren opgetogen toen Joffrey Baratheon tijdens de show werd vermoord. Maar Natalie Dormer, die zijn vrouw van een uur op het scherm, Margaery Tyrell, speelde, was er kapot van. In een interview onthulde ze dat ze het jammer vond om Jack Gleeson de show te zien verlaten nadat ze zo'n sterk onderdeel van de cast was geweest.

10 Michelle Fairley heeft het werken met Sean Bean niet echt gemist

Michelle Fairley heeft de samenwerking met Sean Bean niet echt gemist, maar het is niet om redenen die je zou denken. Hoewel ze man en vrouw speelden, hadden de twee zo weinig scènes samen dat het voor Fairley niet veel verschil maakte toen Bean na het eerste seizoen werd vermoord.

9 Jason Momoa zorgde ervoor dat zijn grafische scènes met Emilia Clarke comfortabel voor haar waren

In het eerste seizoen moesten Jason Momoa en Emilia Clarke samen enkele grafische scènes filmen. Omdat Clarke zich in de meer kwetsbare positie in het scenario bevond, zorgde Momoa er extra voor dat ze haar vriendelijk behandelde en ervoor zorgde dat ze zich op haar gemak voelde terwijl ze de ongemakkelijke scènes naspeelden.

8 De berg eindigde met trouwen met een fan

Dromen komen echt uit! Kelsey Henson was een fan van Game of Thrones en vroeg om een foto toen ze de berg, Hafþór Júlíus Björnsson, tegenkwam in een bar in haar geboorteland Canada. De twee gingen uit en trouwden uiteindelijk in oktober 2018.

7 Nicole Kidman zette Kit Harington onder druk om Rose Leslie de vraag te stellen

Als een beroemde actrice je vertelt om je vriendin ten huwelijk te vragen, doe je het! Dat is wat er gebeurde toen Nicole Kidman verscheen in The Late Late Show With James Corden met Kit Harington. Ze vertelde hem dat aangezien hij bij Leslie zou gaan wonen, ze zich net zo goed konden verloven!

6 Sibel Kekilli was onder de indruk van Peter Dinklage's acteerwerk

Uiteindelijk werd de relatie tussen Tyrion Lannister en Shae onherstelbaar giftig. Maar in het echte leven waren de twee acteurs erg op elkaar gesteld. Volgens Hollywood Reporter was Sibel Kekilli gewoon onder de indruk van Peter Dinklage's talenten als acteur en was niet bang om over hem te gutsen in interviews.

5 Lena Headey en Pedro Pascal waren romantisch met elkaar verbonden

Hun personages mochten elkaar misschien niet leuk vinden, maar het gerucht gaat dat Lena Headey en Pedro Pascal een romantische band hadden tijdens de opnames van de show. We weten niet zeker of ze echt meer dan vrienden waren, maar ze verschenen in 2013 wel samen op een paar foto's.

4 Dean-Charles Chapman voelde zich ongemakkelijk bij het fotograferen van liefdesscènes met Natalie Dormer, vanwege hun leeftijdsverschil van 15 jaar

Margaery Tyrell is gelukkiger getrouwd met Tommen Baratheon dan met zijn broer Joffrey Baratheon. In het echte leven voelde Dean-Charles Chapman zich echter een beetje ongemakkelijk bij het opnemen van liefdesscènes met Natalie Dormer. Gezien het leeftijdsverschil van 15 jaar tussen hen, is dat zeker gemakkelijk te begrijpen!

3 Kit Harington viel op het eerste gezicht in 'Friend-Love' met Emilia Clarke

Kit Harington en Emilia Clarke hadden geen scènes samen tot het zevende seizoen van de show, maar de twee werden verliefd zodra ze elkaar in het echt ontmoetten. In verschillende interviews onthulde Harington dat ze vrij snel vrienden werden en ze was hem de adem benemen toen ze de kamer binnenkwam.

2 Nikolaj Coster-Waldau zei dat het kussen van Lena Headey verkeerd voelde

Nikolaj Coster-Waldau werkte graag met Lena Headey, maar hij vond het niet leuk om haar te kussen. Waarom? Ze werden zulke goede vrienden dat het verkeerd voelde om romantisch met elkaar te zijn voor de camera. Ironisch genoeg voelden hun personages Jaime Lannister en Cersei Lannister niet hetzelfde, ondanks dat ze broer en zus waren.

1 In het echte leven is Nikolaj Coster-Waldau getrouwd met een supermodel (die niet zijn zus is)

In de show trouwt Jaime Lannister nooit, maar hij heeft een hartstochtelijke liefdesaffaire met zijn zus Cersei. In het echte leven is Nikolaj Coster-Waldau getrouwd met een supermodel uit Groenland, en gelukkig is ze niet zijn zus. Nukâka, zijn vrouw, was ooit Miss Groenland en is ook zangeres en actrice.

Aanbevolen: