10 dingen die de meeste fans niet weten over NSYNC

Inhoudsopgave:

10 dingen die de meeste fans niet weten over NSYNC
10 dingen die de meeste fans niet weten over NSYNC
Anonim

Natuurlijk, het is decennia geleden dat NSYNC tween meisjesradio's rockte, maar dat betekent niet dat fans ze zijn vergeten. Justin Timberlake heeft er tenslotte voor gezorgd dat hij relevant is gebleven in zijn post-Mickey Mouse Club-jaren, door zijn stem en zangtalent bij te dragen aan films als Trolls, naast andere projecten.

Maar naast Justin beklommen bandleden Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Lance Bass en Joey Fatone de hitlijsten en veranderden het traject van boybands in de Verenigde Staten. Het punt is dat oude fans waarschijnlijk geen idee hebben dat de jongens nogal wat dingen geheim hielden.

10 NSYNC was bedoeld als competitie voor de Backstreet Boys

Onlangs werd een special over Lou Pearlman (de voormalige manager van NSYNC) opnieuw uitgezonden op ABC, waardoor fans meer gingen Googlen over hun favoriete boyband van weleer. Voor degenen die de special niet hebben gezien, werden er tal van anders onbekende details gedeeld over het maken van de band.

Lou Pearlman had bijvoorbeeld de bedoeling dat NSYNC een directe concurrentie zou zijn voor de Backstreet Boys. In feite creëerde hij extra boybands om te proberen zijn inkomsten uit te breiden. Herinner je je O-Town, LFO en Take 5 nog? Lou trok zelfs Aaron Carter in de schijnwerpers.

9 Chris Kirkpatrick was het originele brein achter de groep

Hoewel Lou Pearlman het geld aanbood om NSYNC wereldfaam te bezorgen, was het oorspronkelijk het idee van Chris Kirkpatrick om een groep op te richten. Volgens de 20/20-special, "The Hitman: From Pop to Prison", zocht Chris de eerste paar bandleden op en maakte hij bij toeval contact met Lou.

Toen werd hij aangespoord om een vijfde boybandlid toe te voegen om de zaken af te ronden (daarover later meer). Ondanks de populariteit van Justin na zijn tijd bij NSYNC, moeten fans weten dat het Chris was die alles in gang heeft gezet.

8 Er waren er vijf met een reden

Waarom vijf bandleden, terwijl Chris Kirkpatrick er vier had om een groep te beginnen? Omdat Lou Pearlman van vijfkoppige groepen hield en wist dat het zijn geldmaker was. In de aflevering van 20/20 over Pearlman legden zijn voormalige teamleden uit dat het Lou's handelsmerk was om vijf jongens in een groep te hebben.

Op die manier konden alle fangirls de man kiezen die 'juist' voor hen was. JC Chasez was bijvoorbeeld het "etnische" lid van de groep, terwijl Lance de zuidelijke blondine was.

7 Justin en de jongens volgden zelfs dezelfde tourroute als BSB

Toen NSYNC hun groep voor het eerst lanceerde, hadden ze het moeilijk om door te breken op de boybandmarkt, per 20/20. Dus de toenmalige vertrouwelinge van Lou Pearlman raadde een Europese tour aan die het traject van de Backstreet Boys zou repliceren.

De jongens toerden in Duitsland tijdens hun "For the Girl Tour" in 1997, en ze zouden optreden in een Disney Channel-concert. Wat interessant is, is dat de Backstreet Boys oorspronkelijk de hoofdact van Disney waren, maar uiteindelijk niet beschikbaar waren om op te treden, legden de jongens uit op 20/20.

6 De jongens hebben nooit al het geld gekregen dat ze beloofd hadden

Sommige fans kennen het verhaal al, maar het was voor velen nieuws dat NSYNC niet bepaald de geldmaker was die het publiek dacht dat het was. Lou Pearlman was de bandleden zelfs miljoenen dollars schuldig op basis van hun succes.

Maar wat ze tijdens een grote cheque-ceremonie kregen, waren cheques van elk $ 10K, legde Lance op 20/20 uit. De jongens realiseerden zich dat er iets niet klopte toen hun salaris laag was, en dat leidde ertoe dat ze de banden met Lou Pearlman verbraken zonder ooit hun geld te krijgen.

5 Lance Bass was onder de indruk toen hij de andere jongens ontmoette

Als vijfde lid van NSYNC kende Lance de andere jongens niet voordat ze de getalenteerde groep vormden. Lance zong zelfs in het koor van zijn geboorteplaats, legde hij uit op 20/20, en had nooit gedacht dat hij de kans zou krijgen om deel uit te maken van een jongensband.

Maar er werden connecties gemaakt, Lance werd aanbevolen aan Lou Pearlman en hij werd overgevlogen om de andere jongens te ontmoeten. Lance herinnerde zich dat hij in de wolken was door met name Justin, die het podium al onder de knie had als onderdeel van de Mickey Mouse Club (en een heel coole stijl had, merkte Lance op).

4 Hun stijlkeuzes waren niet helemaal bij de tijd

Hoewel Lance de stijl van Justin bewonderde toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, legde hij ook uit dat er niet veel begeleiding was voor de jongens over hun 'look'. Toen ze aankwamen bij concerten of op de set, legde Lance uit, kregen de jongens te horen dat ze kleding moesten kiezen uit rekken met willekeurige stijlen.

En hoewel de meeste fans de memes over Justin's Top Ramen-haar hebben gezien, begon Lance de trend van gebleekte haarpunten uit noodzaak om zijn kapsel op te fleuren toen een snelle snit niet in de kaarten zat.

3 Geen verplichtingen had een onderliggende betekenis

Voor fans die dol waren op de muziekvideo "No Strings Attached", compleet met NSYNC-leden ter grootte van Barbie die uit hun doos kwamen, is de symboliek misschien verloren gegaan. Tenminste, het was op een paar jongere fans.

Voor de jongens was het hele album de meest bevrijdende uit hun carrière. Dit was na het ontslag van Lou Pearlman, en hoewel NSYNC zijn contract verbrak, ontsnapten ze met hun waardigheid intact. Ze kwamen ook op het idee voor hun albumtitel in een taxi, waarbij JC een "aha"-moment had en besloot het titelnummer te schrijven.

2 De bandleden zijn tegenwoordig gewoon je gemiddelde kerels

In een samenvatting van waar de NSYNC-bandleden nu zijn, onthult Heavy dat hoewel de jongens niet per se vergeten sterren uit de jaren '90 zijn, ze een eenvoudig leven leiden. Lance Bass en zijn man hopen in 2020 een gezin te stichten, na vele vruchteloze pogingen tot draagmoederschap. Iedereen weet dat Justin Timberlake getrouwd is met Jessica Biel en een zoon heeft.

Chris Kirkpatrick heeft een zoon, Joey Fatone is gescheiden en heeft twee dochters, en JC Chasez heeft geen kinderen maar heeft een langdurige relatie. Ze streven allemaal verschillende creatieve inspanningen na (Chris sprak een personage in Fairly Odd Parents), maar ze komen niet veel meer in de schijnwerpers.

1 Maar ze houden wel van een goede NSYNC-throwback

De jongens zijn duidelijk volwassen geworden en drie van hen zijn al vader. Maar dat weerhoudt deze getalenteerde jongens er niet van om terug te kijken naar hun NSYNC-dagen, en ze zijn niet gedegradeerd tot een lijst met popsterren uit de jaren 90 waar niemand om geeft.

Joey Fatone is namelijk te zien op sociale media met een "It's Gonna Be May"-shirt, en JC Chasez gebruikte een oude NSYNC-tekst ("This I Promise You") om zijn liefde voor oude vriendin Jennifer te belijden HuYoung op sociale media. Net zoals fans nog niet helemaal over hun boyband-dagen heen zijn, lijken de leden zelf dat ook niet te zijn.

Aanbevolen: