15 meest onvergetelijke gaststerren op NCIS

Inhoudsopgave:

15 meest onvergetelijke gaststerren op NCIS
15 meest onvergetelijke gaststerren op NCIS
Anonim

Als het op tv-series aankomt, hebben slechts een handjevol de mogelijkheid om verder te gaan dan 10 seizoenen. Het maakt niet uit of het een komedie of drama is. Zolang de beoordelingen minder dan geweldig zijn, kun je er zeker van zijn dat een show snel genoeg uit het tijdslot wordt gehaald.

Voor het misdaadprocesdrama "NCIS", lijkt het echter alsof dat nooit een probleem was. Seizoen na seizoen heeft de CBS-show respectabele beoordelingen gekregen, dankzij het interessante ensemble van personages en verbluffende gevallen. Bovendien heeft het succes van de show ook geleid tot twee even succesvolle spin-offs: "NCIS: Los Angeles" en "NCIS: New Orleans."

En afgezien van de huidige vaste castleden zoals Mark Harmon, Sean Murray, Rocky Carroll, Emily Wickersham, Wilmer Valderrama, David McCallum, Maria Bello en Diona Reasonover, is de show ook bekend geworden om enkele van zijn meest memorabele gaststerren:

15 Eric Stonestreet verscheen als bewaker in een aflevering getiteld Silent Night

De aflevering maakte deel uit van het zesde seizoen van de show en tijdens zijn optreden speelde Stonestreet de rol van Harvey Ames. Harvey was een bewaker die de afdeling van het slachtoffer moest patrouilleren. Gedurende de hele aflevering had Harvey vooral contact met Ziva en Tony. Later werd ontdekt dat Harvey ook de moordenaar was.

14 Abigail Breslin speelde een blind kind genaamd Sandy Watson

Tijdens het tweede seizoen van de show speelde een veel jongere Breslin Sandy Watson, een kind van een marinekapitein die samen met haar moeder werd ontvoerd. Na Sandy's vrijlating werkte ze samen met agent Gibbs en zijn team om haar moeder te vinden. Sinds deze rol speelde Breslin in films als 'No Reservations' en 'My Sister's Keeper'.

13 Armand Assante was ooit de ongrijpbare René Benoit

Gedurende een aantal afleveringen portretteerde Assante de illegale wapenhandelaar René Benoit, die ook de bijnaam La Grenouille droeg. In wezen was hij de witte walvis van voormalig NCIS-directeur Jenny Shepard. Om hem te pakken te krijgen, besloot het bureau zelfs om Tony Dinozzo undercover te sturen en dit maakte de zaak uiteindelijk ingewikkeld. De CIA vermoordde Benoit echter voordat het NCIS hem kon arresteren.

12 Scottie Thompson speelde Tony Dinozzo's Love Interest, Jean Benoit

Naast de ontmoeting met René, ontmoette NCIS speciaal agent Tony Dinozzo ook Jean Benoit. Tijdens zijn undercover-stint werd Dinozzo zelfs het vriendje van Jean. Ze kende hem echter als Tony DiNardo. En toen de waarheid later aan het licht kwam, beëindigde het paar hun relatie op slechte voet. Tony werd ook beschuldigd van de moord op René.

11 Troian Bellisario verscheen als de zus van Timothy McGee

In een aflevering tijdens het vierde seizoen van de show kwam Bellisario aan boord om de jongere zus van NCIS-special agent Timothy McGee, Sarah McGee, te spelen. Zoals je weet, was Sarah ook de reden dat Ziva en Tony ontdekten dat Timothy een boek schreef gebaseerd op hun leven als speciale agenten. Interessant is dat Murray en Bellisario in het echte leven stiefbroers en -zussen zijn.

10 Lily Tomlin speelde de grootmoeder van Timothy McGee, Penelope Langson

Naarmate de show vorderde, werd het duidelijk dat Timothy McGee een behoorlijk interessante familie heeft. Nadat fans zijn zus hadden ontmoet, verscheen Tomlin in de show om zijn grootmoeder, Penelope Langston, te portretteren. Penelope is toevallig een charmante vredesactiviste die uiteindelijk in verband wordt gebracht met een van de slachtoffers van NCIS.

9 Marina Sirtis werd bekend als Mossad-directeur Orli Elbaz

Sirtis' personage nam de positie over na de moord op Eli David. In het verhaal gaf Ziva aanvankelijk niet veel om Orli omdat ze wist dat de vrouw en haar vader een rendez-vous hadden. In de latere seizoenen waren Orli en Ziva echter hecht geworden. Toen Ziva vermoedelijk dood was, bracht Orli haar dochter, Tali, naar Tony.

8 Bob Newhart speelde een gepensioneerde Chief Medical Officer

Newhart verscheen in de show als Dr. W alter Magnus, een gepensioneerde medische officier van het NCIS die tijdens één aflevering bij Ducky in het veld terechtkwam. Tijdens het verschijnen van Newhart ontdekten we dat Dr. Magnus al aan de ziekte van Alzheimer leed. Bovendien besloot hij het lab te bezoeken om zoveel mogelijk van zijn herinneringen te bewaren.

7 Richard Schiff speelde de explosieve schurk, Harper Dearing

Herinner je je die keer dat er een explosie was in het hoofdkwartier van het NCIS? Welnu, de man die daarvoor verantwoordelijk was, was de schurk Harper Dearing, een personage dat vakkundig werd gespeeld door acteur Richard Schiff. In wezen wilde Dearing wraak nadat zijn zoon, de matroos van de Amerikaanse marine, Evan Dearing, omkwam bij een explosie aan boord van de U. S. S. Brandewijn.

6 Colin Hanks speelde de hoofdrol als de nogal irritante DOD-inspecteur Parsons

Toen hij voor het eerst werd geïntroduceerd, leek Hanks 'Parsons vastbesloten Gibbs te vernietigen en zijn team voorgoed te ontmantelen. In feite werd hij bekend als de 'slechte McGee'. Uiteindelijk realiseerde hij zich echter dat Gibbs niet de slechterik was. Hij heeft zelfs contact opgenomen met de speciale agent in het Midden-Oosten om samen te proberen de schurk te pakken te krijgen.

5 Matt Jones speelde de heldhaftige agent Ned Dorneget

Jones hernam zijn rol als NCIS-proefpersoon Ned Dorneget gedurende verschillende seizoenen. Ned werd ook heel close met leden van Gibbs 'team en verdiende de bijnaam Dorney. Tijdens zijn laatste optreden in 2015 was Ned in een hotel in Caïro toen hij hoorde van een bommelding in het gebied. Hij stierf bij een explosie nadat hij had geholpen met de evacuatie.

4 Michael Nouri werd gecast om de vader van Ziva, Eli David, te portretteren

Zoals je misschien weet, heeft voormalig NCIS-special agent Ziva David altijd een gecompliceerde relatie gehad met haar vader, Eli David, die toevallig ook de voormalige directeur van Mossad is. Daarom waren er tijden dat Eli het belang van het land boven de veiligheid van zijn dochter leek te stellen.

3 Jamie Lee Curtis had ooit een terugkerende gastrol als Dr. Samantha Ryan

In de show wist Curtis 'Dr. Samantha Ryan zeker hoe hij op ieders knoppen moest drukken. En toen haar personage voor het eerst werd geïntroduceerd, slaagde ze er zelfs in om senior NCIS-agent Tony Dinozzo voor de gek te houden door te denken dat ze iemand anders was. Curtis hernam haar rol een aantal keer in de show en werd uiteindelijk de liefdesbelang van Harmon.

2 Robert Wagner blijft Anthony Dinozzo Senior spelen

In de show speelt Wagner Tony's vader, een man die hoopt opnieuw contact te maken met zijn zoon sinds ze uit elkaar dreven toen Tony jonger was. Zijn aanwezigheid bij NCIS was echter niet altijd welkom. Op een gegeven moment kwam hij zelfs in een van de onderzoeken van het team terecht. Desondanks is zijn relatie met Tony sindsdien verbeterd.

1 Wijlen Ralph Waite speelde de vader van agent Gibbs

In de show werd Waite gecast als Jackson Gibbs, de vader van Jethro Gibbs die zich in Stillwater had gevestigd na zijn periode als gevechtspiloot uit de Tweede Wereldoorlog. In het begin werd duidelijk dat de relatie tussen Jethro en Jackson gespannen was. Maar de vader en zoon hadden sindsdien een band en werden hecht. Helaas is Waite in 2014 overleden.

Aanbevolen: