16 Sitcom-gaststerren die hele afleveringen verpesten

Inhoudsopgave:

16 Sitcom-gaststerren die hele afleveringen verpesten
16 Sitcom-gaststerren die hele afleveringen verpesten
Anonim

Er zijn zoveel geweldige sitcoms en binnen elke televisieserie hebben fans hun favoriete en minst favoriete personages. Naast de reguliere sterren zijn er soms ook gaststerren die verrassingsoptredens maken in shows, en er zijn ook favorieten en niet-favorieten van deze mensen.

Ze kunnen zichzelf voor een kort moment spelen, of ze kunnen een personage zijn dat geruime tijd blijft hangen. Hoe dan ook, deze gasten worden niet altijd even hartelijk ontvangen. In feite hebben de 16 die hieronder worden vermeld hele afleveringen verpest! Van hun slechte acteerwerk en dwaze verhaallijnen tot de manier waarop ze duidelijk niet pasten bij de hoofdpersonen, hun momenten in deze populaire sitcoms waren niet de beste delen van de verhalen … helemaal niet. Dus hier zijn ze allemaal, dames en heren: de gaststerren wiens rollen deze geweldige tv-shows uiteindelijk verpesten.

16 Aisha Tyler als Charlie Wheeler op vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Friends is een van de meest gevierde tv-programma's aller tijden, en omdat het gericht was op een jonge, leuke en aantrekkelijke groep, waren er in de loop van de serie veel liefdesbelangen. Een van hen was Dr. Charlie Wheeler, een vrouw met wie Joey en Ross om de een of andere reden een relatie hadden.

Ze was er al negen afleveringen, en ze werd gespeeld door Aisha Tyler…die het had kunnen volhouden met het uiten van Lana op Archer en het hosten van Whose Line Is It Anyway.

15 Rashida Jones als Karen Filippelli op kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Het was een donkere tijd op The Office toen Jim van kantoor overstapte en met Karen Filippelli begon te daten. Het feit dat ze van first-person schietspellen hield, het feit dat ze broekpakken droeg en het feit dat ze Jim van Pam afleidde, zijn allemaal redenen waarom Rashida Jones' tijd in deze hitserie niet de beste was.

14 Kathy Bates als Jo Bennett op kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Een andere actrice die een gastrol had in The Office was Kathy Bates, en hoewel deze vrouw een aantal iconische rollen heeft gehad, was het spelen van Jo Bennett niet de beste voor haar of voor de fans. Haar bedrijf kocht Dunder Mifflin, en bovendien was haar karakter ook bevriend met Nancy Pelosi, uit het zuiden, bezat enorme Denen, reed een Cadillac, overleefde borstkanker en kon vliegtuigen vliegen… Dat is een hoop onnodige informatie.

13 Pamela Adlon als Pamela op Louie

Afbeelding
Afbeelding

In de show van Louis C. K., Louie, speelt Pamela Adlon een vriend en uiteindelijke liefdesbelang genaamd, nou ja, Pamela. In het echte leven helpt ze bij het produceren en schrijven van deze serie, en op basis van het grove gedrag, de sarcastische lijnen en het slechte humeur van haar personage, zou het het beste zijn als ze zich aan het werk buiten de camera hield.

12 Lizzy Caplan als Julia Cleary op nieuw meisje

Afbeelding
Afbeelding

Een ander no-nonsense ondersteunend personage in weer een andere sitcom was Julia Cleary in New Girl. Dit personage, dat werd gespeeld door actrice Lizzy Caplan, was een advocaat met wie Nick uitging, en ze vertelde Jess ronduit dat ze haar niet mocht … wat er zeker niet voor zou zorgen dat fans haar leuk zouden vinden … helemaal niet.

11 Megan Fox als Reagan Lucas op nieuw meisje

Afbeelding
Afbeelding

Voordat hij zijn ware liefde vond, leek Nick een type te hebben gehad, aangezien hij ook met Reagan Lucas uitging; ze was een taaie farmaceutische verkoper die uiteindelijk naar de kamer van Jess verhuisde. Ja, het was triest zonder de hoofdrolspeler in de buurt, maar had een andere persoon deze leegte niet kunnen opvullen?

10 Linda Cardellini als Abby Day op nieuw meisje

Afbeelding
Afbeelding

Nog een New Girl-gastster hoort op deze lijst: Linda Cardellini, als Abby Day. Abby, de zus van Jess, zou een zwart schaap zijn en een beetje een wildcard. En hoewel Cardellini memorabele rollen had in shows zoals Freaks and Geeks, Bloodline, Dead to Me en Mad Men … was ze hier niet.

9 Martin Mull als Gene Parmesan over gearresteerde ontwikkeling

Afbeelding
Afbeelding

Arrested Development is een waanzinnige show met zoveel plots en personages om bij te houden, en het is waar dat fans kunnen zeggen dat het precies genoeg heeft van dat alles, wat betekent dat echt willekeurige personages niet nodig zijn. Martin Mull bijvoorbeeld, die opduikt en iedereen verrast als Gene Parmesan, is helemaal niet essentieel voor het verhaal.

8 Jason Sudekis als Schmitty op Always Sunny

Afbeelding
Afbeelding

Op een vergelijkbare manier is er The Gang uit It's Always Sunny In Philadelphia. Deze centrale personages zijn de sleutel tot de wildheid van deze show, en soms komen er nevenpersonages binnen die wat interesse toevoegen, zoals Gail the Snail en Cricket. Dus waarom moest een grote naam (Jason Sudekis) binnenkomen als een oude vriend (Schmitty)?

7 Lindsay Lohan als Danielle in die show uit de jaren 70

Afbeelding
Afbeelding

Als er iets goeds aan de hand is in een sitcom-serie, kan een gastster daar een sleutel in gooien… vooral als de ster een hele grote ster is. Dat is wat er gebeurde in That '70s Show, toen Lindsay Lohan een (gelukkig kortstondig) personage genaamd Danielle speelde.

6 Katie Holmes als Naomi over hoe ik je moeder heb ontmoet

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel dit een iconische aflevering en traditie is in de wereld van How I Met Your Mother, was de daadwerkelijke weergave niet geweldig; Ted droeg altijd hetzelfde Halloween-kostuum en ging naar hetzelfde feest om te proberen Naomi (Katie Holmes) weer te ontmoeten, maar ze waren eigenlijk geen goede match.

5 Anna Gunn als Amy op Seinfeld

Afbeelding
Afbeelding

Seinfeld is een klassieke televisieserie en heeft in de loop der jaren een aantal geweldige gaststerren gehad. Anna Gunn was niet een van hen. Ze verscheen in de show als een personage genaamd Amy, maar het was niet zo geprezen als een moment als, laten we zeggen, een deel van Breaking Bad.

4 Natasha Lyonne zoals iedereen op Portlandia

Afbeelding
Afbeelding

Portlandia staat bekend om het hebben van verschillende beroemdheden die in sketches verschijnen met Fred Armisen en Carrie Brownstein, en in de loop van de tijd is Natasha Lyonne in vijf afleveringen geweest, met personages als Wife, Carrie's Friend, Laura's Friend en Madison… personages die uit de serie hadden kunnen worden weggelaten.

3 Aubrey Plaza As Beth On Portlandia

Afbeelding
Afbeelding

Er is nog een actrice die (helaas) op Portlandia verscheen: Aubrey Plaza. Haar donkere en humeurige ding dat ze altijd lijkt te hebben gedaan, heeft misschien wat mensen voor zich gewonnen in het tv-programma Parks and Rec, maar het was niet nodig, nogmaals, in drie afleveringen van deze sitcom.

2 Justina Machado als Darci-factor op Jane The Virgin

Afbeelding
Afbeelding

Op Jane The Virgin ontmoette Rogelio Darci Factor, een koppelaarster, en de twee kregen uiteindelijk samen een baby. Hoewel deze show bekend stond om over-the-top drama en magisch realisme en muzikale nummers en dergelijke, was de grote persoonlijkheid die Justina Machado teweegbracht soms gewoon te veel.

1 Brooke Shields als riviervelden op Jane The Virgin

Afbeelding
Afbeelding

Een ander personage in verband met Rogelio op Jane The Virgin was River Fields. Ze was een actrice waarbij haar wenkbrauwen werden afgebrand, haar teen werd afgebeten door een wolf en de helft van haar gezicht verlamd na een trap in het gezicht.

Misschien was het dat alles of haar interesse in Rogelio of het feit dat ook zij werd gespeeld door een grote naam (Brooke Shields) waardoor ze niet het beste deel van deze show was.

Aanbevolen: