Brooklyn Nine-Nine: 15 verrassende feiten van achter de schermen

Inhoudsopgave:

Brooklyn Nine-Nine: 15 verrassende feiten van achter de schermen
Brooklyn Nine-Nine: 15 verrassende feiten van achter de schermen
Anonim

Zo nu en dan kan er een comedyserie langskomen en iets anders doen dan de andere aanbiedingen op televisie. Hoewel dit op de lange termijn niet altijd een recept voor succes is, vallen deze shows altijd op en trekken ze een publiek aan. Brooklyn Nine-Nine kwam als een razende binnen en vond snel een hoop fans, en de serie is al jaren een vaste waarde op het kleine scherm.

Boordevol uitzonderlijke teksten en een getalenteerde cast, is Brooklyn Nine-Nine echt een van de grappigste shows op televisie. De mensen die het vanaf het begin hebben gevolgd, weten wat er aan de hand is, en er is altijd tijd voor nieuwe fans om aan boord van deze rijdende trein te springen.

Veel mensen weten wat er elke week gebeurt, maar weinigen zijn zich bewust van de feiten achter de schermen van deze hilarische serie. Laten we dus eens kijken naar Brooklyn Nine-Nine en enkele van de meest interessante feiten!

15 Verschillende netwerken hadden een biedingsoorlog over Brooklyn Nine-Nine

Sommige programma's hebben moeite om überhaupt op televisie te komen, terwijl andere studio's hebben die er alles aan doen om ze in handen te krijgen. Brooklyn Nine-Nine werd door verschillende netwerken het hof gemaakt voordat het op televisie kwam, en het is duidelijk dat deze netwerken van mening waren dat deze show een enorm potentieel had.

14 De cast had vuurwapentraining gehad voordat ze gingen filmen

Soms moeten artiesten een speciale training volgen om hun rol in een project beter te begrijpen. De cast van Brooklyn Nine-Nine kon een legitieme politietraining ondergaan om hen te helpen begrijpen hoe ze met een vuurwapen moesten omgaan. Dit zou op termijn zeker zijn vruchten afwerpen.

13 Andy Samberg en Chelsea Peretti groeiden samen op

Het is moeilijk om het te maken in de entertainmentindustrie en het is zeldzaam om jeugdvrienden samen deze prestatie te zien leveren. Co-sterren Andy Samberg en Chelsea Peretti groeiden samen op en beide eindigden in de industrie. Praten over een heleboel talent dat opgroeit in de Bay Area!

12 Terry's raciale profiel was gebaseerd op echte ervaringen

Inspiratie kunnen putten uit echte situaties kan gunstig zijn voor alle partijen die betrokken zijn bij het algehele creatieve proces, en deze serie kon hier gebruik van maken. Terry Crews had in het verleden te maken gehad met raciale profilering en dit werd opgenomen in zijn personage, Terry, in de serie.

11 Melissa Fumero was een dansleraar voor Brooklyn Nine-Nine

Melissa Fumero mag nu het grote geld binnenhalen als primetime-speler in deze serie, maar dit was niet altijd het geval. Voordat ze groot werd, was Fumero een dansleraar die de kost verdiende door klanten de fijne kneepjes van de danskunst te laten zien.

10 Stephanie Beatriz gaf trainingslessen voor Brooklyn Nine-Nine

In tegenstelling tot andere artiesten uit de serie, stond Stephanie Beatriz niet altijd in de schijnwerpers. Voordat ze de rol van haar leven kreeg in de serie Brooklyn Nine-Nine, gaf Beatriz trainingslessen en had ze niet veel geld op zak. Het is hier zeker goed gekomen.

9 De rol van Gina is gemaakt voor Chelsea Peretti

Het komt niet vaak voor dat een specifieke rol voor iemand wordt gecreëerd, maar dit laat maar weer zien hoe getalenteerd Chelsea Peretti is. Ze bleek perfect bij Gina te passen omdat de rol letterlijk voor haar was gemaakt. Dit moet een leuke afwisseling zijn geweest voor de artiest.

8 De rol van Tery is gemaakt voor Terry Crews

Terry Crews is een getalenteerde man die in de loop der jaren een heleboel gedenkwaardige rollen heeft gekregen, en zijn tijd op Brooklyn Nine-Nine is misschien waar de meeste mensen hem van kennen. Net als de rol van Gina voor Chelsea Peretti, werd de rol van Terry gecreëerd voor Terry Crews, en hij stelde niet teleur.

7 Jake's Love Of Die Hard is gebaseerd op Andy Samberg

Het is een bekend feit dat het personage Jake een liefde en obsessie heeft voor de film Die Hard, en dat is niet voor niets. Als het ware is Andy Samberg, de acteur die het personage vertolkt, een enorme fan van de film. Het moet leuk zijn voor hem om zijn passie te beleven.

6 Sandy Samberg en Melissa Fumero hadden een slechte adem voor hun eerste kus

Een vriend kussen is nooit gemakkelijk, dus om het minder ongemakkelijk te maken tijdens het filmen, kunnen er grappen ontstaan. Andy Samberg en Melissa Fumero probeerden allebei een vieze adem te krijgen voor hun dikke kus, en het paar bracht tijd door met het eten van voedsel dat de klus zou klaren voordat hun scène begon.

5 Stephanie Beatriz deed auditie voor het karakter van Amy

Soms krijgen artiesten niet de rollen waarvoor ze auditie hebben gedaan. Normaal gesproken zou dit ertoe leiden dat de artiest elders werk gaat zoeken, maar deze keer niet. Stephanie Beatriz heeft misschien auditie gedaan voor Amy, maar in plaats daarvan kreeg ze de rol van Rosa. We vermoeden dat ze dit niet erg vond.

4 Terry Crews zouden "Nine-Nine" schreeuwen om de cast te hypen

Zo nu en dan kan de energie op de set een beetje laag worden, dus er zal iemand met een enorme persoonlijkheid nodig zijn om iedereen weer op te pompen. Terry Crews heeft een overvloed aan energie, en blijkbaar zou hij deze regel schreeuwen om iedereen op te vrolijken. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe krachtig dit was.

3 Captain Holts iconische lijn was geïmproviseerd

Veel Brooklyn Nine-Nine is volledig geïmproviseerd, en dit is grotendeels waarom de serie zo grappig is. De iconische lijn van Captain Holt is iets waar fans van de serie echt van houden, en als het ware was deze lijn volledig geïmproviseerd. Het laat alleen maar zien dat schrijvers de zaken niet altijd goed doen.

2 Andy lacht om Boyle's oude tasverhaal is een echte lach

Boyle's oude tasverhaal is het spul van de legende uit deze serie, en het is een van de grappigste momenten uit de show. Andy Samberg kon het gewoon niet bij elkaar houden terwijl deze scène aan het filmen was, en het gelach dat van hem wordt getoond in de serie is echt gelach van de acteur.

1 Kwazy Cupcakes is een echt spel geworden

Kwazy Cupcakes was een spel dat werd gespeeld door personages op Brooklyn Nine-Nine, en het was slechts een kwestie van tijd voordat mensen online hun best deden om het te vinden. Het blijkt dat deze fictieve game is veranderd in iets echts dat fans van de serie kunnen downloaden en op hun telefoon kunnen spelen.

Aanbevolen: