15 Verrassende feiten achter de schermen van BoJack Horseman

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten achter de schermen van BoJack Horseman
15 Verrassende feiten achter de schermen van BoJack Horseman
Anonim

De trieste realiteit is dat BoJack Horseman binnen enkele dagen ten einde loopt! Op 31 januari verschijnt de laatste reeks afleveringen op Netflix. We volgen deze cast van personages sinds 2014 en het feit dat hun verhalen allemaal eindelijk eindigen, is een beetje een trieste gedachte. Will Arnett is de hoofdrolspeler in BoJack Horseman die zijn stem leent aan de hoofdpersoon. Alison Brie, Aaron Paul, Amy Sedaris en Paul F. Tompkins onze andere belangrijke stemacteurs in de show. Ze vertolken de karakters van Diane Nguyen, Todd Chavez, Prinses Caroline en Mr. Peanutbutter. Rafael Bob-Waksberg is de maker van de show.

Dit is een extreem diep en zwaar geanimeerd tv-programma dat zich richt op onderwerpen als depressie, verslaving, verlies, relatieproblemen en nog veel meer. Lees verder om erachter te komen wat de cast en de maker van de show achter de schermen hebben gedaan!

15 Will Arnetts stem is bestempeld als een ongelooflijk instrument

Bob-Waksberg is de maker van BoJack Horseman. Hij sprak over Will Arnett door te zeggen: "Zijn stem is gewoon een ongelooflijk instrument en hij is een expert in het manipuleren ervan. Dus veel ervan was hem gewoon te laten gaan en de aflevering te doen zoals hij was geschreven en deze vervolgens naar zijn stem te animeren. een echte traktatie." Daar zijn we het met hem eens!

14 Paul McCartney vroeg om een rol in de show

Paul McCartney, van The Beatles, nam contact op met de producers van BoJack Horseman en vroeg om wat stemacteren in de show. Behoorlijk indrukwekkend als je het ons vraagt! Er zijn veel coole celebs die cameo's in de show maken door hun stem te geven, maar deze is een van de beste.

13 Aaron Paul zegt dat de laatste afleveringen hartverscheurend zijn

In een interview met AM to DM zei Aaron Paul: "Ik ben zo verdomd trots op die show. En de laatste 16 afleveringen zijn natuurlijk gewoon hartverscheurend, maar we zijn enthousiast dat mensen kijk wat we hebben gedaan." De show heeft behoorlijk wat hartverscheurende momenten gekend, dus we moeten ons schrap zetten voor wat komen gaat!

12 Alison Brie is laat toegetreden tot het stemacteursteam

In een interview met HuffPost onthulde Alison Brie: "Ik kwam ongeveer halverwege binnen. Ze hadden al een aantal afleveringen geschreven, dus ik las er vijf op een rij, en ze waren hilarisch. Will Arnett is erbij betrokken, Amy Sedaris, Aaron Paul en Paul F. Tompkins. En het is gewoon zo grappig!"

11 Raphael Bob-Waksberg besprak een fenomenale tabellezing

Bob-Waksberg vertelde IndieWire: De tabel die voor dat script werd gelezen, was echt fenomenaal. Het was gewoon Will die deze eenmansshow voor dit publiek deed, en het was ongelooflijk. Het was een van mijn favoriete ervaringen om aan deze show te werken, aan die tafel te lezen en die ervaring op te doen… Ik zou zeggen, een masterclass in acteren. Hij sloeg het uit het park.”

10 Het studiowerk voor de aflevering "Free Churro"

Bob-Waksberg sprak over de "Free Churro"-aflevering van BoJack Horseman en zei: "Ik heb hem [Will Arnett] niet tegengehouden. Als hij al gestopt was, zou ik hem een briefje geven. Maar vooral het is gewoon zijn koude lezing en zijn kijk op het personage op dit moment. Er werd heel weinig richting gegeven aan deze aflevering. " Will Arnett blonk uit met deze aflevering.

9 Bob-Waksberg beschreef de talenten van Will Arnett

Bob-Waksberg sprak over Will Arnett en zei: Hij heeft zichzelf keer op keer bewezen dat hij alles aankan wat we hem geven… Hij is in staat om deze komische beats te vinden die echt grappig zijn en hij is ook in staat om deze dramatische beats en verken echt het drama van de situatie op deze werkelijk prachtige manier.”

8 Will Arnett beschreef de absurde realiteit in BoJack Horseman

In een interview met NME zei Will Arnett: "Het leeft in zo'n absurde alternatieve realiteit, en het idee dat drie kinderen in een jas iemand kunnen overtuigen dat ze een volwassen man in een relatie zijn, gaat naar de hart van de show: alles is mogelijk." Spoiler alert, maar een van de personages in de show is eigenlijk 3 kinderen in een jas!

7 Aaron Paul onthulde dat Netflix besloot dat het tijd was voor 'BoJack Horseman' om te eindigen

Op zijn Twitter-account plaatste Aaron Paul: "We hebben een geweldige tijd gehad met het maken van Bojack. Kon niet trotser zijn. Werd verliefd op deze personages net als iedereen, maar helaas vond Netflix dat het tijd was om te sluiten de gordijnen en hier zijn we dan. Ze hebben ons 6 mooie jaren een thuis gegeven. We konden er niets aan doen."

6 Will Arnett legt de focus op depressie uit in de show

In een interview met NME zei Will Arnett: "Beroemdheid en Hollywood zijn slechts een efficiënt vat om deze boodschap over depressie over te brengen, want dat is een overdreven levensstijl - een verhoogde realiteit - en je kunt echt een goed punt maken ben ermee bezig." De show richt zich op een behoorlijk zwaar onderwerp.

5 Alison Brie waardeert de duisternis van 'BoJack Horseman'

In een interview met HuffPost werd Alison Brie gevraagd wat mensen zou aantrekken om naar BoJack Horseman te kijken. Ze zei: "Voor mij is het de duisternis. Ik hou van duistere komedies. Het is niet alleen gek en dwaas. Het is geserialiseerd. Je zult ze allemaal in volgorde willen bekijken, binge-watch als je wilt. Dus je kunt je verdiepen in deze karakters."

4 Will Arnett beschreef de afleveringen van 'BoJack Horseman' als hectisch

In een interview met NME zei Will Arnett: Het leven gebeurt in deze hectische, wervelende afleveringen - er gebeuren veel dingen tegelijk en dan blijf je achter in het kielzog van dat alles. Je probeert gewoon te begrijpen wat er net is gebeurd. Dat gebeurt veel in BoJack, en dat overkomt mij. Ik merk dat ik er erg door geraakt ben.”

3 Aaron Paul is trots om het personage van Todd te spelen

In een interview met Buzzfeed zei Aaron Paul: "Ik was zo trots om die gemeenschap te vertegenwoordigen en zoveel mensen kwamen naar me toe, of komen naar me toe sinds die come-out, en zeiden: ' Ik wist niet wat ik was. Je hebt me een gemeenschap gegeven waarvan ik niet eens wist dat ze bestond, 'die zo hartverscheurend is, maar ook zo mooi."

2 Alison Brie gelooft dat 'BoJack Horseman' dieper is dan andere tekenfilms voor volwassenen

In een interview met HuffPost zei Alison Brie: "Ik heb het gevoel dat er veel diepgang in zit die je misschien niet altijd vindt in geanimeerde komedies voor volwassenen. Het is nog steeds helemaal hilarisch, maar het heeft deze dingen die je kunt aardig vinden van aanhaken en deze karakters beter leren kennen." BoJack Horseman is VEEL dieper dan de meeste andere cartoons met volwassen humor.

1 Aaron Paul is verdrietig dat de show eindigt

In een interview met AM to DM zei Aaron Paul: "Het is triest om afscheid te nemen, maar we weten dat we deel uitmaken van iets ongelooflijk speciaals. En Netflix heeft ons zes jaar lang een prachtig huis gegeven. Mensen houden van wat we doen." We zijn er absoluut dol op en we zijn net zo verdrietig om te zien dat deze show tot een einde komt.

Aanbevolen: