15 tv-programma's om naar te kijken als je van schaamteloos houdt

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's om naar te kijken als je van schaamteloos houdt
15 tv-programma's om naar te kijken als je van schaamteloos houdt
Anonim

Iets vinden om op televisie te kijken in deze tijd is niet de gemakkelijkste taak, omdat er een onbeperkt aantal opties is waar mensen van kunnen genieten. De opkomst van streamingplatforms heeft ervoor gezorgd dat duizenden shows klaar staan, dus het wordt alleen maar moeilijker om iets te vinden om naar te kijken naarmate er andere shows aan deze platforms worden toegevoegd.

Meestal zullen mensen programma's bedenken die ze willen bekijken op basis van iets dat ze al leuk vinden. Voor degenen die van de serie Shameless houden, zijn er tal van shows die een geweldig horloge zouden zijn. Deze shows zijn misschien geen kopie van Shameless, maar ze hebben er genoeg van. In feite zijn er enkele op deze lijst die sommige mensen meer zullen waarderen dan Shameless.

Vandaag gaan we 15 shows uitlichten om naar te kijken voor mensen die van Shameless houden.

15 Six Feet Under is een onderschat juweeltje

Six Feet Under is een serie die in de jaren 2000 een behoorlijk groot publiek vond, en we kunnen deze niet genoeg aanbevelen. Soms is het het beste om je te concentreren op een oudere show, en hoewel deze een publiek had, blijft het een onderschat juweeltje dat meer mensen zouden moeten bekijken. Six Feet Under concentreert zich op een familie die een uitvaartcentrum runt en speelt regelmatig in op rauwe emotie.

14 Onkruid heeft de perfecte hoeveelheid gekte

Weeds is een serie die kijkt naar een interessante carrièrekeuze voor een moeder in een buitenwijk van de middenklasse die wiet gaat verkopen. De show balanceert komedie en drama goed, en het wordt zelfs veel dieper dan mensen verwachten. Het balanceren van de unieke gezinsdynamiek in deze serie is ook een enorm pluspunt.

13 Californication heeft een beetje van alles

Red Hot Chili Peppers-connotaties terzijde, Californication is een uitstekende serie die vrij nieuw was voor het tijdperk waarin deze werd uitgezonden. zijn leven zorgde voor veel entertainment.

12 Eastbound & Down is een disfunctionele explosie

Eastbound & Down is een hilarische serie die zich richt op het leven van een voormalige honkbalkrachtpatser. Hij is niet de slimste die er is en vindt meestal een manier om dingen voor zichzelf te verknoeien, maar er is iets sympathieks aan Kenny Powers. In feite zullen de meeste mensen uiteindelijk voor de man gaan wroeten.

11 Dierenrijk heeft een intense familiedynamiek

Animal Kingdom is een van de intensere shows op televisie en speelt zich af in Zuid-Californië, wat de perfecte achtergrond biedt. Deze familie weet het een en ander over het goede leven, maar ze blinken ook uit in de criminele wereld, wat zorgt voor een aantal geweldige momenten in de show.

10 Oranje is het nieuwe Zwart draait helemaal om het drama

Orange Is the New Black heeft enige tijd geleden de wereld veroverd en het was terecht een van de coolste concepten op televisie. Deze serie, gebaseerd op een roman, toonde het leven van vrouwen achter de tralies en maakte plaats voor tal van gedenkwaardige personages en momenten waarop mensen verliefd werden.

9 Sons Of Anarchy is ruw en stoer

Sons of Anarchy is de reden dat zoveel mensen tegenwoordig van motorfietsen houden, dus als je geen fan bent van motorclubs in jouw omgeving, dan is dit de show die de schuld krijgt. Dat gezegd hebbende, het was ook een uitstekende show terwijl het op televisie was.

8 Malcolm In The Middle is hilarisch en herkenbaar

Malcolm in the Middle was zo'n frisse show voor zijn tijd, en het houdt nog steeds stand na al die jaren. Het richt zich op een disfunctioneel gezin dat zich een weg door het leven baant, en de makers achter de serie hebben geweldig werk verricht door levenslessen en hilarische momenten onderweg in evenwicht te brengen.

7 Stranger Things is een van de beste shows die er zijn

Stranger Things kwam langs en veroverde de wereld enige tijd geleden, en het maakt zich op om in de nabije toekomst nog een seizoen uit te brengen. Deze show speelt zich af in de jaren 80 en heeft een beetje van alles, waar fans van Shameless dol op zullen zijn. De bovennatuurlijke elementen zijn mooi vermengd.

6 Dexter brengt intensiteit in elke aflevering

Dexter, ook van Showtime, is een van de meest memorabele shows aller tijden, en dit kan verschillende redenen hebben. De vroege seizoenen van de serie zijn enkele van de beste die een persoon te zien krijgt, maar de kwaliteit van de serie begint na verloop van tijd een beetje af te nemen.

5 Breaking Bad wordt beter naarmate het vordert

Breaking Bad is een van de beste shows aller tijden, en op dit moment hebben de meeste mensen het op zijn minst geprobeerd. Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan, is dit de show om naar te kijken. Het wordt alleen maar beter met de tijd, wat uiterst zeldzaam is voor een serie. De karakterontwikkeling in deze show is onberispelijk.

4 Bates Motel is een donkere rit

Bates Motel is niet voor bangeriken, want het heeft wel wat donkere elementen. Desondanks kunnen we deze show niet genoeg aanbevelen, omdat deze rechtstreeks aansluit bij een van de beste films ooit gemaakt, Alfred Hitchcock's Psycho. Het is nu een paar jaar geleden en deze show heeft goed standgehouden.

3 Het is altijd zonnig in Philadelphia Is nog steeds sterk

It's Always Sunny in Philadelphia is al jaren op het kleine scherm en er wordt nog steeds veel gelachen in elke aflevering. De bende is voor Philly wat de Gallaghers zijn voor Chicago. Disfunctie is wijdverbreid, maar er is iets liefs aan deze wilde en gekke karakters.

2 Skins is een waar schuldig plezier

Skins lijkt een van de meest geliefde shows die er zijn, en dat is niet voor niets. Dit is een show die in staat is om zo ongeveer alles in te passen wat een persoon op het kleine scherm zou willen, en het publiek prikkelt. Het is zeldzaam om een serie te vinden die dit na verloop van tijd goed kan doen, dus zorg ervoor dat je deze eens bekijkt.

1 Verpleegster Jackie is beter dan mensen beseffen

Verpleegster Jackie lijkt misschien gewoon een andere medische show die van buitenaf naar binnen kijkt, maar we kunnen je verzekeren dat dit niet het geval is. Deze serie is eigenlijk een verfrissende kijk op een medische serie, omdat het hoofdpersonage van de serie gebrekkig is en probeert dingen te laten werken.

Aanbevolen: