15 Reality-shows die van de ene op de andere dag explodeerden (maar ernstig overschat worden)

Inhoudsopgave:

15 Reality-shows die van de ene op de andere dag explodeerden (maar ernstig overschat worden)
15 Reality-shows die van de ene op de andere dag explodeerden (maar ernstig overschat worden)
Anonim

Reality-televisie bestaat al sinds de jaren 40, toen Allen Funt zijn show met verborgen camera's, Candid Camera, debuteerde. Het zou bijna 70 jaar duren voordat CBS Survivor en Big Brother in 2000 zou debuteren, waardoor de manier waarop mensen naar het genre keken volledig zou veranderen. Die twee shows opende de deur voor reality-tv. Het toonde aan dat miljoenen mensen klaar waren om te kijken naar normale mensen die normale dingen deden, maar met een kleine twist… drama.

Mensen willen de gevechten en het drama zien waar normale mensen dagelijks mee te maken hebben. Door deze stijgende populariteit hebben makers van shows nieuwe realityshows kunnen ontwikkelen, ongeacht hoe succesvol deze ook worden. Het draait allemaal om het geld en daarom zijn er zoveel realityshows die van de ene op de andere dag exploderen in een enorme hit, ook al wordt de serie over het algemeen overschat. Laten we het over 15 hebben.

15 Jon en Kate hebben alles mis met reality-tv

Jon Gosselin heeft ons allemaal voor de gek gehouden. Op het eerste gezicht leken Jon en Kate de gelukkigste van alle getrouwde stellen, maar toen explodeerde hun leven toen hun realityshow een enorm succes werd. De roem veranderde iedereen en liet acht kinderen in het midden van twee mensen die elkaar volledig haten.

14 De authenticiteit van pionsterren is net zo slecht als het acteerwerk

Pawn Stars is leuk om naar te kijken vanwege alle echt coole dingen die uiteindelijk in de winkel komen. Het blijkt echter dat er niet wordt onderhandeld, aangezien de deals al zijn gesloten en de items daadwerkelijk door producenten zijn binnengebracht na het zoeken naar mensen die coole dingen bezaten om te verkopen.

13 Iedereen kijkt graag naar treinwrakken zoals liefde en hiphop

Als Love en Hip-Hop er niet waren geweest, hadden we waarschijnlijk nooit om Cardi B. of K. Michelle gegeven, die allebei in de nacht supersterren werden nadat ze in de realityserie waren verschenen. De show is echter niets meer dan een snooze-festijn tussen de gevechten door.

12 Hoe is The Amazing Race nog steeds in de lucht?

Nadat de COVID-19-pandemie is uitgeroeid en de wereld weer normaal wordt, zendt CBS zijn 32e seizoen van The Amazing Race uit. De show dwingt deelnemers om zonder aanwijsbare reden over de hele wereld te reizen, aangezien ze letterlijk langs elk prachtig oriëntatiepunt in de wereld rennen. Het is respectloos en zou in Amerika gefilmd kunnen worden en nog steeds hetzelfde zijn.

11 Shark Tank herinnert ons eraan hoe arm we allemaal zijn

Afhankelijk van uw huidige financiële status, bent u het misschien niet met ons eens over deze keuze, omdat u niet ziet hoe de dingen eruitzien van de kant van de uitvinder of de maker. Die mensen hebben hun hele leven in dit product gestoken om het vaker wel dan niet te laten neerschieten. Ze zouden hetzelfde kunnen doen in een bestuurskamer en niet op televisie.

10 Wie wist dat cheerleaden zo hardcore was?

In Corsicana, Texas, wordt cheerleaden zeer serieus genomen. Netflix heeft goud geslagen met Cheer, een docu-serie met in de hoofdrol het cheerleading team van Navarro College terwijl ze strijden om wereldheerschappij, althans dat doen we geloven door de manier waarop hun coach hen behandelt.

9 American Idol-fans stemmen altijd op hetzelfde type

Hoe vaak hebben we niet gezien hoe een ongelooflijk getalenteerde zangeres opdook tijdens de auditierondes van American Idol en de finale haalde voor de liveshows, om ze vervolgens door de jury te zien knippen? Of die keer dat Jennifer Hudson op de 7e plaats eindigde tijdens het derde seizoen van de show? Hoe is dat geloofwaardig?

8 The Magic Is Gone, Storage Wars is geënsceneerd

Wat entertainment betreft, is Storage Wars verslavend om naar te kijken. Maar A&E beweert dat het echt is en verwacht dat kijkers geloven dat elke keer dat iemand een opslagruimte koopt, er altijd één item is dat opv alt. David Hester beweert echter in een rechtszaak dat de lockers vooraf door de producenten in scène zijn gezet.

7 Getrouwd op het eerste gezicht bewijst dat reality-tv erger wordt

Sinds 2014 heeft Married at First Sight ons negen seizoenen gegeven met 29 stellen, die allemaal met elkaar moesten trouwen voordat ze elkaar ooit ontmoetten. De eerste keer dat ze elkaar zien, is wanneer de vrouw door het gangpad loopt. Van die 29 paren zijn er echter nog maar acht getrouwd.

6 We keken alleen naar dansmoeders voor de gevechten

Dance Moms ging in 2011 in première op Lifetime en trok wekelijks zo'n 2,5 miljoen kijkers. De show draait om kinderen tussen zeven en 14 jaar oud die strijden in danswedstrijden met een krankzinnige coach. Een aflevering bevatte de meisjes die outfits droegen die hen er naakt uit moesten laten zien voor een burleske dansroutine. Het was zo afschuwelijk dat die aflevering sindsdien is uitgesteld.

5 Wie kent GTL niet?

De cast van Jersey Shore is samengesteld uit acht van de slechtste mensen die je ooit in een bar hebt ontmoet. Van de overdreven gespierde tanktopman tot het meisje dat zoveel tijd in een zonnebank doorbrengt dat ze oranje wordt, deze show was zo slecht, het was moeilijk om niet te kijken.

4 De bachelor is alles verkeerd over de werkelijkheid

De vrijgezel neemt een goed uitziende man met een goedbetaalde carrière en geeft hem de macht om het lot te bepalen van 30 mooie vrouwen die sterven om zijn liefde te winnen. Het grootste deel van de serie bevat deze nep-momenten van gedwongen genegenheid. De meeste relaties werken uiteindelijk niet eens.

3 De echte huisvrouwen geven ons altijd een excuus om de tv uit te zetten

The Real Housewives is Bravo's meest succesvolle realityserie met een blik uit de eerste hand in het leven van rijke huisvrouwen van Orange County, Californië tot Miami, Florida, en ongeveer acht andere steden. Maar waarom willen we een wereld zien waarin de meesten van ons niet leven?

2 Waarom heeft iemand naar Toddlers & Tiaras gekeken?

Zeven seizoenen lang keken elke week iets meer dan een miljoen mensen naar Toddlers & Tiaras, waar kinderen vanaf drie jaar strijden in de slechtste competitie ooit, een schoonheidswedstrijd voor kinderen. De ouders van de deelnemers maakten deze show nog erger door hun peuters aan te moedigen 'sexy' te zijn.

1 De Kardashians hebben reality-tv verpest

Sinds 2007 bezit de hele Kardashian-familie reality-tv met tien spin-offseries van hun originele show, Keeping Up with the Kardashians. Dit is een familie van mooie vrouwen, maar zonder bijzondere talenten, die met privéjets door het hele land vliegen. Het is net als junkfood. We weten dat het slecht voor ons is, maar we kunnen het gewoon niet stoppen met eten omdat het zo lekker smaakt.

Aanbevolen: